Horoscop Azi

Horoscop hawaiian realizat de Mihai Voropchievici. Nativul Gemeni visează la lucruri valoroase

Renumitul astrolog Mihai Voropchievici a realizat horoscopul hawaiian, bazat pe legendele tuturor celor care au ajutat la colonizarea insulelor. Acesta ne spune că prima zodie din horoscop este Capricornul sau Capra de Mare, așa cum este cunoscut nativul în Hawaii.

Fiecare zodie în parte are un animal sau un simbol care i se potrivește, Mihai Voropchievici precizând într-o emisiune de la Antena 3 care sunt acestea. Potrivit horoscopului exotic al Paradisului, Gemenii visează la lucruri scumpe, în timp ce Leul primește toate darurile vieții.

Descoperă în rândurile de mai jos care este zodia ta exotică, dar și care sunt evenimentele de care au parte cei 12 nativi. FANATIK vine în cele ce urmează cu previziunile complete pentru fiecare zodie în parte.

Capricorn – Capra de Mare
Acest nativ este extrem de ambițios și reușește tot ce-și pune în minte având șanse uriașe pentru o carieră de succes.

Vărsător – Castor
Ești mereu în căutarea adevărului și știi cum să împărtășești celor din jur ideile pe care le ai. Extrem de sincer și de duios, îți place să înveți diverse lucruri.

Pești – Doi
Reușești să-ți lași amprenta în această viață datorită deciziilor pe care le iei. Nu lași banii și puterea să intervină în calea visurilor tale.

Berbec – Curciatul
Acești nativi sunt foarte calzi și buni la suflet. Nu se sfiesc să-și exprime sentimentele atunci când este nevoie, în special când vine vorba de iubire.

Taur – Porc mistreț
Integritatea de care dai dovadă, dar și curajul te vor ajuta mereu să răzbești în drumul ales. Ai parte de stabilitate din toate punctele de vedere.

Gemeni – Ali
La origini nobili, acești nativi sunt artiști și inventatori ajungând pe culmile succesului datorită ideilor. Radicali și mereu ocupați au tendința de a-și dori numai obiecte de valoare.

Rac – KA’AONA
Iubirea este ceea ce-i caracterizează pentru că țin enorm de mult la oamenii și lucrurile care-i înconjoară. În a doua parte a vieții încep să pună bani deoparte.

Leu – Ku Mask
Asociat cu persoane mândre, semețe, este un conducător extrem de important. Este nativul care se bucură din plin de toate darurile vieții, fericirea fiind pe primul plan.

Fecioară – Virgina Pele
Pe cât este de critică, pe atât este de creativă și inteligentă această persoană. Are virtuți bine stabilite pe care nu le încalcă, nefiind o persoană ușor de cucerit.

Balanță – Echilibrul
Nativul din zodia aceasta detestă cel mai mult nedreptatea, mai ales când i se întâmplă chiar lui. Fire artistică, iubitoare și empatică cu lumea înconjurătoare.

Scorpion – Scorpion
Ei sunt nativii care trebuie luați în serios atunci când deschid gura pentru că au habar de ceea ce spun. Au abilități psihice, vor să fie mereu ascultați și se impun constant.

Săgetător – Arcașul
Iubesc natura și sportul în aer liber, mereu pe punctul de a-i provoca pe ceilalți. Deținători ai unui IQ ridicat acești nativi fac față tuturor dilemelor și obstacolelor.