Horoscop Azi

Camelia Pătrășcanu știe cine are noroc colosal

Camelia Pătrășcanu știe care sunt evenimentele de care vor avea parte semnele zodiacale în următorii 5 ani. Potrivit renumitului astrolog, zodiile se vor bucura de o perioadă fantastică atât pe plan profesional, cât și legat de sentimente.

Tranzitele astrele rare care vor avea loc în următoarea perioadă vor aduce schimbări majore pentru toți cei 12 nativi. Se așteaptă ca aceștia să aibă parte de energii pozitive, noroc la bani, dar și relații amoroase de durată, de acum înainte.

Berbec

Este perioada în care vei dobândi abilități care să-ți fie de folos în carieră. Independența și creativitate sunt la cote maxime, profită de aceste două aspecte.

Taur

Schimbări uriașe la nivel comportamental și atitudinal. În perioada următoare te maturizezi mai mult și ești hotărât să te așezi la casa ta alături de persoana iubită.

Gemeni

O oportunitate uriașă vine de la o persoană care locuiește undeva în străinătate. Este perioada ideală în care poți testa ofertele care vin de peste hotare.

Rac

Prosperitate și bani datorită afacerilor pe care le ai în colaborare cu prietenii. Nu este exclus să te îndrăgostești iremediabil de o persoană care a intrat în viața ta de puțin timp.

Leu

Dorința de a epata și a deveni mai vizibil în spațiul public este tot mai mare. Visezi la o funcție importantă, dar nu te gândești la responsabilitățile care vin la pachet cu acest job.

Fecioară

Studiile și diplomele pe care le-ai căpătat în ultima vreme te vor ajuta, în sfârșit, să-ți faci un nume. Poate nu în țară, ci în străinătate unde visezi să ajungi de mult.

Balanță

Schimbări uriașe legat de relația pe care o ai cu partenerii de afaceri. S-ar putea să descoperi anumite lucruri care nu sunt deloc legate de investiții și bani.

Scorpion

Nu te mai înțelegi cu partenerul de viață pe care ajungi să nu-l mai recunoști datorită schimbărilor pe care le face. Este dispus să treci printr-un test de fidelitate, totul în numele iubirii.

Săgetător

Gândul îți stă numai la promovare și venituri mai mari. Muncești de dimineața până seara pentru a-ți atinge scopul și a avea o carieră de succes.

Capricorn

Ai o listă întreagă de planuri și proiecte atât la locul de muncă, cât și în viața de familie. Ideile tale sunt sclipitoare și sunt pe placul celor din jur.

Vărsător

Nu-ți găsești locul de muncă preferat și vei schimba câteva în următorii ani. Partea bună a lucrurilor este că vei găsi stabilitate în sânul familiei.

Pești

Iubirea îți scapă printre degete și ajungi din nou singur după ce anul trecut ai avut relația ideală. Spre finalul verii primești un câștig neașteptat, cheltuie banii cu cap.