Horoscop Azi

HOROSCOP URANIA 12-18 octombrie 2019. Se anunţă o săptămână cu îndoieli, bani puţini şi probleme de sănătate

Urania a făcut horoscopul pentru perioada 12-18 octombrie 2019. Ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte vedeţi mai jos.

Horoscop Urania Berbec

Intre 12 şi 14 octombrie spre seară, frumoasă mobilizare a calităţilor personale pentru a desfăşura activităţi obişnuite şi mai ales pentru a face faţă unor întâlniri şi dialoguri.

Nativii vor avea nevoie de răbdare, diplomaţie şi autocontrol, în ciuda unor provocări sau abordări de pe poziţii divergente. Posibile poziţionări diferite faţă de viziunea unui partener de viaţă sau de afaceri. Berbecii vor intui momentele în care nu va fi nevoie să riposteze vehement, aşa cum au procedat până acum. La sfârşitul zilei de 13 octombrie, când se va produce Luna Plină în Berbec, se va putea petrece un moment plin de semnificaţii pentru nativii acestui semn zodiacal, prin felul în care unele ipostaze de viaţă pot atinge un punct maxim de dezvoltare în evoluţia lor.

TAUR

Luna Plină în Berbec, care va influența direct și destul de intens axa celor două case ale sănătății, vizând activitatea psihică și cerebrală, a organelor de simț localizate în zona anatomică a capului, precum și a aparatului renal. De aceea, nu vor fi indicate activitățile menite să amplifice ecoul interior al supărărilor mai vechi sau al unui stres actual.

Amprenta astrală a acestui context se va exercita și asupra locului de muncă sau asupra relațiilor de serviciu, obligându-i pe cei născuți în zodia Taurului să se abțină de la orice demers, reacție sau intervenție menite să amplifice o stare de animozitate. În ciuda efortului de a se ține departe de conflicte, momentul astral îi poate împinge pe nativi să ia decizii care pot modifica o înțelegere anterioară, verbală sau contractuală.

GEMENI

Tensiuni între nativi și unul sau mai mulți prieteni: divergențele de opinii și interesele nu doar că-i îndepărtează pe unii de ceilalți, dar îi pun și într-un conflict personal.

Relațiile sentimentale vor sta sub semnul convingerilor față de care nu există contraargumente și care pot transforma o relație, caldă altădată, între doi oameni care se iubesc, într-una a pândei reciproce și a hărțuielii. Stres generat de Luna Plină în Berbec.

Între 17 octombrie, după ora 5:30, și 18 octombrie, Luna va tranzita zodia Gemenilor și le va permite nativilor o binefăcătoare modificare a stării lor de spirit.

RAC
Cei născuți în zodia Racului se vor vedea obligați să reacționeze la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Mecanism care poate rechema, în fapt sau doar în amintire, situații cu care aceștia s-au confruntat în trecut (mai ales dacă sunt la vârsta maturității) și care îi poate pune în fața aceluiași tip de dificultăți, de decizii sau de trăiri interioare.

Moment cu explicație karmică privind familia din care provine nativul, relațiile parteneriale ale aceluia și ascensiunea lui profesională (cariera, numele, imaginea, autoritatea, succesul), care pot fi destabilizate sau chiar pierdute dacă situația va fi prost gestionată.

LEU

În ceea ce-i privește pe Lei, nu se va putea vorbi de o “criză de idei”, ci de o criză de conștiință și de dorința lor de a nu aprofunda regimul conflictual în care acesta se plasează față de oamenii importanți și instituțiile de care nu se pot despărți sau dezice. Asta nu înseamnă că Leii vor ceda, că se vor dovedi toleranți sau că își vor abandona principiile, ci doar că vor încerca să tempereze avântul unora, ba chiar și propriile tendințe combative și intransigente.

Atenție dacă aceste dispute și ipostaze de viață au legătură cu locul de muncă, pentru că îl vor pune pe câte un nativ să aleagă între propriile lui convingeri și interesele impuse de activitatea desfășurată prin specificul profesiei.

FECIOARA

Această stare de spirit, vecină, uneori, cu răfuiala, poate lua forma unui conflict deschis, agresiv verbal, ca urmare a influenței pe care o va exercita Luna Plină în Berbec, ce va avea loc la sfârșitul zilei de 13 octombrie, asupra acestor nativi, nemulțumiți sau exasperați de felul în care decurg lucrurile. Posibilă ipostază de viață, vecină cu “plata karmică”, dar nu în sensul în care cei născuți în Fecioară vor deconta, ci, dimpotrivă, că ei vor fi beneficiarii, dar pentru asta, așa cum spuneam, ei trebuie să lupte pentru întronarea adevărului.

BALANTA

Contextul nu este unul predestinat împăcării și nici dialogului, pentru că Luna Plină din Berbec, de la sfârșitul zilei de 13 octombrie, va avea darul să inflameze spiritele și să le dea acestor nativi o uriașă temă de rezolvat: vor mai putea ei să dea dovadă de proverbiala lor diplomație sau, dimpotrivă, vor cădea în păcatul înflăcărării și cramponării de orice detaliu? Context nefericit pentru evoluția unor procese, litigii, anchete, cercetări sau mărturii. În cazul dușmanilor se poate vorbi de “momentul răzbunării”

Citește aici continuarea.