Horoscop Azi

Lună Plină în semnul Scorpion. Cum va influența toate zodiile

Pe data de 19 mai 2019 se va forma Lună Plină în zodia Scorpion, iar influența sa va fi resimțită puternic de toți nativii pe o perioadă de aproximativ două săptămâni.

Luna Plină reprezintă, la modul general, încheierea unei etape pentru a face loc deschiderii unui nou capitol. Această Lună Plină care se formează în zodia Scorpion poate aduce pentru mulți încheierea unei etape pe care au deschis-o anul trecut, atunci când s-a format Luna Nouă în zodia Scorpion, pe data de 7 noiembrie 2018, dar se află într-o strânsă legătură și cu Luna Nouă formată în semnul Taur, din data de 5 mai 2019, susținându-i influențele într-un sens pozitiv. Luna Plină din zodia Scorpion, formată în conjuncție cu Mercur aflat în semnul Taur, nu va favoriza în mod deosebit comunicarea și exprimarea sentimentelor față de ceilalți, dar poate scoate la suprafață secrete și ne poate indica o întoarcere în profunzimea propriei simțiri și gândiri pentru a ne conștientiza puterea și cunoașterea de sine. Ne va cere, la modul general, să renunțăm la atașamentele nocive, la emoțiile negative și la sentimentele toxice din noi pentru a fi liniștiți, fericiți și a evolua spiritual.

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia să încheie o etapă legată de zona financiară, să culeagă roadele unor proiecte, să încheie un partaj cu partenerul de viață, să intre în posesia unei moșteniri sau să întreprindă acțiunile necesare pentru ca acest lucru să se întâmple. Nu putem să nu amintim că este activată casa sexualității și în acest context, având în vedere și semnificațiile zodiei Scorpion, este foarte probabil ca unii nativi să încheie o relație sexuală care le face rău sau să-și vindece niște răni emoționale lăsate de o astfel de aventură. Nu este exclus ca pasiunea în cuplu să se reaprindă.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor fi puternic influențați de această Lună Plină în Scorpion în sectorul parteneriatelor. Aspectul vizează partenerii de afaceri, dar și partenerul de viață, înclusiv soțul/soția. Nativii pot încheia niște colaborări care nu le aduc beneficii sau pot culege niște roade în urma încheierii unor asocieri, însă aspectul vizează puternic zona sentimentală. În acest sens, cei care nu se mai simt bine, nu se mai simt împliniți în căsnicie, în relație pot lua decizia de a pune punct definitiv. Dacă prin comunicare se va putea ajunge la un echilibru între dorințele lor și necesitățile persoanei iubite, atunci vedem să se deschidă o nouă etapă în relație. În cazuri rare, în funcție de astrograma natală, de aspectele personale, pot exista cereri în căsătorie pentru Tauri.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de formarea aspectului de Lună Plină în Scorpion în sectorul muncii și al sănătății. Pentru acești nativi se poate încheia o etapă în zona profesională, se pot culege roadele și un nou capitol se poate deschide, cu atât mai mult cu cât au depus eforturi în acest sens. În zona sănătății le se cere mai multă prudență și responsabilitate, acum fiind favorizate să apară simptome ale unor afecțiuni mai vechi, netratate sau tratate necorespunzător.

Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de formarea aspectului de Lună Plină în Scorpion în sectorul sentimental. Acești nativi pot încheia o relație care nu mai funcționează de multă vreme, mai ales dacă nu reușesc să ajungă la un acord, la un echilibru cu persoana iubită. În cazul celor care se află în relații solide și de lungă durată, contextul astrologic le poate aduce ocazia de a deveni părinți. Cei care lucrează într-o zonă artistică, pot culege roadele unui proiect.

Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de formarea aspectului de Lună Plină în Scorpion în sectorul familiei și locuinței. Nativii pot discuta cu rudele despre situația unei locuințe, despre bunuri de patrimoniu, pot vinde o casă, pot negocia o moștenire sau pot afla informații despre un membru al familiei, posibil despre o afecțiune cu care acesta se confruntă. În aceste sectoare de viață se va încheia o etapă importantă pentru nativi și sunt sfătuiți să-și canalizeze energia către consolidarea carierei.

Citeste mai mult pe unica.ro