Horoscop Azi

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 15-21 februarie 2020

În fiecare vineri, Urania vă așteaptă pe www.libertatea.ro cu previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. Cele două evenimente astrologice importante ale intervalului 15-21 februarie 2020 sunt intrarea planetei Marte în zodia Capricornului și intrarea Soarelui în zodia Peștilor.

Iată care sunt previziunile Uraniei pentru toate zodiile în săptămâna 15-21 februarie 2020.

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 15-21 februarie 2020

BERBEC

Berbecii încep săptămâna dominați de bănuieli care vor ajunge să pună stăpânire pe sufletul și mintea lor. Cu toate acestea, nativii din această zodie vor fi preocupați și de ideea de perfecționare, dorindu-și ca în perioada următoare să se afirme în plan profesional.

TAUR

Relațiile parteneriale ale Taurilor pot fi ușor tensionate, lucru care nu va fi pe placul acestora. În cazul celor care se confruntă cu probleme de ordin financiar, noua săptămână poate deschide calea către rezolvarea acestora, respectând întocmai legea.

GEMENI

Săptămâna 15-21 februarie poate începe cu stângul pentru Gemeni, aceștia întâmpinând diverse probleme de sănătate. Mai mult decât atât, la locul de muncă pot întâmpina dificultăți din cauza comportamentului nepotrivit al unui coleg. Cineva îi poate acuza pe nedrept, moment în care ar fi bine să risposteze și să se apere.

RAC

Este o perioadă delicată pentru Raci în plan personal. Cei născuți în această zodie pot afla lucruri care să îi răscolească, iar relațiile lor sentimentale se pot complica. Dacă din punct de vedere amoros lucruri nu sunt tocmai roz, Racilor le va merge bine în carieră, existând șanse să semneze un contract sau să obțină un anumit statut.

LEU

Leii vor avea parte de dezamăgiri și situații nu tocmai plăcute din partea familiei. Pentru a uita puțin de probleme, acești nativi vor încerca să evadeze din cotidian, să scape de stres și să se bucure cu adevărat de viață, lucru care îi va ajuta să vadă lucrurile cu alți ochi și să fie mai optimiști.

Previziuni complete AICI