Horoscop Azi

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 20 – 26 octombrie 2019. Zile de foc pentru trei zodii

Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 20 – 26 octombrie 2019. Urmează o săptămână de foc pentru trei zodii. Iată ce spun astrele pentru tine:

Berbec- Conjuncția Lunii cu Karma și cuadratura cu Kiron Retrograd din Berbec anunță o săptămâna în care focul proverbial va fi stins de apa Racului. Cum va fi mai multă apă decât foc, apa în exces poate provoca ravagii pe destin. Pentru ca să vă pun stavilă, ar trebui să analizez destinul individual așa cum este pe astrograma voastră personală. Șoc! Incompatibili și acolo unde credeți că sunteți compatibili.

Taur- Cum Luna, una din patroanele voastre astale va fi pe Karma din Rac și Capricorn, tensiunea crește și mai mult față de săptămâna anterioară. E ca o oală sub presiune gata să explodeze. Vă spuneam săptămăna trecută și de opoziția lui Venus cu Uranus Retrograd. Deblocarile le pot analiza doar de astrograma personală, nu se pot vedea,citi sau asculta doar pe un previzional pe perioade scurte.

Gemeni- Sunteți într-un labirint existențial de ceva vreme și vă veți afunda și mai mult. Nu veți putea găsi singuri calea de ieșire din acest labirint existențial. De ce? Pentru că săgețile de ieșire vi le pot descoperi doar pe astrograma natală. Chiar dacă sunteți în țară, chiar dacă sunteți plecați în lume să vă faceți un rost. Ați văzut brățările talisman de le fac personal? Benefice pe cuadraturi și aspecte tensionate.

Rac- Bariera de Destin este căzută și dacă forțați nota vă poate lovi trenul din plin. Aspectele le citiți și la celelalte zodii, dar veți vedea că Luna, patroana voastră astrală va fi în conjuncție perfectă cu Karma din Rac. Ați văzut cum au divorțat într-un astfel de an doi Raci faimoși? Mihai Mitoșeru și soția lui, după un mariaj lung. Astrograma relațională de le fac eu vă ajută să înțelegeți secretele relaționale.

Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte.

Leu- Destinul perioadei analizate de foarte fragil, deoarece este important sistemul de ecuații tereste de-l aveați marcat la naștere. Acolo văd ce profesie, cu ce misiune de viață ați venit pe pământ. Așa ajung unii Lei astrologi, ca să se vadă la televizor și nu au pic de har. Îi vedeți des și nu mă mir că vă pufnește râsul. Nu pot fi nici Feng-Shui-iști, nici terapeuți, că nu trebuie să te folosești de naivitatea oamenilor.

Fecioara- Nu mai trebuie să vă spun că e bine să citiți acest horoscop, ca să știți că nu-i de joacă cu destinul. E o chestiune complexă, karmică, mai ales că Soarele natal face opoziție cu temuta și Malefica Lilith. Criteriile de soluționare le văd individual, nu pe o astrogramă generală a perioadei următoare. Să nu spuneți apoi că nu v-am spus și să plângeți în pumni. Detalii vedeți și pe analizele mele trecute.

Balanța- Soarele își face bagajele și e pe cale să vă părăsească în săptămâna viitoare. Va intra în Scorpion și va face o opoziție extrem de dură cu Uranus Retrograd din Taur. Citiți întreg horoscopul acesta să vă faceți o imagine și de celelalte aspecte. Sper că ați văzut noile talismane(brățări, pandantive) prezentate de mine la TV și ați înțeles cum pot ele să vă ajute:protecție, sănătate, dragoste, etc.
Scorpion- Chiar dacă Soarele se pregătește să intre în constelația voastră, cuvintele cheie sunt: atacuri, trădări(inclusiv în amor-Lilith în Pești), iubiri secrete și pasionale al cărui deznodământ nu-l știți, dispute cu copiii, etc. Nu am cum să mă aventurez într-o analiză ultra-generală să vă dau cheile de rezolvare, că sunt personale. La unii nativi, trădarea e la ordinea zilei(vezi Băsescu, Dragnea, ș.a).

Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte.

Săgetător- Nu că unii dintre voi ați fi mai altfel decât Scorpionii, am văzut și mai rău. Alianțe belicoase:Băsescu- fosta Ministru de la Transporturi, Dragnea- Viorica Dăncilă- 2Malefic Kisses. La voi cum distruge acest aspect? Că e și mai urât dacă sunteți și căsătoriți sau în relație de amor. Opoziția Soare-Uranus vă rupe săgețile din tolbă și numai eu vă mai pot repara după destinul; citiți tot ce am scris în trecut.

Capricorn- Vă spuneam în trecut că și voi aveți coada proverbială a Peștilor de la brâu în jos. Cum Malefica Lilith este în Pești vă afectează și vă poate lăsa fără aer. Mai afectează Peștii, Fecioarele, Gemenii, Săgetătorii-2Malefic Kisses- Scorpionii și mai toate semnele zodiacale(spiritele inferioare certărețe, agresive ca Băsescu; cu interes ca Dragnea, ș.a). Mihai Constantinescu este Capricorn (plăți karmice).

Vărsător- Nu orice Vărsător are har sau inițieri făcute cum am făcut eu in Thailanda, de am stat 5 ani de zile. Am studiat toată viața, să apar cât mai pregătită în fața domniilor voastre. Nu mă laud, dar să știți că nu are nimeni pregătirea mea. Mi-am dat Doctoratul în Medicină Genetică exact când țara era la greu(pica Guvernul Ponta). Sunt psiho-socilog, expert în comunicare(SNSPA) și astrolog.

Pești- Malefica Lilith e doar vârful iceberg-ului, ce e dedesubt ține de secretele de pe astrograma voastră personală. Destinul se pare că este în întuneric total și urmează o perioadă dură de tot: perioada Eclipselor(citiți acest horoscop de la Berbec începând, tot ce am scris). Cvintilul lui Lilith cu Kiron Retrograd vă poate da toate planurile peste cap și să regretați că nu v-am consiliat din timp. Blocaj.