Horoscop Azi

Ele sunt cele mai rele din zodiac! Ce spun astrele despre punctele negative ale femeilor

Cum astrologia ne ajută să aflăm mai multe despre personalitatea noastră, ea ne este de ajutor şi când vine vorba despre modul în care ne percep cei din jur. La capitolul defecte, e scris în stele că unele semne zodiacale sunt extrem de aprige, mai ales dacă le calci pe coadă. Vezi care sunt defectele tale.

Berbec

Femeile din această zodie sunt probabil cele mai impulsive şi să îi ferească Dumnezeu pe cei care o calcă pe coadă. Sunt guvernate de elementul foc, ceea ce spune extrem de multe lucruri despre ea. Este foarte sigură pe ea, are impresia că este singura care are dreptate şi este o femeie geloasă chiar dacă uneori nu are niciun motiv. De asemenea, este o femeie directă şi îţi va spune mereu în faţă tot ce are de spus chiar dacă asta te-ar deranja foarte tare.

Taur

Această femeie este una dintre cele mai încăpăţânate femei dintre toate semnele zodiale. Ele au pământul ca element care le protejează, motiv pentru care sunt destul de calculate. Sunt genul de femei care se enervează destul de greu, însă când se enervează îţi sugerăm să le eviţi. Sunt destul de zgârcite şi aşteaptă de multe ori ca partenerul de viaţă să le întreţină. Sunt extrem de geloase şi au nevoie mereu de confirmarea că sunt iubite şi apreciate pentru ceea ce fac.

Gemeni

Aceste femei au „două feţe”. Una dintre ele subliniază o femeie calmă şi bună, iar cealaltă una ipocrită şi care este în stare de orice pentru a-şi atinge scopul. Se consideră cea mai bună în orice situaţie, iar în cazul în care simte că o altă femeie e mai bună decât ea, începe să fie invidioasă. Ei bine, de aici începe războiul pentru că femeia din Gemeni jigneşte cu orice preţ şi te face să te simţi un „nimeni” în faţa ei.

Rac

Este o femei blândă, caldă şi sensibilă. Nu este niciodată invidioasă şi se bucură din suflet pentru reuşitele prietenilor apropiaţi. În cazul în care se simt trădaţi sau jigniţi aceste femei vor fi la fel de calme, însă în sinea lor vor gândi deja un plan de răzbunare. Aşteaptă ca lucrurile să se liniştească şi lovesc unde doare mai tare şi atunci când te aştepţi mai puţin. Un defect ar fi bârfa pentru că îi place să fie la curent cu tot ce se întâmplă cu duşmanii ei pentru ca lovitura să fie cât mai puternică.

Leu

Femeile din zodia Leu sunt extrem de mândre de ele, au senzaţia că totul li se cuvine şi vor avea mereu ultimul cuvânt. Este un semn guvernat de foc, vor să fie mereu în centrul atenţiei şi de cele mai multe ori şi reuşesc. Sunt femei care iartă, dar nu uită. Dacă îi vei greşi sau o vei trăda nu îţi va da nicio clipă senzaţia că te urăşte pentru că este sub demnitatea ei, însă vei primi lovitura vieţii din partea unei leoaice. Când îşi propune să distrugă ceva este în stare să aştepte ani de zile pentru a gândi planul cât mai bine, însă, în final, îţi garantăm că nu o vei uita niciodată.

Fecioară

Aceste femei sunt obsedate de curăţenie, iar acesta este un mare defect al lor. Dacă în casă nu este aşa cum vor ele, au o stare de nervozitate extrem de mare şi este în stare chiar să lovească pe cineva atunci când îşi iese din pepeni. Este un semn de pământ şi adoră să preia controlul sau cel puţin să simtă că ea este stăpâna. Un bărbat care are în casă o femeie din această zodie trebuie să fie foarte atent la detalii. Nu îi place să fie nici prea alintată pentru că atunci te va considera linguşitor, însă nici prea rece pentru că simte totuşi nevoia de afecţiune.

Balanţă

Acest semn zodiacal este guvernat de planeta Venus, iar acest lucru le face uneori destul de superficiale. Sunt foarte încrezătoare în propria persoană şi de foarte multe ori îşi fac păreri greşite despre alţi oameni. Un mare defect al lor este faptul că atunci când fac cunoştinţă cu cineva care nu are un aspect exterior plăcut, se comportă cu superioritate şi nu pot sub nicio formă să se apropie de aceste persoane. Deci, dacă îţi doreşti să faci impresie plăcută unei femei din zodia Balanţă, trebuie să fii mereu la patru ace şi să ai noroc să ai şi trăsături frumoase de la „Mama Natură”.

Scorpion

Aceste femei sunt genul care au impresia că viaţa este o regie de film şi de multe ori tind să exagereze extrem de mult şi să facă din ţânţar, armăsar. Sunt impulsive, însă atunci când greşesc nu vor recunoaşte niciodată şi vor face mereu pe victimele. Au darul de a dramatiza lucrurile şi de a face scandal din nimicuri. Un bărbat care are lângă el o femeie din această zodie trebuie să aibă nervi de fier şi să fie unul stăpân pe el, pentru a o putea controla.

Săgetător

Femeia Săgetător e extrem de calculată şi nu îi place sub nicio formă să îşi arate sentimentele, cu atât mai puţin să se certe în public. Atunci când cineva o calcă pe coadă şi o trădează, ea este calmă, nu urlă, nu face scandal, însă pedepseşte cu asprime. Cea mai dureroasă pedeapsă pe care o dă este ignoranţa. Este în stare să treacă pe lângă tine de o sută de ori fără să te privească. Deci, dacă faci rău unei femei Săgetător vei avea impresia de foarte multe ori că eşti invizibil.

Capricorn

Sunt poate cele mai egoiste femei dintre toate semnele zodiacale. Nu sunt niciodată calme, sunt impulsive şi sunt în stare de aproape orice pentru a se răzbuna. De asemenea, sunt extrem de ambiţioase. Astfel, dacă îşi doresc să ajungă undeva sau să obţină un lucru va călca peste cadavre pentru asta. Are prostul obicei de a vorbi oamenii pe la spate şi de a face pe ceilalţi să se certe, astfel încât ea să fie considerată cea mai bună. Dacă un bărbat este îndrăgostit de o femeie din această zodie trebuie să fie foarte calm şi să încerce mereu să îi demonstreze că poţi să obţii multe şi dacă eşti bun şi corect.

Vărsător

Ei bine, aceste femei sunt extrem de active şi pline de energie chiar dacă nu au dormit o săptămână. Un mare defect pe care aceste femei îl au este dorinţa de a fi în centrul atenţiei. Fiind obsedate de acest lucru, ele obişnuiesc de foarte multe ori să urle, să râdă isteric, mai exact să fie în centrul atenţiei prin prostie şi exagerare. Dacă un bărbat are lângă el o femeie Vărsător trebuie să fie extrem de dur şi stăpân pe sine. Altfel riscă să se facă de râs de foarte multe ori, iar în final să rămână cu această etichetă.

Peşti

Aceste femei se consumă foarte mult din orice nimicuri. Sunt extrem de sensibile şi suferă foarte mult. Un defect foarte mare este egoismul pentru că sunt foarte ocupate de problemele lor şi nu o interesează dacă restul oamenilor din jurul ei sunt în regulă sau nu. Femeile din această zodie sunt de asemenea foarte impulsive, ceea ce înseamnă că atunci când le calci pe coadă va trebui să te fereşti foarte bine pentru că altfel s-ar putea să primeşti o mamă de bătaie soră cu moartea