Horoscop Azi

HOROSCOP, pentru săptămâna 23 – 29 septembrie 2019, cu Mariana Cojocaru. Berbecii au probleme de sănătate, Leii au soarta blocată

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna 23-29 septembrie 2019.

HOROSCOP BERBEC

HOROSCOP Efectele Echinocțiului de Toamnă se vor simți asupra fiecărui nativ din zodiac, deoarece e un an plin de provocări și dificultăți. Unii Berbeci pot fi afectați pe sănătate, alții pot întâmpina probleme la locul de muncă, iar cei mai mulți pot avea probleme relaționale(sentimente, copii, părinți, etc). Marte rămâne descoperit în Fecioară, căci Soarele intră în Balanță. Soluțiile sunt personalele, nu generale…

HOROSCOP TAUR

HOROSCOP Venus este ante-mergător la Soare și ambele vor fi în Balanță. Venus va fi în domiciliu. Cum va fi și Mercur acolo vor apărea discuții, chiar certuri la cei care sunt în relații și parteneriate. V-ați ales partenerul știind ce aveți pe astrograma voastră karmică, sau nu? Vor fi trei cuadraturi între Axa Karmică, Soare, Venus și Mercur. Unii vor avea cumpene și blocaje ce trebuiesc descifrate, pentru a fi bine.

HOROSCOP GEMENI

HOROSCOP Cuadratura lui Mercur din Balanță cu Axa Timpului vă atenționează că nu veți sta pe roze. Și așa nu aveți voi stare!… Mai ales cei care nu știu ce misiune li s-a desemnat de Divinitate la naștere. Mulți orbecăie încă, iar dacă nu, e bine să știe ce au copiii lor și rudele înscris în acest sens pentru a-I orienta cât mai bine. De ce? Să nu le impună profesia lor. Pot să vă văd ce bariere aveți pe destinul personal

HOROSCOP RAC

HOROSCOP Unii mi-au scris să-mi spună de ce am spus la Rac de moarte. Pentru că pentru unii moartea e reală(vezi Mihaela Mihai), la alții, chiar dacă nu sunt Raci au Karma în Rac și le-a murit o rudă(vezi Cristi Brancu-Pești cu Karma în Rac, de i-a murit mama), iar alții pot avea o închidere de ciclu existențial(moartea unei etape și pregătirea pentru una nouă și nu știu nici cum și de unde să o înceapă/apuce), ș.a.

HOROSCOP LEU

HOROSCOP Dacă ați înțeles tot ce am scris la toate zodiile în acest horoscop, sunteți oameni câștigați din punct de vedere spiritual. Alții citesc sau mă ascultă doar la zodia lor și nu au cum să înțeleagă cum sunt aspectele perioadei. Nu am cum să le spun tuturor de bine, că nu toți Leii sunt ca Robert de Niro. Unii nici nu știu ce au de făcut pe Pământ si nu pot ieși din propriul lor labirint existențial: soartă blocată.

Fecioară
Soarele părăsește zodia voastră acum la Echinocțiu și veți rămâne doar cu Maleficul Marte. Vă poate afecta sănătatea și predispune la accidente. Știți cum să evitați situațiile delicate sau conflictuale?! Dincolo de astrograma personală, unde văd individual soluțiile, v-am spus și v-am arătat deja la TV noua colecție lansată de brățări talisman: de protecție, de dragoste, de sănătate, de profit, de copii.

Balanța
Intră Soarele în Constelația Voastră și-l întâmpină Venus(domiciliu) și Mercur. Cele trei planete vor face cuadratură cu Karma perioadei, deci e perioadă în care veți fi băgați/e în corzi. Probleme puteți avea voi sau jumătatea/familia. Rezolvările nu se vad pe astrograma generală, ci pe cea personală. Cu ce karmă ați venit pe Pământ? Știți ce lecții personale de viață aveți înscrise-Kiron în Berbec?

Scorpion
Vedeți ce am scris și la Leu, deoarece Luna Albă va intra în Leu și va rezona cu Mijlocul Cerului vostru. Acolo e cariera și poziția socială, în opoziție cu familia, inclusiv casa în care locuiți. Chiar și cei care zic că s-au pus sub protecție pot păți ca Sergiu Nicolaescu. Că Scorpionii cei mai mulți sunt mari aventurieri, ca Săgetătorii (incompatibilitate între cele două zodii). Au nevoie de sfatul meu avizat!

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 22 – 28 septembrie. Echinocțiul de toamnă face ravagii! Zodiile care vor suferi cel mai crunt!

Săgetător
Echinocțiul de toamnă și poziția incomodă a lui Jupiter din zodia voastră(cuadratură cu Malefica Lilith-patroana Scorpionului și Neptun Retrograd din Pești, dar și cu Maleficul Marte-patronul Scorpionului și Berbecului) vă pune tot soiul de întrebări existențiale legate de alegerile făcute în viață(cuplu, locul de muncă, etc) care vă afectează sănătate și viitorul.Citiți tot horoscopul meu scris aici.

Capricorn
Cum Karma este în cuadratură cu cele trei planete ce vor fi în Balanță, să știți că pot afecta mulți nativi ai zodiacului. Doar Spiritele Superioare(SS și inima roșie de o pun eu pe FB) sunt cele care sunt evaluate și înțelepte și înțeleg mesajul meu. Ceilalți vor să evolueze și îmi cer sfatul ca să nu rămână de căruță. Spuneam la Fecioară de Brățările de le confecționez,dar fac și pandante (protecție).

Vărsător
Unii vor fi intre ciocan(Lilith) și nicovală(Karma) și pot avea parte de dușuri scoțiene. De ce? Pentru că nu știu ce au avut înscris pe astrograma lor la naștere. Să știți că dacă sunt frați gemeni pot avea destinul complet diferit. Viitorul vostru este legat de viețile anterioare. Acolo văd rezolvările și calitățile cu care reveniți în viața asta. Dar, și cu defectele ce trebuiesc corectate. Perioada delicată.

Pești
Soarele va intra la Echinocție în Balanță și mulți dintre voi nu vor ști să se adaptaze și cum să-și găsească echilibrul, din cauza Lunii Negre în rezonanță cu Neptun Retrograd. Pe înțelesul vostru, Neptun Retrograd spune de restanțele de destin din trecut, inclusiv din viețile anterioare, neînțelese și nerezolvate. Toate pun presiune pe viitorul vostru și nu puteți încheia viața cu ele(tinichele de coadă).