Horoscop Azi

Horoscop 2020 cu Cristina Demetrescu. Vesti bune pentru doua zodii, e anul lor de aur

HOROSCOP 2020. Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat la TVR previziunile astrologice pentru anul 2020.

Avem un an in care, daca pana acum ne-am conectat cu trecutul si a fost o perioada karmica, de eliberare, intrarea lui Lilith, a lui Marte, care va avea un traseu foarte lung in zodia Berbecului, care este o zodie a lui azi, apoi intrarea lui Saturn in Varsator, ne pozitionam in prezent si apoi spre viitor, ca din 2021 sa fie intr-adevar un an de modernizare. Incepe o noua etapa, care este marcata chiar din luna ianuarie.

HOROSCOP 2020. Berbec: Provocarile sunt extrem de mari, din punct de vedere profesional, aceasta aliniere, acest ciorchine de planete se pozitioneaza in sfera profesionala. Daca pana acuma, Berbecul trebuia sa-si imparta timpul si sa echilibreze lucrurile intre familie si profesie, in functie de varsta si de prioritati, de data aceasta Berbecul nu trebuie sa rateze oportunitatile lui 2020.

Este un an de provocare din punct de vedere profesional si pentru cei mai tineri, si pentru cei mai in varsta, si pentru cei care vor sa se angajeze sau doresc sa se afirme cu activitati independente. Exista si noroc, exista si schimbari. Trebuie sa fie pregatiti, poate sa mai studieze, pentru ca undeva, in data de 5 iunie, axa destinului va schimba ruta, asta inseamna mai multa comunicare, mai mult studiu, mai multa readaptare in prezent. Vestea buna este ca se elibereaza in luna ianuarie de o etapa karmica, de descarcare, pe care multi poate nu au inteles-o. Trebuie sa fie atent la impulsivitate tot acest an. Greselile incepatorului s-ar putea sa coste.

Citeste si articolul Au lumea la picioare! 4 zodii care sunt puternice ca un diamant
HOROSCOP 2020. Taur: Au anumite provocari de alt tip. Cei care vor sa calatoreasca, sa studieze au un an foarte bun, tinerii care vor sa urmeze studii sau cei care sunt trecuti de o anumita varsta si vor sa se duca spre un alt domeniu este un an de experienta si trebuie sa fie deschisi noilor experiente si sa depaseasca anumite limite cu care ei practic au fost obisnuiti.

Aceste prime zodii sunt bine aspectate din punct de vedere al provocarilor profesionale si al evolutiei pe care pot merge. Trebuie sa fie atenti la sanatate, anul acesta este bine ca lucrurile sa fie luate din timp pentru ca acest Lilith coboara spre zona sanatatii, aduce o serie de erori medicale, nu stii ce ai, iar din 29 iunie, cand intra Marte, este posibil si unele interventii. In rest, sunt pusi pe investitii. Vor avea niste demersuri profitabile, ca tot ceea ce fac fac cu gandul de a castiga mai bine.

HOROSCOP 2020. Gemeni: O sa urmeze o perioada exceptionala pentru Gemeni. Perioada exceptionala pentru zodiile de Aer va incepe odata cu mutarea energiilor a lui Saturn, care iese din Capricorn si intra in Varsator, care o sa se potriveasca foarte bine cu destinul care intra in Gemeni si vine cu schimbari. Dar aceste energii de aer cand destinul intra in 5 iunie si o sa stea un an si jumatate, Saturn va sta temporar intre 3 martie si 2 iulie.

Citeste si articolul Mariana Cojocaru – Horoscop luna august 2019. Ultima luna de vara vine cu NOROC pentru 3 zodii

Trebuie sa-si finalizeze in 2020 toate schimbarile, sunt schimbari fundamentale pe care unii le-au inteles. Pur si simplu devii alt om, altcineva, trebuie sa-ti studiezi anumite valente. Problema asta este foarte serioasa atata vreme cat toata aceasta aglomerare de planete sta pe casa transformarilor.

Poate fi supus si la schimbari involuntare, care vin de la destin, se poate ajunge si la divorturi, si la partaje. Pentru ei, este un an de castig, dar nu putem stii de unde castiga sau de unde vin acesti bani. Este un an foarte profitabil, in care pot recupera pierderi pe care le-au avut in anii precedenti. Atentie la relatiile cu prietenii care nu sunt atat de bune.

HOROSCOP 2020. Rac: Mai are pana pe data de 5 iunie sensul vietii pe zodia lor, ceea ce inseamna ca puterea este in mainile lor, dincolo de lucrurile de destin care se pot intampla. Presiunea la zodia Rac este foarte mare pentru ca planetele sunt vizavi de ei, adica Racul nu mai poate. Trebuie sa se scuture putin de orice fel de obligatii, presiunea este mare si e posibil sa nu mai faca fata, pentru ca este momentul ca Racul sa se gandeasca si la el.

Dupa data de 5 iunie, sensul vietii intra pe o zona de sanatate, de incercare, epuizarea energiei este cea care sau faptul ca Racul nu stie sa-si faca putin echilibru si sa nu mai faca lucrurile pentru ca trebuie, ci si atunci cand le simte, este posibil ca starea lui fizica, de sanatate sau alte tipuri de situatie, de incercari sa le puna capac dupa vara incolo.

Citeste si articolul Horoscop saptamanal 23 – 29 februarie 2020, cu Mariana Cojocaru. Cumpene si rascruce de drumuri pentru patru zodii, Mercur retrograd da planurile peste cap
Mai primesc putina sustinere si de la partenerul de viata, acolo unde sunt. Mai sunt Raci care se pot casatori, dar presiunea pe aceasta casa astrologica este foarte mare. Aspecte profesionale nu tocmai bune cu sefii si sa se pregateasca pentru schimbarile anilor viitori. Ceea ce nu le place acum, trebuie sa se astepte ca se va schimba.

HOROSCOP 2020. Leu: Scapa de niste probleme. 2019 a fost un am mai creativ sau legat de iubire, doar ca din punct de vedere al problemelor medicale, al sarcinilor, al datoriilor, al muncii, presiunea a fost foarte mare pe zodia Leu si termina o perioada si de datorii financiare si de griji financiare. Sta mai putin bine cu calatoriile si cei care doresc sa urmeze studii trebuie sa se gandeasca foarte bine.

Profesional le merge bine, Jupiter intra pe zona aceasta a activitatii profesionale, cunosc oameni, se pot duce catre noi domenii, se afirma, destinul lor este in crestere, cunosc oamenii potriviti sau ei devin oamenii potriviti pentru altii si asta inseamna ca Leul intra cumva in elementul lui, acela de a se lasa provocat de anumite lucruri. Atentie la relatii, cel putin in 2020 si atentie la provocarile partenerilor pentru ca lectiile care vin pe relatie nu sunt atat de simple, sunt mai complicate.

CITESTE DESPRE CELELALTE ZODII AICI