Horoscop Azi

Horoscop. Vin zile grele pentru aceste zodii. Karma există

Horoscop. Cristina Demetrescu a declarat că după 26 martie se anunță mari schimbări în karma și că multe zodii se vor confrunta cu situații neplăcute. Și eclipsa de Lună care va avea loc pe 25 martie și o altă eclipsă de pe 8 aprilie i-ar putea afecta pe unii nativi.

Horoscop. Eclipsa de Lună vine cu schimbări

Horoscop Cristina Demetrescu. „Având în vedere că suntem în sezonul eclipselor, pe 25 martie vom avea o eclipsă de Lună în Balanţă, o eclipsă în penumbră, pe 8 aprilie vom avea o eclipsă totală de Soare, dar axa Berbec-Balanţă, unde se întâmplă aceste eclipsă, chiar asta face.E o axă balansoar. Se schimbă atmosfera brusc şi vremea, de la rece la cald, şi vremea e influenţată. Dar, vorbim despre eclipsa în Balanţă, care Balanţa guvernează relaţiile, căsătoriile, parteneriatele”, spune Cristina Demetrescu, potrivit News 18.

Unele zodii se vor confrunta cu depresia și anxietatea

Majoritatea nativilor, însă lucrurile pot decurge bine sau rău, depinde de karma fiecăruia. Astrologul a mai spus că unii nativi se vor confrunta cu depresia și anxietatea. Ceilalți pot experimenta anumite dezechilibre, eventual chiar să se simtă doborâți. Trebuie acordată o atenție sporită echilibrului zilnic și sănătății pentur a trece peste aceste probleme.

Există risc de dezechilibru și prăbușire

Horoscop Cristina Demetrescu. „În funcţie de karma fiecăruia, lucrurile pot trece de la rău la bine, dar şi de la bine la rău. Se pot întâmpla lucruri, evenimente. Pe de altă parte, în plan psihologic, Balanţa mai duce către o astenie de primăvară, dar eu îi zic depresie. Există risc de dezechilibru, cădere, prăbuşire. Atenţie foarte mare! Atenţie la echilibru, stări de vertij, slăbiciune în organism”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu, scrie sursa menționată.

În astrologia occidentală, zodiacul este împărțit în următoarele douăsprezece zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești . Fiecare zodie este diferită și are destinul său.