Horoscop Azi

Previziuni karmice pentru săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Zodiile de apă nu mai pot evita niște situații

Previziunile karmice pentru săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023 nu arată tocmai roz pentru unele zodii! Află cu ce fel de karmă te confrunți în următoarele 7 zile!

Previziuni karmice pentru săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023
Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) sunt puse în fața unor realități pe care au vrut s-o evite dintotdeauna. Repetăm, dintotdeuna! O serie de aspecte ale trecutului vor reveni în viața lor exact la fel cum le-au trăit în copilărie sau în adolescență.

Mai exact, Scorpionii își vor șlefui anumite comportamente agresive pe care le-au avut, poate, în liceu. Racii se vor gândi de mai multe ori înainte să fie entuziasmați sau sensibilizați de problemele celorlalți.

Peștii rememorează anunite erori făcute în dragoste, gândindu-se că ar fi bine să mai încerce să calce strâmb ca să își răspundă la niște întrebări.

Zodiile de foc (Leu, Berbec, Săgetător) au în față șapte zile de multă muncă. Leii devin brusc intransigenți, în timp ce Berbecii și Săgetătorii pot scoate la iveală niște arme secrete cu care câștigă dispute majore.

Zodile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o săptămână a reîntregirii spirituale. Taurii se vor recompune în permanență la locul de muncă. Vor căpăta noi abilități, unele pe care nu știau că le au.

Zodiile de aer, perioadă complicată
Fecioarele se află într-o perioadă a anului de redefinire personală. Adevărata lor luptă e dusă în interiorul sufletului.

Cât despre Capricorni, ei se țin departe de subiectele sensibile și aprofundează comunicarea cu eul interior.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) au o săptămână cu foarte multe coborâșuri. Karma de ignoranță îi afectează în continuare pe Gemeni și Vărsători, iar cea de agresivitate pe Balanțe.

Gemenii și Vărsătorii trebuie să conștientizeze că lumea nu e după cum și-o imaginează ei și că nu au mereu dreptate.

Balanțele au de învățat să acționeze cu mai multă modestie, poate chiar umilință, căci gura lor slobodă poate strica tot ce au realizat cu mari eforturi.