Horoscop Azi

Horoscop Urania pentru săptămâna 7 – 13 noiembrie 2020. Ce aduce Mercur Retrograd în Scorpion

Horoscopul Urania pentru săptămâna 7 – 13 noiembrie 2020 aduce idei și convingeri neașteptate, nativii având șansa de a-și susține punctul de vedere, în special la locul de muncă unde este posibil să primească promovări sau salarii mai mari.

Renumitul astrolog de la libertatea.ro susține că dorința de afirmare și echilibrul profesional vor fi pe primul plan în perioada următoare, grija pentru ordine și disciplină fiind prioritare. Totodată, zodiile vor da dovadă de hărnicie și eficiență.

Planeta Mercur revine în zodia Scorpionului la sfârșitul zilei de 10 noiembrie și va străbate acest semn până la 1 decembrie, fapt care va plasa semnele zodiacale în casa bolilor cronice și de lungă durată. Se cere atenție maximă și din punct de vedere al psihicului și subconștientului.

Horoscop Urania pentru intervalul 7 – 13 noiembrie 2020, de la nativ la nativ
Berbec
Gânduri și preocupări legat de viața de familie, dar și interes pentru distracție alături de cercul de prieteni. Sentimentele își vor urma cursul normal, în timp ce câștigurile vor fi influențate pozitiv. Fii cu ochii în patru la persoanele care au tendința să te păcălească și să te inducă în eroare.

Taur
Dificultăți legat de o călătorie, vezi dacă o mai poți face sau trebuie amânată. Mare atenție și la chestiunile financiare, să nu cheltui mai mult decât trebuie. Vezi care sunt lucrurile și proiectele urgente, focusează-te pe cele concrete. Dialogurile cu partenerii de afaceri ar putea avea de suferit din cauza planetei Mercur care revine în Scorpion.

Gemeni
Discuții cu privire la o chestiune financiară, dar și activități practice în gospodărie. Antipatii și situații neplăcute la locul de muncă care te vor face să iei unele decizii radicale. Tensiunile și conflictele se mută și în plan personal. Spre finalul săptămânii există riscul unor mici accidente casnice.

Rac
Ai mai multă grijă de persoana ta. Posibilă abordare energică legat de bani, tot ce trebuie să faci este să te înarmezi cu răbdare. Analizează la rece informațiile primite, nu te lăsa influențat de prima impresie. Se anunță reluarea unor discuții din trecut, motiv pentru care ai șansa să repari sau să lămurești unele aspecte.

Leu
Energie, determinare și intensitate din punct de vedere al emoțiilor la începutul intervalului. În perioada 9 – 11 noiembrie se pune accentul pe administrarea și plata facturilor curente. Promisiunea unui ajutor îți poate aduce zâmbetul pe buze, însă s-ar putea să te confrunți cu ceva conflicte interioare.

Fecioară
Sunt șanse foarte mari să-ți faci curaj și să recuperezi stima de sine pierdută. Spirit de ordine și disciplină atât în interior, cât și în exterior. Este cazul să faci „curat” și să renunți la gândurile negative. Informații false venite din partea unora, nu te lăsa manipulat. Dorință de a tempera situațiile neplăcute din trecut.

Balanță
Răbdare, concentrare și atitudine autoritară în fața unor activități dificile. Starea de sănătate revine la normal dacă reușești să te menții pe linia de plutire și să nu faci excese. Banii câștigați prin eforturi personale nu vor întârzia să apară. Se anunță un climat mai blând pentru viața sentimentală.

Scorpion
Impunerea și direcția nouă te vor ajuta să faci față cu brio în toate părțile. Se anunță o perioadă în care inflexibilitatea este la ea acasă. Cooperează cu prietenii cu care simți că ai un numitor comun. Intuiție, profunzime și subtilitate, mai ales în aflarea adevărului.

Săgetător
Apără-ți convingerile și ideile. Unii s-ar putea să simtă nevoia să se afirme în aceste vremuri complicate. Nu da înapoi de la responsabilități cu grad mare de dificultate. Grijă pentru ordine și conduită corectă, în timp ce Mercur Retrograd aduce mecanisme subtile ale psihicului și ale subconștientului.

Capricorn
Ostilitate în relația de cuplu și demersuri pentru rezolvarea unei chestiuni bănești. Simți nevoia de stabilitate, de aceea te implici mai mult în viața socio-profesională. Regrete, dispute și reproșuri în privința relațiilor de prietenie. Îndoiala își va spune cuvântul. Se aud multe lucruri false, ai grijă în ce crezi.

Vărsător
În intervalul 7 – 9 noiembrie există posibilitatea unei întâlniri cu o persoană net superioară, dar și preocupări din punct de vedere material. Trebuie să faci unele demersuri administrative, e nevoie de ceva acte. Succesul, faima și încrederea vor reveni în curând. Nu duci lipsă de informații, ai șansa să-ți formezi o opinie concretă.

Pești
Succes sau afirmare la locul de muncă în prima parte a intervalului astrologic, în timp ce în perioada 9 – 11 noiembrie munca în echipă te va ajuta enorm. Relații agasante cu unele instituții care cer hârtii la nesfârșit. Neîncredere sau dezamăgiri legat de unele proiecte, asta aduce Mercur Retrograd.