Horoscop Azi

Previziunile horoscopului italian pentru 2019, potrivit numerologului Mihai Voropchievici

Previziunile horoscopului italian pentru 2019, potrivit numerologului Mihai Voropchievici. Cunoscutul numerolog a dezvăluit la Antena 3 cum va fi anul 2019 pentru fiecare persoană, în funcție de data nașterii.

Sunt 5 numere mari, deschizătoare de drumuri. Tipologia: 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31. Se adună cu cifra nașterii cu 5.

Cei născuți în data de 1 au 2019 un an excelent. Zile superbe cu împliniri, prosperitate și evenimente magice. Căsătorii, pentru cupluri și an bun pentru călătorii. Punctul forte al planurilor.

Posibilă mutare pe alte meleaguri, mult noroc, oferte de muncă și de afaceri. Relațiile cu probleme se pot încheia și apar noi începuturi.

Anul 2019 te face un vizionar. Nativii din data de 2, 7, 12, 17, 22, 27.

Anul oportunității și parteneriatelor. Iau o decizie clară. Ce își doresc cu adevărat. Sunt mari șanse să li se îndeplinească toate dorințele. An agitat și schimbător în primul trimestru al anului. După trimestrul 1, sunt multe surprize plăcute, bani din surse nebănuite. Pot apărea bani din colaborări. Extraordinar de bun anul. Apar experiențe inedite. Provocarea anului, să se adapteze oportunităților apărute.

Anul 2019 pentru cei născuți în data de 3, 8, 13, 18, 23, 28.

Inventare și transformare, eliminare a tot ce nu corespunde, curățenie în viață. Cu țelul vostru, treptat, dar sigur, pas cu pas. Mulți vor porni pe un nou drum, intră într-un nou ciclu. E un an în care pot lua decizia corectă, pentru 9 an. Vor fi valabile până la 10 ani. Foarte posibilă o mutrare de domiciliu, bani suplimentari, colaborări noi și afaceri noi.

Mult noroc financiar, contracte la care nici nu visați înainte, revine încrederea în viață și în abilități. Mulți vă desprindeți din relațiile toxice. Cei care sunt în pauză relațională pot cunoaște o persoană lângă care pot înflori. Să nu vă fie teamă.

Anul 2019 pentru cei 4, 9, 14, 19, 24 și 29:

An cu potențioal vindecător mare, vă preocupați de propriul suflet, vedeți ce nu a mers, an de curățare în suflet. E an de răsfăț și de explorare, introspecție și echilibru. Faceți pace cu trecutul. Este anul vindecării sufletului.

5, 10, 15, 20, 25, 30.

An karmic, revelator, dar cu lecții frumoase și darnice. Trebuie să demonstrați cât de capabili sunteți. Dezvoltare spirituală, călătoriți mult, în căutare de un job. Partenerul vă răsfață, iar divergențele din cuplu dispar. În a doua parte a anului apar realizări minunate.