Horoscop Azi

Aceste 5 zodii sunt vampiri energetici

Aceste zodii sunt cele mai de seamă reprezentante ale vampirilor energetici. Sunt experte în a vă folosi pentru propriile nevoi și a vă epuiza toate resursele de energie.

Dacă simțiți vreodată că vă scurgeți pe picioare în compania cuiva, foarte probabil este vorba de unul din acești nativi. E important să nu intrați în jocul lor, pentru că va fi greu să ieșiți teferi.

Scorpionii

Sunt primii pe listă: cei mai răi dintre toți. Nu vreți să li se pună pata pe voi, că ați încurcat-o. Dacă vă aflați acolo la momentul nepotrivit, când au ei chef să se răzbune pe cineva, fiți siguri că nu o să scăpați ușor.

Încercați numai să vă apărați, că orice spuneți va fi folosit împotriva voastră. Sunt oamenii care manipulează așa cum respiră; vă treziți acuzați de toată lumea, fără măcar să aveți habar de ce.

Feriți-vă de ei, că sunt nimicitori când cineva se pune în calea lor. Sunt în stare de orice din pur orgoliu sau pur și simplu pentru că așa vor.

Berbecii

Acești oameni vă vor convinge că nu aveți nicio valoare, astfel că pot dispune de voi după bunul lor plac. Toată gloria li se cuvine doar lor. Limba lor ascuțită va tăia în carne vie când vine vorba de defectele altcuiva.

Nu le pasă că vă rănesc sentimentele, ci vor spune înveninați tot ce cred despre voi. Nu puteți lupta împotriva lor când ating starea de răutate maximă. Vă ascultă doar ca să vă lovească mai apoi cu arme și mai puternice. Sunt complet lipsiți de scrupule când vor să obțină ceva.

Fecioarele

Fragilitatea lor e doar aparentă, așa că nu te lăsa înșelat. Deși nu le crezi în stare, atacă feroce, când nici nu te aștepți. Sunt perfecționiste până la nebunie, ceea ce le face extrem de inflexibile și critice.

Dacă nu faci lucrurile așa cum îți cer, te iau la bani mărunți până îți recunoști greșelile trecute și viitoare. Dacă îți poartă ranchiună, trebuie să te temi de ele, pentru că se vor răzbuna cu siguranță. Vor aștepta cu răbdare cel mai potrivit moment; nici nu vei ști ce te-a lovit.

Săgetătorii

Par inofensivi, dar de fapt sunt foarte fluctuanți, schimbându-și ușor starea de spirit. Cele mai banale lucruri îi pot înfuria la culme, iar dacă prind ură pe tine nu te vor ierta în veci. Nevoile lor sunt cele mai importante, iar ceilalți sunt acolo ca să le satisfacă. Nu ai vrea să-ți fie șefi.

Dacă nu faci ce spun, te vor pune la zid în fața tuturor, indiferent cât ai fi de bun. Trebuie să gândești ca ei, altfel te fac cu ou și cu oțet. Sunt complet nerezonabili, iar pretențiile lor sunt până la cer.

Vărsătorii

Sunt extrem de autoritari și trebuie să le dai raportul pentru orice. Nu-ți lasă nici un spațiu personal; sunt peste tot. Ei știu și văd tot, n-ai unde să te ascunzi. Explicațiile tale nu sunt niciodată suficiente; te toacă până te storc de energie. Sunt insensibili până la cruzime dacă te iau în colimator, indiferent cine ești.

Ești victima lor sigură dacă încerci să te cerți cu ei. Îți vor dărma argumentele din două mișcări și tot tu sfârșești prin a le cere scuze. Gradul de cinism e arma lor cea mai toxică. Sunt extrem de abili în a o folosi; nu-i întrece nimeni.