Horoscop Azi

Cele 5 zodii “lasate” să iubească fără să fie iubite înapoi. Își atrag singure suferința

Oricărei persoane i se poate întâmpla ca, la un moment dat, dintr-un motiv sau altul, să se îndrăgostească de cineva cu care nu pot avea relația fericită la care visează.

Însă, din întregul zodiac, cinci zodii sunt predispuse, chiar „blestemate”, să iubească oameni nepotriviți și să ajungă să aibă inima frântă.

Berbec

Berbecii au tendința să se îndrăgostească de persoane care nu sunt interesate de ei. Acești nativi nu acceptă semnalele care le arată că nu sunt doriți și luptă pentru a convinge acele persoane să le acorde o șansă.

Ideea lor este că, în timp și cu puțin sau mai mult efort vor reuși să facă acele persoane să se le împărtășească sentimentele.

Scorpion

Scorpionii au o asemenea încredere de sine încât le este extrem de greu să își închipuie că ar fi posibil ca cineva să nu îi vrea parteneri.

Deoarece nu le vine să creadă că sunt cu adevărat respinși, acești nativi obișnuiesc să facă mai multe încercări pentru a cuceri persoana care le-a picat cu tronc.

Publicitate
Însă, imediat ce înțeleg că nu există nicio șansă, își vor schimba radical sentimentele față de acea persoană, care nici cu cele mai mari eforturi din lume nu le-ar mai putea intra în grații.

Săgetător

Fiind niște romantici incurabili, Săgetătorii se îndrăgostesc dureros de tare, ceea ce poate fi problematic pentru ei, mai ales că obișnuiesc să se îndrăgostească de celebrități – luându-și, astfel, bilete pentru câte o dragoste imposibilă.

Este complicat pentru acești nativi, care uneori nici nu au nevoie de prezența unei persoane în viața lor pentru a iubi. Ei pot iubi o persoană… sau imaginea pe care și-o fac despre ea, chiar dacă aceasta nu face parte din viața lor.

Pești

Iubirea este atât de importantă pentru Pești încât acești nativi o caută în toate locurile nepotrivite. Nativii în această zodie vor să fie îndrăgostiți permanent, deoarece acest sentiment reprezintă chiar sensul vieții pentru ei.

Din păcate, căutându-și cu disperare jumătatea, Peștii ajung adesea alături de cele mai nepotrivite persoane, care îi fac să sufere.