Horoscop Azi

Ce se va intampla cu nativii zodiei RAC in 2019

În rândurile de mai jos, astrologul nostru, vă prezintă horoscopul anului 2019 pentru zodia Rac. Ce vor întâmpina și de ce este bine să se ferească acești nativi, aflați în rândurile de mai jos!

Saturn

Pentru tine Saturn se află tot anul în zodia opusă ție, Capricornul, care are de-a face cu relațiile tale și cu exteriorul. Încă de anul trecut relațiile ți se schimbă constant, se face o curățenie pe acest palier, iar tu te eliberezi de povara unor persoane care nu-și mai aveau rostul în viața ta.

Curățenia continuă…în caz că nu s-a terminat, dar concomitent apar oameni noi care îți pot oferi lecții prețioase, fie pozitive fie mai puțin pozitive, important este faptul că tu îți șlefuiești interacțiunea cu ceilalți și nu faci altceva decât să ieși maturizat din acest proces, care va continua până prin 2020.

Relațiile sentimentale sunt și ele supuse schimbărilor, Saturn acționând în două ipostaze, dacă relația este potrivită pentru voi, lucrurile vor duce spre o construcție și mai stabilă, chiar căsnicie, dacă relația este nepotrivită, acum există șansa de a o elimina din viața ta, iar cu cât refuzi să admiți faptul că lucrurile nu sunt în regulă, cu atât vei avea mai mult de suferit.

Jupiter

Jupiter intră într-o zona foarte practica pentru tine, mai exact în casa muncii, a sănătății și a vieții cotidiene, de unde te susține în primul rând la forța necesară pentru a evolua în carieră, te poate ajuta în găsirea unui nou job, în avansare sau o mărire a veniturilor din propria muncă.

Vei simți că prinzi energie anul acesta și circumstanțele câteodată neprielnice până acum, încep să se relaxeze iar soluțiile te caută ele pe tine. Și sănătatea este foarte importantă anul acesta, te poți axa mai mult pe stilul tău de viață și pe starea de spirit, poți găsi soluții la problemele de sănătate din trecut sau pur și simplu să adopți un stil de viață mai sănătos.

Atenție însă că în unele cazuri Jupiter oferă exces, deci ai grijă la excesul în muncă și la excesul alimentar, există un risc crescut de îngrășare anul acesta.

Uranus

În cazul tău, Uranus intră în zona în care se simte cel mai bine, în casa a unsprezecea, aspect care îți va da puțin peste cap relațiile amicale, în sensul că poate mișca lucrurile când vine vorba despre social.

Saturn oricum îți face ordine în această zonă, dar Uranus vine și face mai interesante aceste aspecte, aducând în viața ta oameni sau situații inedite, situații cu care nu te-ai mai întâlnit, noutăți de tot felul, deci fii deschis spre partea socială pentru că o dată cu ieșirile vor avea loc și intrări palpitante în viața ta.

Poți avea o mai mare influență asupra maselor de oameni, sau mass-media și internetul pot fi de partea ta în acești șapte ani cât Uranus va poposi în Taur, deci încearcă să te faci văzut, vei avea doar de câștigat. Și grupurile organizate te pot ajuta mult, ca de exemplu te poți înscrie într-o organizație care se ocupă de filantropie sau de diferite teme dragi ție.

Eclipsele și nodurile lunare

În această zonă ești vedetă, deoarece Nodul Nord intră în semnul tău pentru un an și jumătate, aspect care te va ajuta să pui mai mult accent pe tine, să clarifici multe aspecte din viața ta, să te cunoști mai bine și să îți duci mai ușor la îndeplinire dorințele care le aveai de mult timp, dar din cauza faptului că ceilalți erau pe primul loc, nu aveai timp să le duci la bun sfârșit.

Acum ai șansa de a întoarce atenția de la ceilalți către tine, către munca ta și către ceea ce îți dorești cu adevărat. Parte din eclipse vor fi în semnul tău, ceea ce reprezintă un nou start în viața ta, ca o resetare personală, împingându-te și ele să te axezi mai mult pe propria persoană, pentru a închide unele capitole și a începe altele noi.