Horoscop Azi

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16 – 22 SEPTEMBRIE 2019. CAPRICORNII AU PARTE DE ÎNTÂLNIRI KARMICE

Horoscopul săptămânal pentru perioada 16 – 22 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 16 – 22 septembrie 2019 se numără și zodia Capricorn, nativii având parte de întâlniri și experiențe karmice profunde.

Săptămâna 16 – 22 septembrie 2019 este caracterizată de un eveniment major și mult așteptat. Astfel, pe data de 18 septembrie, Saturn, Marele Malefic al zodiacului, iese din retrogradare în zodia pe care o guvernează, în Capricorn.

Saturn este planeta înțelepciunii, a lecțiilor de viață, a încercărilor majore și a obstacolelor, iar acum, odată cu revenirea în mers direct, ne va înlătura o serie de obstacole pe care le-am tot întâmpinat în ultimele luni. În plus, faptul că ieșirea din retrogradare se petrece într-o conjuncție cu Nodul Sud, karma, trecutul, bagajul cu care am venit în această viață, înseamnă că vom reuși să depășim obstacole din trecut, vom deveni mai responsabili asupra destinului nostru și vom avea mai mult curaj să ne înfruntăm viața. Cu alte cuvinte, vom avea mai mult chef să ne trăim viața și să ne bucurăm de ceea ce ne oferă.

La modul general, săptămâna 16 – 22 septembrie 2019, vine cu un puternic impact karmic, atât datorită conjuncției Saturn-Nodul Sud, cât și datorită conjuncției Lună Neagră-Neptun care se petrece în zodia Pești. Dacă Neptun este planeta intuiției, a viselor și a imaginației, a spiritualității și a misticismului, guvernatoare întocmai a zodiei Pești, ei bine, Luna Neagră (Lilith) reprezintă karma negativă, lecția neînvățată dintr-o viață anterioară pe care acum suntem obligați să ne-o asumăm. Atenție în această perioadă la dependențe, vicii, desfrâu, sexualitate, tentații, obsesii.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 16 – 22 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec încep săptămâna cu preocupări legate de sectorul profesional. Cel mai probabil, majoritatea nativilor vor dori să facă schimbări majore legate de locul de muncă, fie vor aborda jobul din alt unghi, fie vor căuta alt job, fie vor da examene, vor obține diplome care să-i ajute în evoluția profesională. În plus, Saturn revine în mers direct pe casa carierei și acest aspect va înlătura toate obstacolele pe care le-au întâlnit în ultimul timp cu privire la ascensiunea și la urmarea țelurilor profesionale. O sumă de bani mult așteptată ar putea acum intra în conturile nativilor. Sănătatea este un sector care ar trebui să primească mai multă atenție, deoerece o serie de afecțiuni mai vechi se pot manifesta acum. În weekend crește interesul pentru familie și nativii vor dori să petreacă timp alături de cei dragi.

Horoscop săptămânal Taur: 16 – 22 septembrie 2019
Săptămâna începe cu interes vizavi de studii, cursuri, examene și cei născuți în zodia Taur vor da dovadă de o mare putere de concentrare și capacitate de învățare. Revenirea lui Saturn în mers direct în acest sector de viață le va debloca o serie de oportunități de afirmare prin studiu, nativii putând acum obține diplome care să-i ajute să iasă în față, să-și schimbe locul de muncă sau să-și deschidă o afacere pe cont propriu. Chiar dacă sectorul financiar nu este un punct forte al perioadei, nativii vor primi ajutor material de la persoane nou întâlnite, posibil persoane care să le devină colaboratori. În weekend se întrevede o călătorie, iar sfatul nostru este ca nativii să acorde mai multă atenție persoanei iubite. Se întrevăd tensiuni pentru cei care au o relație, iar cei singuri pot cădea în capcana instinctului și se pot lăsa furați de visare într-o aventură sentimentală.

Horoscop săptămânal Gemeni: 16 – 22 septembrie 2019
cei născuți în zodia Gemeni trebuie să se înarmeze cu răbdare pentru că sectorul financiar le joacă feste și sunt puși în fel și fel de situații incomode din acest motiv. Posibil să renunțe la unele planuri și visuri avute. Revenirea lui Saturn în mers direct le poate aduce sume de bani din partaje, moșteniri, dar poate veni și cu o problemă de sănătate mai veche, posibil de natură karmică, care să le ceară acum atenție pentru vindecare. Sectorul profesional este de mare inters în această perioadă, dar și tensionat, tocmai de acee tendința de suprasolicitare este foarte mare și deloc benefică stării de spirit și, implicit, sănătății. Vor exista nativi Gemeni care vor căuta consolare în brațele persoanei iubite, iar cei singuri se pot întoarce în trecut sau pot avea parte de un partener karmic.

Vezi și aici: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2019

Horoscop săptămânal Rac: 16 – 22 septembrie 2019
Pentru nativii din zodia Rac este o săptămână cu profunde implicații karmice în ceea ce privește sectorul partenerial. Nativii nemulțumiți nu vor mai face compromisuri sentimentale și vor încerca să se desprindă de o fostă iubire, iar cei care sunt singuri pot avea parte de reîntoarcerea unui partener din trecut sau de un partener karmic, cu care s-au mai iubit și în altă viață. În cuplurile aflate la început se poate discuta de oficializarea relației sau de conceperea unui copil. Din punct de vedere financiar aspectele sunt bune și promițătoare, însă nu la fel de bine va fi aspectat și sectorul sănătății. O serie de afecțiuni care au la bază stresul, oboseala, emoțiile negative se pot declanșa acum. Atenție la problemele de tranzit și hepato-biliare! Va fi nevoie de regăsirea echilibrului interior și de reîntoarcerea la spiritualitate.

Horoscop săptămânal Leu: 16 – 22 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de revenirea în mers direct a lui Saturn în sectorul muncii și sănătății. Posibil ca în primele zile din săptămână, nativii să caute să se înscrie la cursuri sau să dea niște examene pentru a obține niște diplome care să-i ajute să-și consolideze statutul la locul de muncă sau care să-i ajute să obțină un nou loc de muncă. Este o bună perioadă de relansare profesională, în special pentru acei nativi care au afaceri personale. Pe de altă parte, o serie de probleme de sănătate pot deveni agasante acum tocmai pentru a-i forța pe nativi să caute remediul potrivit. În plan sentimental, în relațiile de lungă durată pot apărea tensiuni, însă doar cu scop frustrant, pentru că nativii nu vor lua decizii radicale acum. Cei singuri pot cădea pradă tentațiilor amoroase și nu este exclus ca persoana întâlnită să fie de natură karmică.

Horoscop săptămânal Fecioară: 16 – 22 septembrie 2019
Din punct de vedere al sănătății, cei născuți în zodia Fecioară au marea șansă să-și vindece niște afecțiuni care le-au dat bătăi de cap în ultimul timp. Vești bune vin și din zona financiară, unde este posibil ca nativii să intre în posesia unei sume de bani sau unui bun material care le corespunde, mai ales dacă la mijloc este vorba de un proces. Ieșirea din retrogradare a lui Saturn întocmai pe casa iubirii va aduce o doză de liniște în viața nativilor, în sensul că vor ști întocmai ce decizie să ia, ce trebuie să facă astfel încât să fie împăcați cu ei înșiși. Dacă relația nu mai funcționează, pot spune stop fără ezitări, mai ales că Marte, acțiunea, este în semnul lor și nu=i place prea multă analiză, ci vrea fapte. Cei singuri pot avea parte de parteneri karmici sau din trecut cu care au de învățat o lecție. În cuplurile unde totul este bine închegat poate veni pe lume un copil. În plus, Saturn va decongestiona și sectorul creativ și nativii care au legătură cu zona artistică pot cunoaște succesul acum.

Nu rata: HOROSCOP 2019. HOROSCOPUL ANULUI 2019. ZODIILE NOROCOASE ÎN NOUL AN

Horoscop săptămânal Balanță: 16 – 22 septembrie 2019
Se conturează o săptămână dificilă pentru cei născuți în zodia Balanță pentru că toate aceste tranzite ale momentului activează casa izolării, a trecutului, a subconștientului. Nativii au parte de confuzii, de nemulțumiri vizavi de ei înșiși și vizavi de ceilalți, confruntări cu familia și prietenii generate, cel mai probabil de bani. De asemenea, sectorul partenerial va fi destul de încercat de principii și păreri diferite între ei și persoana iubită. Revenirea lui Saturn în mers direct nu va detensiona de la sine relația cu familia, ci cel mai probabil va aduce o schimbare de domiciliu, posibil vești neplăcute despre membrii familiei mai în vârstă. Se cere prudență inclusiv la locul de muncă, unde pot apărea rupturi, decizii radicale luate brusc și negândite. Sfatul nostru peste această perioadă este comunicarea calmă, atât cu sinele interior, cât și cu cei din jur.

Horoscop săptămânal Scorpion: 16 – 22 septembrie 2019
Săptămâna începe cu chef de distracție, de relaxare, cu dorința de aventură, iar cei născuți în zodia Scorpion pot fi tentați inclusiv să calce strâmb într-o relație. Cei singuri vor flirta, vor cuceri, însă atenție la implicarea emoțională și la posibilitatea de a da naștere unei obsesii. Revenirea lui Saturn în mers direct va susține comunicarea, iar nativii își vor exprima cu mult mai multă ușurință sentimentele. În plus, sunt susținuți cei care studiază, dau examene și interviuri sau țin discursuri publice. Nu este exclus ca tot acum să iasă la suprafață niște minciuni din trecut, să se afle niște secrete. Oricum, o serie de principii despre viață se vor consolida acum. Moment foarte bun pentru dezvoltare personală, profesională și spirituală.

Horoscop săptămânal Săgetător: 16 – 22 septembrie 2019
Vestea mult așteptată legată de sectorul financiar a sosit! Nativi din zodia Săgetător se pot bucura de înlăturarea obstacolelor pe care le-au întâmpinat în ultimele luni în ceea ce privește capacitatea de îmbunătățire a veniturilor. Odată cu ieșirea din retrogradare a lui Saturn pe casa banilor, este foarte probabil ca o sumă de bani din trecut să le revină sau să se încheie un conflict financiar care le-a generat nemulțumiri constante. Nu este exclus ca, în funcție de lecția lui Saturn, învățată sau nu, să mai existe neplăceri financiare, însă rezolvabile. Cei care-și dezvoltă afaceri personale, pe cont propriu se pot bucura de sprijin și succes. Către finele săptămânii se conturează momente plăcute, intense în cuplu, iar cei singuri pot cunoaște o persoană care să le trezească interesul.

Horoscop săptămânal Capricorn: 16 – 22 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn sunt cei mai norocoși nativi ai săptămânii dacă luăm în calcul că Saturn, întocmai guvernatorul lor, iese din retrogradare în zodia lor. Astfel, toate stările conflictuale, tensionate pe care le-au avut cu ei înșiși, cu cei din jur, în special cu persoana iubită, se vor dizolva acum și la bază va sta întocmai o schimbare de principii și mentalități ale Capricornului. Este o perioadă care aduce multă încărcătură karmică și nu este exclus ca nativii să aibă parte de întâlniri cu persoane din trecut, cu persoane din altă viață care sosesc acum pentru a vindeca o rană, pentru a învăța împreună o lecție. Aspectul impactează puternic zona sentimentală, astfel cei care se află în relații epuizante, nerentabile emoțional, lipsite de pasiune vor lua decizia de a le încheia. Cei singuri, însă, vor avea șansa de a începe o nouă poveste de dragoste. Săptămâna aduce interes vizavi de locuință, dar și de sectorul profesional, capitole la care nativii pot aduce îmbunătățiri, dar și schimbări importante cu impact pe termen lung.

Horoscop săptămânal Vărsător: 16 – 22 septembrie 2019
Revenirea lui Saturn, guvernatorul tradițional, în mers direct le va aduce celor născuți în zodia Vărsător ocazia să rezolve niște probleme cu legea, cu actele, să încheie niște situații din trecut apăsătoare, cu alte cuvinte le va aduce o eliberare pe care o vor resimți din plin la nivel psihic, o dezinhibare a unor limitări interioare. O serie de probleme de sănătate cronice sau cu care se confruntă de mult timp, vor cunoaște ameliorare acum. Se întrevăd posibile schimbări de domiciliu sau rezolvări în ceea ce privește o situație profesională, financiară. În plan sentimental se recomandă o mai mare apropiere de nevoile partenerului și pe cât posibil mai mult timp petrecut în doi, mai alse dacă se dorește consolidarea relației.

Horoscop săptămânal Pești: 16 – 22 septembrie 2019
Săptămâna începe cu vești bune despre bani, poate chiar întrarea în posesia unei sume restante. Cei născuți în zodia Pești sunt susținuți profesional, dar mai ales dacă vor să deschida o afacere pe cont propriu. Atenție, însă, pentru că Luna Neagră și Pluton, guvernatorul Peștilor, se află în conjuncție întocmai în zodia Pești și pot face acești nativi mult prea visători. Unii se pot întoarce cu gândul în trecut și nu este exclus să apară tentații profesionale cărora cu greu să le reziste, dar de preferat ar fi să le reziste pentru că tot ceea ce este provocator acum, nu poate fi de bun augur. Revenirea în mers direct a lui Saturn pe casa prietenilor poate readuce în actualitate persoane dragi din trecut sau nativii pot cunoaște persoane noi cu care să aibă legătură karmică, lecții comune de învățat din vieți anterioare. Sectorul sentimental este deosebit de impactant în viața nativilor, dar, din nou, se conturează situații karmice care, nu este exclus să aducă și suferință întocmai prin faptul că există un trecut comun nerezolvat. Se cere evitarea viciilor, a dependențelor și a exceselor de orice fel. Mișcarea și sportul pot ajuta nativii să nu cadă pradă depresiei, un simptom ce se poate manifesta acum din cauza contextului astrologic încărcat.