Horoscop Azi

Horoscop Mariana Cojocaru de Florii şi Paşte 2019: bani, dragoste sănătate, atenţie la Nodurile Karmice

Horoscop Mariana Cojocaru de Florii și Paște 2019! Surprize colosale pentru două zodii, mare atenție la dușmani și evitați fostele iubiri – previziuni complete pentru fiecare zodie.

Horoscop Mariana Cojocaru de Florii și Paște 2019!
Berbec – O perioadă în care florile ne umplu destinul de bucurie! În sufletul fiecărui nativ se ascunde o floare, o planta, un arbore sau un arbust. Zambilele și narcisele sunt flori care vă definesc parte din caracter. Poiana Narciselor este un loc privilegiat în care vă puteți bucura ochii și sufletul(sănătate). Chiar și iarba verde cu floricele mici, sălbatice este pentru voi. Mieii(pui berbec) zburdă pe câmpii…

Taur – Lalelele sunt cele mai frumoase flori ale zodiei voastre(Lalele, Lalele frumoase ca visele mele- cântec Luigi Ionescu). Bujorii, că de aceea e bine să ne naștem cu bujori în obrajori și florile dulci de salcâm(Tudor Ghe.- Au înnebunit salcâmii și tu vrei să fiu cuminte?). Floriile reprezintă nu doar o Sărbătoare Creștină,ci și o Sărbătoare permanentă a sufletului. Ferdinand Taurul mirosea flori.

Gemeni – Irisul de Grădină, Cavalerii, Crăițele, Crinii clasici și gălbenelele se prind în Valsul Florilor și vă fac cununițe nu doar de Sânzâiene. Vă ajută să eliminați stresul atunci când vedeți flori și citiți acest horoscop. Cei care au probleme de karmă și de destin vor trebui să înțeleagă din astrograma karmică unde sunt blocajele și cum pot fi depășite situațiile de criză. Floarea Paștelui vă dă binețe!

Rac – Irisiul Galben din preajma bălților nu trebuie să vă lipsească din casă. Toate florile de pe lacuri și bălți amintesc de natura voastră acvatică și statică. Cu ele rezonați cel mai bine. Vorba poetului Eminescu: Lacul codrilor albaști nuferi galbeni îi încarcă. Asta vă spun… ca să nu tremurați ca o barcă (sănătate, dragoste, familie și spiritualitate). Salcia este foarte sensibilă ca voi și e un simbol divin.

Leu – Gura Leului, Crinul Regal, Tradafirul și Trandafirul Sălbatic , florile cu reflexe aurii sunt flori care rezonează cu Zodia Voastră. Dar cea mai sugetivă floare este Floarea Soarelui. De ce? Pentru că își întoarce pălăria după Soare, astrul vostru(iubire). Astrograma personală va face distincția între destinul și soarta cu care veniți pe pământ și leacurile care vi se potrivesc. Așa aflați cum atrageți bani.

Fecioara – Lacrimile Maicii Domnului sunt flori de minte, trup și suflet(Fecioara Maria născută pe 8 Septembrie). Papucul Doamnei, Margaretele și Gherbera. Păpădia Săbatică și cea Regală sunt flori care au simbolul libertății și vă ajută să vedeți lumea cu alți ochi. În funcție de Nodurile Karmice de pe harta natală veți înțelege cu cine sunteți compatibili(le)/în rezonanță și cu cine vă potriviți în viață.

Balanța- E nevoie de flori elegante ca voi. Florile de cămp, dar mai ales florile toamnei: Crizantemele, Dumitrițele. Regina Nopții, Albăstrelele, Macii Roșii ca focul, Bulgărașii Albi ca laptele sunt în rezonanță cu partea nevăzută a laturii voastre venusiene și amitesc de pasiunile secrete din tinerețe și copilărie. Bunghișorii sunt minunați când îi vedeți pierduți în iarba de acasă: verde crud.

Scorpion- Tuberozele sau Chiparoasele , florile carnivore și florile cu parfum letal(parfumul Florilor de Tei din Parcul Copou de care amintea poetul național Mihai Eminescu). Garoafele sunt florile zodiei și amintesc de casa astrologică a morții. Din ele făceau poțiuni curtezanele pentru sarcini nedorite. Calele sunt florile pe care le duc acum oamenii la înmormântare (B. P Hașdeu și Iulia Hașdeu).

Săgetător- Cactușii și Florile de Cactus sunt echivalentul săgeților providențiale. Limba Soacrei este planta care vă definește cel mai bine. Coada Calului, Traista Ciobanului și Ciuboțica Cucului spun de natura voastră aventurieră: mereu dați din coadă, mereu aveți traista în băț, mereu sunteți în căutare de un nou și un nou amor. Jupiter în cădere vă poate pune mereu părul pe moațe când vorbim de bani.

Capricorn- Floarea de Colț, Florile Pădurii, care dau fructe de pădure(sănătate): Coarnele Caprei, Mur, Fragi, Zmeur, Afin, Flori de Mere Pădurețe, etc. Arbuștii din liziera pădurii rezonează cu voi. Sunt informații generale, deoarece aici nu pot trata și face analize complexe, care sunt personale. Munca vă înnobilează și vă poate susține veniturile(bani). Schimbări de loc de muncă se pot prefigura acum.

Vărsător- Orhideea și Orhideea Regală sunt flori care amintesc de libertatea din voi. Străluciți și sunteți deosebiți(te). Iasomia de la noi, dar să o mirosiți pe cea din Thailanda, să vedeți ce parfum unic are! Ylang-Ylang e o floare care vă bucură privirea. Florile de citrice: portocal, lămâie, ș.a. Vâscul, de ne sărutăm sub el de sărbători, este varianta românească de orhidee. Acum sunt și ghioceii și toporașii.

Pești- Algele marine cu unduiri specifice mișcărilor voastre. Se văd foarte des în ținutele doamnelor din acest semn zodiacal(volanele de la poalele fustelor, rochiilor, volanele bluzițelor amintesc de mișcarea din coadă a peștilor). Viorelele, Streliția, Liliacul(alb, mov, roz), Papura. Urzicile, Leurda, Untișorul și Untul Pământului și trufandalele de primăvară fac bine sănătății voastre; sunt ieftine.