Horoscop Azi

Horoscop Oana Hanganu pana pe 27 octombrie 2019. Se intoarce roata si doua zodii primesc daruri de la astre. Se intoarce binele facut

Află ce se întâmplă cu zodiile în această săptămână în care începe „sezonul Scorpionului”!

Iată ce anunță horoscopul săptămânii pentru toate zodiile:

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 21-27 octombrie 2019, BERBEC

Săptămâna vine cu vești bune pentru Berbecii care au nevoie de bani. S-ar putea ca o rudă să le ofere, cu împrumut sau sub formă de cadou, suma necesară iar dacă apelează la o bancă, să primească mai mult decât sperau.

Perioada norocoasă va începe miercuri, cand Soarele va intra în zodia Scorpion și în sectorul „Banilor altora” din astrograma generală a Berbecilor. Dar, atenție la cheltuieli! Excesele nu vor fi pe placul partenerului de viață.

În plan sentimental, sunt posibile schimbări interesante. Berbecii singuri vor dori sa reia legatura cu cineva din trecut.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 21-27 octombrie 2019, TAUR

Taurii trebuie să păstreze echilibrul între profesie și viața personală. Marte, aflat în sectorul Profesiei din astrogramă le amplifică dorința de succes (este planeta Ambiției și a Acțiunii), dar Soarele care intră, miercuri, în Scorpion le cere să dea mai multă atenție partenerului de viață.

Cei singuri își pot întâlni jumătatea. Unii dintre ei se vor îndrăgosti de un colaborator sau de partener de afaceri.

În a doua parte a săptămânii, Taurii care au copii își vor face mai mult timp pentru aceștia. Perioada va aduce motive de împlinire si bucurii și pentru nativii care lucreaza în domenii ce le permit să își valorifice creativitatea.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 21-27 octombrie 2019, GEMENI

Săptămâna 21-28 octombrie 2019 le poate aduce Gemenilor schimbări pozitive în carieră: un nou job, o promovare, o nouă echipă sau un șef nou care le va recunoaște meritele.

Chiar și cei care au un loc de muncă stabil pot găsi noi surse de venit.

În cuplu, s-ar putea ca Gemenii să fie nemulțumiți de atitudinea partenerului care nu-și va respecta promisiunile sau le va da motive de suspiciune și gelozie.
Sentimental, tentațiile pot apărea în viața nativilor singuri, în special spre sfârșitul săptămânii.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 21-27 octombrie 2019, RAC

Săptămâna începe cu vești bune pentru Racii care au de rezolvat o problemă administrativă sau legală și pentru cei care așteaptă, de mult timp, o primă sau o marire de salariu.

De miercuri, cand Soarele va intra în zodia Scorpion și în sectorul Iubirii din astrograma Racilor, partenerul și copiii vor fi în centrul atenției acestora (în astrogramă, „casa Iubirii” se referă și la copii).

În weekend, mulți Raci îndrăgostiți se vor gândi că e momentul să își întemeieze o familie. Cei singuri pot întâlni pe cineva special. Weekend-ul este potrivit și pentru găsirea de parteneri pentru noi proiecte.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 21-27 octombrie 2019, LEU

Leii au mari șanse ca, în această săptămână, să semneze un document important legat de o casa ori să înceapă o afacere la domiciliu.

De miercuri, Soarele (care îi patronează pe Lei și este aliatul lor astral) va intra în Scorpion și în sectorul Casei și al familiei din astrograma generală a Leilor.

Perioada este foarte bună și pentru cei care vor să vândă/să cumpere o locuință pentru că vor avea succes in negocieri.
În plan financiar, șansele ca banii să le intre în cont sunt mai mari în prima parte a săptămânii.

În plan sentimental, întreaga săptămână le poate aduce mari surprize.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 21-27 octombrie 2019, FECIOARĂ

Fecioarele care vor să aiba.”o discuție serioasă” cu partenerul de viață ar fi bine să profite de conjunctura astrală favorabilă de luni sau de miercuri seara.

Mijlocul săptămânii va fi cel puțin interesant pentru Fecioarele singure: se vor trezi cu declarații de dragoste sau vor afla că au admiratori la serviciu.
De miercuri incepe o perioadă foarte dinamică pentru zodia Fecioară. Călătoriile sau invitațiile la tot felul de evenimente vor fi „la ordinea zilei”. De miercuri, Soarele va intra în Scorpion și va acționa în sectorul Călatoriilor și al comunicării din astrograma Fecioarelor.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 21-27 octombrie 2019, BALANȚĂ

Balanțele vor avea o săptămână foarte bună din punct de vedere financiar: Soarele va intra în sectorul Banilor din astrograma lor, alături de planeta Afacerilor și de Micul Benefic Venus (Venus este și planeta care le patronează pe Balanțe și este aliatul lor astral).

Mai mult, Marte, aflat chiar în zodia lor, le va „împinge de la spate” pe Balanțele obișnuite să amâne deciziile sau acțiunile.

Vineri, atenție la cheltuieli, chiar dacă sunt „pentru casă”!

Weekend-ul poate aduce „oportunități sentimentale”, în special pentru nativii singuri, dar și tensiuni în relația cu o rudă apropiată.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 21-27 octombrie 2019, SCORPION
De miercuri, Soarele se va afla în zodia Scorpion. Mai mult, va acționa alături de planetele Mercur și Venus. Astfel, Scorpionii vor atrage mai multă iubire în viața lor, vor conunica mai bine cu cei din jur și vor avea mai mult noroc în plan financiar.

Marele Benefic Jupiter se va afla și în această săptămână în „casa Banilor” din astrograma lor!

Mijlocul săptămânii va fi semnificativ pentru „finanțele Scorpionilor”, iar ziua de vineri le va aduce vești oficiale favorabile.

In weekend, ar fi bine să odihnească sau să își facă ordine în „hârtii”. Se poate spune, deci, că Scorpionul va fi semnul zodiacal favorizat de astre.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 21-27 octombrie 2019, SĂGETĂTOR
Săgetătorii care vor să obțină un credit sau o bursă de studiu sau vor să negocieze un contract de muncă ar trebui să aștepte până miercuri, când astrele vor fi de partea lor. În special armonia dintre Marele Benefic Jupiter și Lună poate aduce multe oportunități.

Mijlocul săptămânii va fi norocos pentru Săgetătorii care vor să își schimbe cariera, dar și pentru cei care au știut să câștige încrederea șefilor și care vor fi promovați sau desemnați să coordoneze un proiect important.

Sfârșitul săptămânii poate veni cu vești de la o fostă iubire sau cu șanse nesperate pentru cei care își caută un job nou sau unul suplimentar.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 21-27 octombrie 2019, CAPRICORNÎn prima parte a săptămânii, Capricornii pot rezolva diferite probleme care presupun relația cu autoritățile.

Miercuri, mulți nativi se vor bucura de sprijinul discret al unor persoane importante sau, dacă susțin un examen, vor avea „baftă”.

Tot miercuri va începe o perioadă de o lună de zile, în care prietenii vor acapara atenția nativilor sau vor juca un rol important în viața acestora. De miercuri, Soarele va influența sectorul Prietenilor și al „rețelelor” din astrograma Capricornilor.

Joi sau vineri, de exemplu, Capricornii singuri își pot întâlni jumătatea prin intermediul unui prieten.
În weekend, nativii nu vor reuși prea ușor să se „împartă” între famile și job.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 21-27 octombrie 2019, VĂRSĂTOR
Vărsătorii încep săptămâna cu dreptul în plan profesional, chiar dacă luni s-ar putea să aibă de soluționat „contra cronometru” o restanță care nu li se datorează.

Miercuri, Soarele va intra în zodia Scorpionului va acționa în sectorul Carierei din astrograma generală a Vărsătorilor, aducându-le șanse și noroc.

În a doua parte a săptămânii, norocul le va surâde și în plan financiar: mulți nativi pot recupera o datorie, pot fi premiați la serviciu sau pot obține o reducere însemnată dacă vor să cumpere ceva de valoare.

În weekend vor primj vești de la cineva de departe.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 21-27 octombrie 2019, PEȘTI
În sptămâna 21-27 octombrie, astrele sunt de partea nativilior Pești care vor să călătorească in străinatate sau care au o relație la distanță ori cu cineva de altă naționalitate sau religie. În special zilele de luni și miercuri vor fi „cu noroc”.

De altfel, miercuri, Soarele va intra în Scorpion și, timp de o lună de zile, va acționa în „casa Străinătății” din astrograma Peștilor.

În a doua parte a săptămânii, nativii își pot consolida relațiile sentimentale sau cele de afaceri. În weekend, unii dintre ei pot fi atrași intr-o aventură sau se pot începe o pasională poveste de dragoste.