Horoscop Azi

Horoscop de weekend 18, 19 iulie! Zodia care e bună de gură. Nu o întrece nimeni: Tăcerea este de aur, vorba de tinichea

Horoscop de weekend 18, 19 iulie! Zodia care e bună de gură. Nu o întrece nimeni: Tăcerea este de aur, vorba de tinichea Cei care se află sub semnul acestei zodii ar trebui să abțină din a vorbi. Află primul ce îți spun astrele potrivit horoscopului oferit de Radu Ștefănescu.

Horoscop de weekend 18, 19 iulie! Zodia care e bună de gură. Nu o întrece nimeni: Tăcerea este de aur, vorba de tinichea

BERBEC Un weekend favorabil contactelor sociale profitabile, întâlnirilor fructoase. Cu toate că oboseala cronică de-a ajuns din urmă, mai ai suficientă energie, pentru că eşti foarte motivat! Sâmbătă este o zi plăcută care se termina într-o petrecere sau la o onomastica, în avans, a unui Ilie. Duminică, un drum, dar cu profit. Weekendul este sub semnul vitezei. Ca un făcut timpul te presează şi mereu nu faci, nu spui ceea ce iti doresti, de fapt. Nu ai timp ! Asa timpul trece repede, confiscat de grijile cotidiene!

TAUR Este momentul favorabil să explorezi noi direcţii ale vieţii. Noile proiecte începute în weekend au sorţi mari de reuşită. Fiecare încearcă să facă ceea ce îi place, de ce tu ai face altfel? Sâmbată este o zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă – sunt posibile unele discuții întâplătoare cu prieteni vechi dar neglijaţi. Probabil ca te duci la cumparaturi, duminica o sa vrei sa faci putina curatenie in casa si în suflet. Ai un moment de inspiraţie în care crezi că ai găsit o solutie pentru rezolvarea unor probleme. Sfârşitul weekendului, adică duminică seara, te gaseste în activitate, în orice caz trudind din greu, poate la o petrecere.

GEMENI Dacă nu te pricepi, amână, nimeni nu este perfect! Nu trage tigrul de mustăți, e bine să fii precaut ca să eviţi o posibilă neplăcere, mai ales dacă nu știi cum să te descurci mai bine. Stelele previn, nu obligă! Buni de gură, energici şi ironici, Gemenii au în acest weekend mai multe ocazii să iasă în evidenţă. Totuşi o bună parte dintre Gemeni trebuie să ocolească cu abilitate şi diplomaţie subiectele tabu de acasa, problemele tăioase din familie. Nu uita că tacerea este de aur, vorba de tinichea! Weekendul acesta trezeşte o bruscă dorinţă de excursii şi călătorii. Venus face aspecte favorabile cu zodia. Se mai face lumină şi pe strada ta şi in acest weekend ai sentimentul că, în fine, zările îţi sunt deschise şi că până la urmă viaţa este plină de farmec.

Horoscop de weekend 18, 19 iulie! Zodia care e bună de gură. Nu o întrece nimeni: Tăcerea este de aur, vorba de tinichea

RAC Un weekend bun. În plan sentimental, sau de distracţii, totul se derulează cum ai prevăzut. În domeniul relaţiilor umane sunt probleme pe care le ştii foarte bine, dar nu o să le rezolvi acum! Sâmbătă, cu Luna, patroana ta, favorabilă, ai mai multe oportunităţi şi posibilităţi, pe care cu înţelepciune şi chibzuinţă nu o să le risipeşti, cum faci de obicei. Configuraţia astrală te sprijină să obţii mai multă stabilitate în familie, sau, printre prieteni. În ultima zi din weekend îţi este mai uşor să învingi dificultăţile vieţii cotidiene – doar este duminica. Poti sa discuți cu o persoană deosebită şi întâlnirile îţi încălzesc inima şi îţi oferă suficiente rezerve de bună dispoziţie şi optimism.

LEU În weekend e timpul unei discuţii, pe care ai amânat-o. Sorţii sunt favorabili, perioada e fastă, trebuie să ai curaj leonian şi să rezolvi problemele, fie sentimentale, fie de altă natură. Sâmbătă nu începe acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece vei constata ca nu ai cui sa-i ceri ajutorul. Este momentul să te gândeşti la un curs nou în viaţa ta – aşa, pur teoretic. Ceva mocnea de mai mult timp, fie ca ştiai, fie nu. Acum nu mai ai de facut decât să-ţi salvezi imaginea publică, cum se zice! Duminică este cazul să devii mai practic şi ceva mai diplomat, totodată; numai aşa poţi evita un mic, dar bine organizat, conflict personal sentimental.

FECIOARĂ Nu lăsa timpul să treacă păgubos, fără să faci nimic. În weekend, insistă, ca să reuşeşti! Eşti înclinat să-ţi schimbi unele opinii, sau puncte de vedere, urmare unor veşti, sau atitudini. Magnetismul personal al nativilor şi nativelor din Fecioară este în creştere – în special sâmbătă. Duminică este o zi liniştită şi relaxantă în mijlocul familiei. Acordă mai mult timp familiei, prietenilor vechi – te poți simţi foarte bine in compania lor! Un weekend obositoar, dar foarte plăcut, până la urmă. Seară de duminică deosebită în compania celor dragi.

Horoscop de weekend 18, 19 iulie! Zodia care e bună de gură. Nu o întrece nimeni: Tăcerea este de aur, vorba de tinichea

BALANŢĂ Încet şi sigur revii la o formă bună, poate după o perioadă anostă, dar foarte obositoare. În weekend nu pleca la drum! Sâmbătă, odihneşte-te, iar duminică… relaxează-te! Sâmbătă, este un bun prilej pentru nativii şi nativele din Balanţă să pună la punct unele probleme domestice, casnice. Pentru cei din primul și ultimul decan al zodiei perspectiva se îmbunătăţeşte într-un mod spectaculos. Duminică perioada îţi este favorabilă, mai puţin în ceea ce priveşte noile relaţii amoroase.

SCORPION Prevezi spectrul unui posibil eşec, poate sentimental. Nu intra în bătălie! Retrăge-te acum şi încearcă mâine! Nu-ţi epuiza resursele, replierea înțeleaptă pregătește viitorul succes! Norocul este în acest weekend prietenul tau cel mai bun, care te ajută să treci peste obstacole fără să faci nici un efort. Bănuielile tale nu se confirmă, sau se confirmă parţial. Duminică, până la urmă, timpul te favorizează. Un weekend bun în toate, mai puţin la bani. Nu trebuie sa faci cheltuieli importante.

SĂGETĂTOR Încă de dimineaţă, ca o durere supărătoare, un mic amănunt te enervează inutil. Calmează-te, nu ai motive, familia este bine, prietenii te respectă, în weekend totul este în echilibru! O mică nerealizare, sau un eşec minor care te pune pe gânduri, asta sâmbată. Nu te lăsa copleşit de rutină, caută noi distraţii, petrece timpul cu ceva nou în acest weekend şi caută noi prietenii. Duminică, atenţie la regimul alimentar şi la oboseală. Dacă poţi să te odihneşti mai mult, nu ar fi deloc rău!

Horoscop de weekend 18, 19 iulie! Zodia care e bună de gură. Nu o întrece nimeni: Tăcerea este de aur, vorba de tinichea

CAPRICORN Ai un mod de abordare direct şi îţi place să rezolvi lucrurile clar şi net, dar astăzi trebuie să foloseşti multă diplomaţie şi poate puţină ipocrizie. Aşa sunt timpurile, aşa sunt oamenii! Sâmbătă primeşti o informatie neasteptată, plăcută, însă, sau ai o întâlnire neanunţată cu o personă dragă. Încep să se profileze avantajele şi succesele eforturilor susţinute din ultima perioadă de timp. Duminică eşti gata să începi o nouă viață. Sportivă. Weekendul este o vreme când trebuie să accepţi responsabilităţi sporite într-o perioadă tensionată şi afectată financiar.

VĂRSĂTOR Dă dovadă de realism şi stai cu picioarele pe pământ. Nu eşti nici invincibil, nici imortal! În weekend nu promite nimic, nu te alătura cauzelor care duc către partea întunecată a Forţei! Sâmbătă trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să dai dovadă de umor la unele informaţii mai ciudate pe care poţi să le primeşti. Duminică ai un program scurt: te trezeşti târziu şi te culci devreme, asta dacă nu te duci pe seară la vreo terasă din cartier, unde toată lumea se cunoaște.

PEŞTI Eşti distrat, confuz, dar eşti binedispus şi nimeni nu te poate scoate din starea aceasta. În weekend, nişte veşti mai puţin plăcute! Dar, se deschid nişte căi noi, care îţi atrag atenţia! Weekendul este favorabil lucrurilor importante. Promovează-ţi cu hotărâre interesele personale. Nu te speti cu munca şi nu fă eforturi, însă, pentru că oamenii de succes nu sunt obosiţi! Nu par că sunt obosiţi. Duminică nu ai frică, pastreaza speranţa şi portile succesului sunt larg deschise pentru tine. Continuă să perseverezi pe drumul actual!

Horoscop de weekend 18, 19 iulie! Zodia care e bună de gură. Nu o întrece nimeni: Tăcerea este de aur, vorba de tinichea