Horoscop Azi

HOROSCOP 7-13 octombrie cu Camelia Pătrășcanu. Doua zodii au parte de surprize uriase

Camelia Pătrășcanu a prezentat duminică, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 7-13 octombrie.

HOROSCOP Berbec – au o săptămână grozavă mai ales dacă pun accentul pe socializare și popularitate. Pot să își facă prieteni sau pot câștiga multă simpatie. În prima parte a săptămânii se pot inspira de la persoane care au trecut prin situații similare. Au nevoie de modele. În a doua jumătate a săptămânii, atenție la sănătate, dar și la treburi nerezolvate de la locul de muncă.

HOROSCOP Taur – săptămâna aduce în primele zile autoritate și responsabilitate. Vor reacționa neașteptat laniște situații în care sunt puși. A doua jumătate a săptămânii poate aduce o întâlnire cu un prieten important. Pot afla ceva important. Trebuie să aibe grijă la sănătate în weekend.

HOROSCOP Gemeni – este o săptămână aducătoare de succes și realizări pe mai multe planuri. Unii află niște răspunsuri importante. Luni și marți pot rezolva o problemă administrativă. Miercuri și joi, autoritate. Dacă au greșit trebuie să recunoască tot. Finalul săptămânii pot aduce un moment de iubire.

HOROSCOP Rac – săptămâna e valoroasă datorită colaborărilor chiar cu persoane mai tinere, dar care gândesc liber. Trebuie să fie cu ochii pe persoanele din jur. Miercuri și joi sunt discuții legate de moralitate și viziune. Unii raci pot programa o călătorie în străinătate.

HOROSCOP Leu – săptămână aducătoare de relații și colaborări. Miercuri și joi au colaborări aducătoare de bani. Sunt direct interesați să câștige prin efortul altcuiva. În weekend au călătorii în oraș.

HOROSCOP Fecioară – săptămână aducătoare de surprize profesionale, dar și de ocazii, oferte, soluții. Surprizele sunt bune în general și pentru unele persoane și aducătoare de bani, vorbim deja miercuri și joi un pic mai sensibile. Trebuie să îi asculte pe cei din jur. Trebuie să fie toleranți. Atenție la sănătate în weekend.

HOROSCOP Balanță – săptămână care pune accent pe creativitate și pe libertate. Chiar dacă au multe de rezolvat dacă încep să forțeze, trebuie să fie un indicator al faptului că viața vrea altceva în acest moment. Sentimente frumoase luni și marți. Miercuri și joi sunt ajutați să rezolve problemele la locul de muncă.

HOROSCOP Scorpion – săptămâna aduce multă concentrare. Poate că sunt pe finalul unei etape de încheiere. Sunt foarte concentrați. Trebuie să ducă lucrurile într-o fază foarte bună. Lucrurile ies. Vineri continuă să muncească. Dacă trag tare au toate motivele să se bucure de ce au realizat.

HOROSCOP Săgetătăor – săptămâna aduce nevoie de cunoaștere și înțelegere. Bine ar fi să îi sfătuiască cineva. Dacă dau orgoliul la o parte pot învăța și de la cei tineri. Discuții în familie, bune, dacă ascultă decât să vorbească. În weekend tandrețe și dragoste.

HOROSCOP Capricorn – vorbim de o săptămână care pune accentul pe bani, mai ales luni și marți. Sunt foarte preocupați să câștige bani. Trebuie să calculeze cu cine se întâlnesc. A doua jumătate a săptămânii vine cu spor. Pot sfătui o persoană tânără. Luna plină de la final de săptămână aduce multe și frumoase întâlniri.

HOROSCOP Vărăsător – încep săptămna cu stângul. Nu au chef, sunt în recuperare. Marți și miercuri sunt într-o mare inspirație. Joi și vineri, zile de rezultate și roade foarte bune. Discută de proiecte joi și vineri. Au și confirmări financiare.

HOROSCOP Pești – bifează ajutor și colaborare cu persoane care le întind o mână. Totul ține de relația cu alte persoane. Prietneii sunt foarte importanți. Reușitele concrete le înregistreză joi și vineri. Pot fi foarte mulțumiți de felul în care se comportă.