Horoscop Azi

Mariana Cojocaru vine cu vești DEOSEBITE! Mare atenție pentru Raci, Scorpioni și Capricorni!

Celebrul astrolog Mariana Cojocaru face previziuni sumbre la început de an! Aceasta a vorbit la Antena Stars despre ce îi aşteaptă pe toţi nativii zodiilor în anul 2019.

Anul 2019 va fi unul al extremelor pentru toate zodiile, anunţă Mariana Cojocaru. Astrologul a vorbit la Antena Stars despre ce îi aşteaptă pe toţi nativii zodiilor în anul 2019 și cine vor fi cei mai norocoși dintre nativi.

Anul 2019 va fi unul al extremelor pentru toate zodiile, anunţă Mariana Cojocaru. Berbecii au probleme în carieră, cu finanţele, dar şi în justiţie.

La Taur va fi bine, ei sunt susținuți pe baza deplasărilor, pe comunicărilor. Gemenii vor avea un an mai ușor, dar trebuie să fie centrați pe relația de muncă și pe sănătății.

Racii au probleme în relaţie, trebuie să fie atenți.

Pentru Lei, anul 2019 este anul căsătoriilor, nativii din această zodie vor trece pe la altar anul viitor. Vor avea un plus de carismă, la fel ca Vărsătorii.

Fecioara va avea un an interesant în zona parteneriatelor personale și sociale, îm mod deosebit. Din vară, să fie mai atenți la sănătate.

Balanța în căutare de echilibru și armonie, va face tot posibilul să îmbine utilul cu plăcutul.

Scorpionii au avut un an mai dificil, dar în 2019, cerul se înseninează. Mult mai înclinați și mai pătimași din vară încolo. Luna neagră din Pești susține partea care ține de sentimente.

Săgetătorul trebuie să fie atent la bani, an foarte dificil în sector financiar. Acolo e karma negativă. Pot avea pierderi de bani. Doar cei chizbuiți pot avea un an cu trecere mai lină.

Capricornii vor avea un an delicat, de karma negativă, un an al extremelor. Unii pot fi îngenunchiați.

Vărsătorii primesc un plus de carismă şi de senzualitate, până spre vară de la Luna Neagră, Lilith. Din vară o vor duce mult mai bine. Să fie atenți la buzunare, să fie atenți să nu li se spargă casa, de la cine și ce cumpără.

Și Peștii trebuie să fie atenți la sănătate din vara anului 2019.