Horoscop Azi

Horoscop special: 3 zodii reușesc să rupă lanțul de ghinioane și să strălucească cu toată puterea în luna martie

În luna martie, trei zodii vor reuși să schimbe total felul în care văd viața și vor reuși să câștige lupta cu mai mulți demoni interiori!

Horoscop special

Trei zodii care își schimbă viața în luna martie.Dacă ar fi să punem la suflet fiecare expresie veche, atunci cu siguranță nu am ajunge nicăieri în viață. Deci cel mai bine este să vezi astfel de lucruri mai degrabă pline de umor decât ca un „caz concret”. Nu este nimic special în martie în ceea ce privește norocul sau ghinionul. Este doar o lună, o bucată de timp, documentată într-un calendar de evenimente.

Vom vedea că, din cauza evenimentelor anterioare existenței acestei luni, trei zodii ar putea fi nevoite să facă față consecințelor unor astfel de acțiuni anterioare. E în regulă, pentru că nu ne putem descurca cu nimic. Cu toții facem greșeli. Unul dintre dezavantajele greșelilor este că întotdeauna există timp pentru a le trece peste pentru a le repara.

Avem multe tranzite astrologice care ne vor ajuta să trecem peste vremurile grele. Avem efectul de vindecare care vine cu Venus sextil Node, capacitatea de a trece peste provocările din timpul lui Mercur opus lui Lilith, puterea minții susținută de Mercur împreună cu Neptun și capacitatea de a ne imagina fericiți și sănătoși, datorită lui Venus în Pești. Forța absolută de hotărâre care vine cu Soarele și Luna Plină în Berbec. Nu există nimic pe care să nu putem depăși, iar martie ne arată că vremurile grele sunt doar vremuri. Nu mare lucru.

Trei zodii care își schimbă viața

Berbec

Pe măsură ce luna se apropie din ce în ce mai mult de sezonul tău zodiacal al Berbecului, s-ar putea să simți că și tu devii nerăbdător, așteptând să vină „rândul tău”. Ceea ce se întâmplă cu tine este că ai trecut printr-o vindecare personală uriașă. În timpul Nodului sextil Venus, este posibil să nu reușesti să ajungi din urmă cu toate lucrurile noi bune și interesante care se întâmplă în viața ta.

Ceea ce înseamnă asta este că încă nu ești obișnuit cu schimbările cu adevărat noi pe care le-ai creat pentru tine și s-ar putea să fii încă într-o stare de îndoială. Să ai o viață amoroasă grozavă nu este ceva cu care ești obișnuit. Deși cu siguranță este ceva ce îți dorești, s-ar putea să descoperi că aștepți inconștient să explodeze cumva în fața ta. Ești blocat să te îndoiești de lucrurile bune din viața ta și asta te-ar putea doborî în martie 2024.

La ce poți lucra pentru a o îmbunătăți: Cel mai bun lucru pe care îl poți schimba și să te simți mai bine este să știi că tu ești cel responsabil pentru a face cele mai mari schimbări în viața ta și că dacă experimentezi tot ce este mai bun acum dar nu te descurci cât de bun este totul, apoi dă-ți drumul și acceptă că ești cu adevărat un magician atunci când vine vorba de a-ți schimba viața. Ai adus această magie, Berbec. Tu ești cel care ți-a reparat viața. Tu ești cel care a rămas cu credința. Iată-te astăzi și totul este bine în lumea ta din martie.

Leu

Dacă rămâi blocat în vechile moduri, atunci, desigur, nu va ieși nimic bun din martie, așa că fă-ți o favoare și oprește-te imediat înainte de a începe când vine vorba de a cumpăra ceva negativ. Nu există nicio promisiune de o zi proastă aici.

Nu poți rămâne în acea mentalitate, așteptând ca ziua grea să-ți cadă în cap, lăsându-te paralizat și incapabil să mergi înainte. Rupe acel model vechi, Leu. Este martie 2024 și ai cu care să lucrezi Venus sextil Node, ca să nu mai vorbim de multe alte tranzite de vindecare.

Între timp, energia Peștilor te face să atingi acea latură sensibilă a personalității tale. S-ar putea să te simțiți un pic prea „empatic”, până la punctul în care necazurile altora devin necazurile voastre, dar știi că acest Soare Berbec va veni în curând.

Întotdeauna faci tot ce e mai bun din acea supratensiune. Dacă treci printr-o perioadă de neliniște, atunci știi din experiență că nu durează niciodată. Și cu o Lună Plină în Berbec care strălucește direct asupra ta, vei simți că puterea ta revine într-o clipită.

La ce poti lucra pentru a o îmbunătăți: cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci pentru a evita să transformi luna martie într-o serie de necazuri non-stop este să nu accepti ideea că datorezi lunii martie un moment prost. Ieși din ea, Leu. Tu ești puterea zodiacului. În timp ce, da, ți se permit zilele de jos, ești și aici pentru a străluci ca soarele la amiază. Așa că fă din martie luna ta de întoarcere. Nu te scufunda în disperare. Avem nevoie de tine. Esti ghidul nostru în aceste perioade.

Fecioara

Tu ai ramas blocat în acea fază care te face să crezi că aceasta este „soarta” ta să fii fie plictisită, fie blocată, fie refuzată sau orice altceva. Ceea ce este important să înțelegi este că luna martie are momentele ei, dar sunt doar momente. Dacă o parte din negativitate intră în psihicul tău, să fie doar pentru o scurtă vizită. Martie s-ar putea să te convingă că aceasta este soarta ta. Tu ești cel care poate rescrie acea soartă după bunul plac, așa că trece peste asta, Fecioară.

Cu Mercur împreună cu Neptun și Venus în Pești, desigur, vei fi nervos când vine vorba de dragoste. Știi în adâncul sufletului că nu ai de ce să-ți faci griji. Tu și partenerul tău sunteți în siguranță. Deși este doar uman să te gândești prea mult la lucruri, de ce să petreci o lună întreagă ruminând lucruri care nu există? Nu face mare lucru dintr-o fantezie negativă, mai ales dacă acea fantezie este numai a ta.

La ce poți lucra pentru a o îmbunătăți: poți avea încredere în situația și în oamenii de care te-ai înconjurat. Ești o persoană care tinde să se blocheze într-un tipar. Dacă găsești că sentimentul rău despre ceva „funcționează” ca o distracție, mergi cu el.

Fă-ți o favoare uriașă, alege o distragere a atenției și mergi cu ea. Nu lăsa negativitatea să fie „modul tău de gândire” implicit. Bucură-te de luna martie, căci așteaptă să-ți arate tot binele pe care ți-l refuzi. Lasa sa se intample. Lasă bucuria să te umple, Fecioară.