Horoscop Azi

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru întreaga lună noiembrie. Semne bune pentru cele mai multe zodii

Mihai Voropchievici a pregătit horoscopul runelor pentru întreaga lună noiembrie, iar mai jos ai la dispoziție previziunile pentru fiecare zodie.

Horoscopul runelor de această săptămână este unul semnificativ, deoarece prezintă parcursul fiecărui nativ pe durata întregii luni ce urmează.

Ca de obicei, maestrul Voropchievici a fost invitat al emisiunii ”Adevăruri ascunse”, de la Antena 3. Acesta este prezent, ca în fiecare sâmbătă seara, alături de bioenergoterapeutul Lidia Fecioru. Iată previziunile pentru luna noiembrie:

Berbecii au o perioadă în care pot ieși la iveală foarte multe adevăruri importante, cu impact asupra vieții.

Taurii trebuie să se relaxeze și să scape de fricile că rudele sau cineva apropiat ar fi suferind, că ar avea o boală. Vizitați-i pe cei asupra cărora aveți bănuieli că n-ar fi bine.

Gemenii sunt sfătuiți să aibă răbdare, să aștepte toate rezolvările. Nu forțați mâna norocului în luna noiembrie, cu răbdare veți rezolva toate lucrurile pe care le vreți.

Racii să se aștepte la o suită de schimbări majore. Lăsați deoparte întrebările greșite, iar dacă ați făcut rele, tot la rele să vă așteptați.

Leii sunt sfătuiți să abordeze toate lucrurile care îi interesează total diferit de cum au făcut-o până acum.

Fecioarele sunt puse pe scandal, au o lună plină de bătălii. Nu fiți îngrijorate, deoarece totul se poate rearanja și fără certuri.

Ce îți rezervă horoscopul runelor în noiembrie, conform lui Mihai Voropchievici
Balanțele au o lună dificilă, trebuie să fie puternice, rezistente și să depășească niște provocări. Totuși, nu ar trebui să se culce pe o ureche. Ieșiți din lenea proverbială în noiembrie.

Scorpionii au o lună de comunicare masivă, cu multe mesaje. Fiți cu urechile chiulite și cu ochii în patru.

Săgetătorii primesc o lună de dragoste, plină de pasiune. Noiembrie este o lună foarte bună pentru Săgetător, fiind de trei ori favorizat de forma divină.

Capricornii sunt cei mai iubiți. Nativii care au muncit și trudit pe parcursul anului primesc acum răsplata.

Vărsătorii au o lună în care trebuie să se stabilizeze și să știe cine sunt. Arătați ceea ce puteți,

Peștii dau de noroc în luna fertilității și a belșugului. Peste puțin timp de la intrarea în noiembrie, visele lor se împlinesc.