Horoscop Azi

Horoscop săptămânal realizat de Mariana Cojocaru pentru perioada 2-8 decembrie 2019. Zile decisive pentru Lei și Balanțe

Potrivit celui mai nou horoscop săptămânal, realizat de Mariana Cojocaru, cel pentru perioada 2-8 decembrie 2019, urmează câteva zile decisive pentru Lei și Balanțe. Majoritatea zodiilor vor fi în fața unor momente interesante, care le vor schimba viața.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 2-8 decembrie 2019
Berbecii vor trece printr-o oarecare degringoladă în perioada următoare. Vor avea nevoie de mai mult sprijin, de mai multă susținere. Au loc tot felul de schimbări din punct de vedere astrologic. Taurii vor intra în corzile destinului, în sensul că vor fi nevoiți să se replieze urgent pe fondul unor schimbări bruște pe mai toate axele.

Gemenii sunt nevoiți să fie atenți. Pentru cei care nu și-au rezolvat problemele s-ar putea trezi cu niște certuri în familie, asta din cauza lui Mercur retrograd. Racii se vor afla și ei între ciocan și nicovală și vor fi puși în tot felul de situații complicate.

Vești neplăcute pentru cele mai multe zodii
Leii au afectată harta compatibilităților și vor fi puși și ei în situații inedite. Lucrurile se vor schimba în bine dacă știu să profite de oportunități. Sunt zile decisive pentru ei. Fecioarele vor întâmpina aspecte nu tocmai plăcute. Se vor supune unor schimbări nu tocmai ușoare.

Balanțele vor descoperi care este misiunea lor karmică pe Pământ. Vor fi câteva zile care le vor marca destinul. Scorpionii vor avea câteva aspecte astrale destul de nefavorabile la final de noiembrie.

Săgetătorii întâmpină și ei dificultăți destul de mari, cărând parcă niște greutăți prea mari pe spinare. Capricornii va fi în continuare extrem de afectat de schimbările total neavenite. Vărsătorii au o săptămână în care trebuie să țină cont de toate indicațiile pe sfera banilor, a sănătății și a dragostei.