Horoscop Azi

Mihai Voropchievici: Horoscopul runelor pentru săptămâna 23-29 ianuarie 2023 – Trei zodii dau de un mare noroc

Horoscopul runelor pentru săptămâna 23-29 ianuarie 2023, realizat de astrologul FANATIK Mihai Voropchievici, vine cu vești extraordinare pentru mai multe zodii. Trei dintre ele, însă, vor avea parte de un noroc uriaș!

Horoscopul runelor pentru săptămâna 23-29 ianuarie 2023

Maestrul runelor vine cu cele mai importante predicții astrologice pentru ultima săptămână din luna ianuarie 2023.

Berbecii se pregătesc să înceapă o viață nouă. Pentru ei vine un moment de schimbare, de noutate. Au parte de un soi de revigorare sau de renaștere în planul disponibilităților fizice sau psihice. Pentru nativii de foc a sosit momentul să acționeze ferm!

Pentru Tauri, urmează o perioadă de comunicare intensă. Atenție, Tauri! Veți primi un mesaj important și este bine să îl recepționați și să-l tratați cu seriozitate. Acest mesaj e foarte important pentru deciziile pe care le veți lua.

În cazul Gemenilor, runa are un mesaj dublu. În primul rând, dragi Gemeni, sunteți sfătuiți să vă relaxați.

Apoi, cineva foarte apropiat dumneavoastră se bucură de o sănătate excelentă. Faceți-i o vizită ca să vă convingeți că nu există motive de îngrijorare.

Racii vor susține o mică bătălie în săptămâna 23-29 ianuarie. Nu trebuie să se îngrijoreze că vor ieși câștigători oricum din această problemă. Cu dialog, orice se poate rezolva.

Leii rămân în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă, în curând. Trebuie să fie pregătiți, vor fi momente deosebite pentru ei.

Fecioarele au o rună care le aduce uraganul în viață! Trebuie să își unească toate forțele pentru a susține o bătălie furtunoasă sau o dispută, dar să rămână calme, căci totul se aranjează!

Capricornii călătoresc, Peștii trebuie să se înarmeze cu multă răbdare. Astrele vă anunță o călătorie. Să vă faceți bagajele, căci un voiaj interesant vă așteaptă.

Balanțele sunt încurajate să fie puternice, să fie mai rezistente la orice situație ar întâmpina. Dați dovadă de forță, energie și tărie. Cu voință, toate trec.

Scorpioni, sunteți niște învingători pe toate planurile! Wunjo, cea mai norocoasă rună, este alături de voi toată săptămâna.

Săgetători, trebuie să vă mobilizați toate forțele pentru a vă consolida poziția în familie, societate sau la serviciu. Veți triumfa!

Vărsători, să fiți foarte atenți! Veți fi nevoiți să abordați altfel problemele care sunt în vizorul vostru. Schimbați, așadar, tactica.

Pești, runa vă șoptește să aveți răbdare. Nu e indicat să forțați mâna norocului, cel puțin nu în săptămâna care vine. Surprizele plăcute vor veni doar pentru cei care au răbdare, pentru cei care știu să aștepte.

Sursa: fanatik.ro