Horoscop Azi

Previziunile Uraniei. Marte în zodia Racului, evenimentul astrologic care va avea un impact puternic pentru toate zodiile

Intrarea lui Marte în zodia Racului este evenimentul astrologic care va avea un impact puternic pentru toate zodiile. Are loc pe data de 16 mai, dar efectele se vor vedea până pe 2 iulie, toate zodiile fiind afectate.

Urania îți spune ce se va întâmpla cu fiecare semn zodiacal după intrarea lui Marte în zodia Racului.

BERBEC

Marte va intra în zodia Racului, iar în ceea ce îi privește pe Berbeci, acesta va tranzita sectorul casei, familiei, patrimoniului, dând o notă de dinamism. Începând cu data de 16 mai, Berbecii vor fi nevoiți să reziste în fața unor necazuri sau presiuni și să se-ngrijească de conservarea bunurilor și a relațiilor de familie.

TAUR

Intrarea lui Marte în zodia Racului va fi ocazia perfectă pentru ca Taurii să fie mult mai comunicativi. Vor acumula informații, dar vor traversa și o perioadă dificilă în care idei, convingeri, idealuri și determinări personale vechi de 14 sau chiar de 28-30 de ani, pot da naștere unei crize de conștiință și pot duce la decizii majore.

GEMENI

Gemenii vor câștiga sume importante de bani de pe urma muncii lor, iar Marte în zodia Racului îi va determina să fie mai chibzuiți.

RAC

Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Racului și chiar dacă acest eveniment astrologic ar trebui să fie benefic pentru acești nativi, în realitate, nu le va fi deloc favorabil. Racii își pierd entuziasmul, interesul, îndreptându-se către delăsare, dezinteres, aroganță, mândrie și permițând nedreptățile.

LEU

Marte în zodia Racului pune presiune pe cei născuți în zodia Leu, obligându-i să accepte anumite condiții, lucru care nu este tocmai pe placul lor.

FECIOARĂ

Relațiile de prietenie ale Fecioarelor vor avea de suferit din cauza intrării lui Marte în zodia Racului. Până pe 2 iulie pot să apară conflicte, atitudini mai crispate, iar acești nativi pot avea rezerve în ceea ce îi privește pe cei din jur.

Afla mai multe de pe avantaje.ro