Horoscop Azi

Zodia feminină care merită tot ce-i mai bun De ce se spune asta despre ea

Este cea mai puternică din zodiac, capabilă să stea alături de partener la bine și la greu, iubitoare, aptă să se descurce în condiții vitrege și să scoată familia la liman. Este vorba despre femeia Taur, care se sacrifică pentru binele celorlalți și care merită, la rândul ei, să fie tratată cu aceeași monedă.

Femeile au o capacitate superioară de a se sacrifica, în comparație cu bărbații, însă doar o reprezentantă a zodiacului merită să primească totul în viață. Este eroina tuturor, cea care rezolvă orice problemă, este foarte capabilă pe plan profesional, dar și pe plan personal. Are o minte ascuțită, foarte logică, este rațională și organizată, ceea ce îi permite să treacă orice situație prin filtrul gândirii și să știe exact ce este de făcut. Soluțiile ei vin pas cu pas în realizarea scopului final: rezolvarea problemei. Este meticuloasă, iar tacticile femeii Taur nu dau niciodată greș, mai ales că cel mai mult își dorește bunăstarea familiei.

De aceea o place toată lumea pe nativa din Taur. Prietenii o caută pentru a-i ajuta în rezolvarea problemelor, dușmanii o invidiază pentru sclipirea ei și și-ar dori să poată gândi ca ea.
Nu este o fire răzbunătoare, mai degrabă neutră, iar dacă ai supărat-o cu ceva ”scoate flăcări pe nări”. Însă pe cât de repede se aprinde, pe atât de repede îi trece supărarea. În scurt timp a uitat de orice conflict și se comportă cu tine ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Și nu pentru că este ipoctrită sau calculată, ori pentru că ar avea vreun interes, ci pentru că urăște conflictele și își dorește să fie în armonie cu toată lumea.

Este genul de femeie care, dacă îi place un articol vestimentar sau o bijuterie, preferă să nu cumpere nimic, pentru a oferi banii copiilor sau soțului sau pentru a repara ceva în casă. Reprezentanta zodiei Taur este idealul feminin pentru că este ”și frumoasă, și devreme acasă”. Dacă iubitul are poftă de ceva, femeia Taur își pune imediat șorțul și prepară mâncarea sau desertul favorit. Îi place enorm să fie armonie în casa ei, armonie pe care știe cum să o întrețină.
Așadar, bărbatul de lângă nativa în Taur ar fi bine să fie foarte atent la dorințele acesteia, pentru că astfel, la un moment dat, îi poate face o surpriză. Și asta pentru că merită din plin, totul. Fidelitate, siguranță, sacrificiu, iubire, respect, pe de o parte, muncă, bunăstare materială, pe de altă parte. Acestea sunt darurile pe care un bărbat i le poate da femeii Taur, pentru că și ea este capabilă, cu cea mai mare naturalețe, să i le ofere partenerului. Cât desore partea financiară, Taurul o merită pe deplin, fiindcă este o fire conștiincioasă, muncitoare, abilă, implicată.