Horoscop Azi

Venus intră în Scorpion. Gelozie. Posesivitate. Pasiuni secrete. Cum sunt influențate zodiile

Venus intră în zodia Scorpion pe data de 8 octombrie 2019 și astfel i se alătură lui Mercur, planeta comunicării, care deja a pășit în acest mistic, profund, sensibil și secretos semn zodiacal.

Venus este planeta iubirii, a frumuseții, dar și a banilor, însă, din păcate, ea nu rezonează deloc cu energia misteriosului Scorpion, aspect care o face să răspundă la vibrații negative ale sale. Prin urmare, până pe 1 noiembrie, atunci când Venus va intra în zodia entuziastului și optimistului Săgetător, ne vom confrunta cu teste și tensiuni în relațiile parteneriale. În plus, punctăm că atmosfera tensionată a lunii octombrie 2019, este întreținută și de Marte, planeta acțiunii și a dorinței, care se află în tranzit prin zodia Balanță.

Prin urmare, cu două planete personale, Venus și Marte, aflate în semnele lor de exil, și cu Mercur aflat în Scorpion, zodie care-l face să devină un veritabil detectiv, trebuie să ne așteptăm la situații extreme în luna octombrie. Va fi o perioadă în care secretele pot ieși la suprafață, în care vom căuta adevărul absolut și vom merge până în profunzimi pentru a-l afla, vom simți o plăcere sadică în a-i deconspira pe cei din jurul nostru și vom fi atrași de tot ceea ce este mistic, misterios, ocult. Să nu ne surprindă dacă discuțiile pe tema morții și sexului vor fi la ordinea zilei.

Pe de altă parte, în relațiile de dragoste vor interveni brutal gelozia și posesivitatea, supremația, dorința de control a celuilalt. Vom exprima sentimentele cu o mai mare intensitate și nu este exclus să facem pasiuni din dragoste sau să avem tendințe distructive în amor. Vom fi atrași de iubiri secrete, aventuri amoroase și sexuale și provocarea fructului oprit va pune stăpânire pe simțurile noastre. Instinctele primare se vor accentua și este foarte important să nu cădem victimă propriilor pofte și plăceri.