Horoscop Azi

Cine îți vrea răul în funcție de zodie

În viață trebuie să fii conștient de un lucru: nu toată lumea îți vrea binele. Ești curios să afli care sunt persoanele ce îți vor răul?

Citește mai departe și vei afla cine nu încape de tine, în funcție de zodia ta:

Berbec

Ești ambițios și plin de energie. Muncești pentru realizările tale iar colegii tăi de muncă se pare că nu prea te suportă. Să fie oare din cauza invidiei?

Taur

Îți place dreptatea și lupți pentru ea. Uneori poți deveni puțin arogant deoarece îți cunoști bine scopul. Persoana care îți dorește răul poate fi o rudă apropiată. Poate ești prea sincer iar asta deranjează unele persoane.

Gemeni

Ești o persoană specială, se pare că și fostul tău prieten credea la fel. Datorită invidiei care ți-o poartă, de când ai renunțat la el, acesta va dori să se răzbune.

Rac

Ești o persoană plăcută și un bun exemplu pentru alții deoarece faci mereu ceea ce îți propui. S-ar putea ca prietenul tău cel mai bun să fie puțin supărat din cauza acestor lucruri și să nu-ți dorească tocmai binele.

Leu

Ești o persoană greu de uitat deoarece lași mereu ceva în urma ta și nu reușești să treci neobservată. De acest fapt e conștient și sufletul pereche al fostei tale iubiri. Invidia e mare!

Fecioară

Ești invidiat de foarte multă lume. Personalitatea ta exemplară și sufletul tău mare nu sunt privite întotdeauna cu ochi buni.

Balanță

O rudă puțin mai îndepărtată îți dorește răul deoarece consideră că ești prefăcută, dar evident nu a ajuns să te cunoască cu adevărat.

Scorpion

Ești o persoană intuitivă și niciodată nu dai greș. Din această cauză lista cu persoanele care te urăsc este lungă.

Săgetător

Se pare că fosta ta iubire nu s-a împăcat nici acum cu gândul că nu te mai are. Tu ți-ai refăcut viața dar se pare ca gelozia fostului partener a depășit orice limită.

Capricorn

Ești o persoană inteligentă și muncești din greu. Colegii tăi s-ar putea să fie invidioși deoarece au impresia că dorești să intri în grațiile șefului.

Vărsător

Se pare că multă lume te invidiază deoarece consideri că ești oarecum superior în fața celorlalți. Un vechi prieten nu te înghite fiindcă îl eclipsezi.

Pești

Tu ești un om realist și nu te lași influențat de nimeni. Se pare că o rudă îți vrea răul deoarece nu-i satisfaci interesul.