Horoscop Azi

Nicoleta Svârlefus dezvăluie ce puncte FORTE au zodiile. Atenție Raci, Lei și Capricorni

Nicoleta Svârlefus a spus în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, evenimentele prin care vor trece zodiile și care sunt punctele forte ale fiecăruia.

Iată previziunile astrale pentru zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Ce spune astrologul despre zodii și care este amprenta lor?

Horoscop Nicoleta Svârlefus – punctele forte ale zodiilor

Berbec

Personalitatea berbecilor este punctul forte. Aceștia încântă cu luminozitatea lor și cu pozitivitatea de care dau dovadă în orice situație.

Taur

Imaginea ta este punctul forte. Toată lumea te știe foarte atentă la detalii, astfel că orice apariție a ta este de neuitat. Nu poți trece neobservat.

Gemeni

Ești bucuros! Punctul tău forte este pozitivitatea, emani fericire, lucru ce îi ajută pe cei din preajma ta să se adune și să te dorească.

Rac

Poziția socială este punctul forte! Pentru tine contează mult asta, pentru că ai muncit mult pentru asta. Lucrezi foarte mult la evoluția ta și la partea spirituală.

Leu

Atrage situații bune, benefice pentru el, e invidiat pentru că este norocos.

Fecioară

Are niște calități clare care deosebește nativul acesta de toți ceilalți. El are capacitatea de sinteză, de a scoate ceea ce este esențial, important.

Are un simț practic deosebit. Caută mereu soluții practice și sigure, de aceea au tendința de a ține sub control viața lor, dar și a altora.

Balanță

Are ca punct forte diplomația, moderează și aplanează conflictele. Este domnită de armonie, vrea să păstreze pacea și liniștea, nu suportă deloc agresiunile și dezastrul.

Scorpion

Nu cunoaște jumătatea de măsură. Merge întotdeauna până la capăt, cu toate că vor fi victime colaterale pe parcurs. Nu se lasă niciodată! Se implică în permanență cu toată energia lui. Relația cu un scorpion este mereu intensă și plină de daruri.

Săgetător

Are ca punct forte spiritul de aventură. Are abilitatea de a aborda viața ca pe o călătorie, îi place mult să exploreze, nu poate sta locului deloc. Trebuie să se aventureze în situații care să îl provoace, cu toate că este catalogat ca fiind iresponsabil.

Capricorn

Are ca punct forte seriozitatea, nimic nu este trecut cu vedere, toate detaliile trebuie analizate. Deciziile sunt mereu luate greu, fiind analizate mereu la rece. Sunt extrem de seriosși și preferă lucrurile de calitate

Vărsători

Are ca punct forte originalitatea! Nu-l deranjează să fie ciudatul familiei, preferă așa decât să nu își lase amprenta pe unde trece. El este iubit din prima prin fascinația pe care o creează.

Pești

Au ca punct forte toleranța! Aceștia au capacitatea de a oferi foarte multe șanse celorlalți. Ei știu să ierte și să fie empatici față de cei din jur.