Horoscop Azi

Horoscop dupa luna nasterii– Ce te asteapta in 2019

Luna nasterii te defineste in proportie de 80%, sustin ezoteristii, iar primele previziuni despre cum va fi anul 2019 se pot face in functie de cele 12 luni din ani in care v-ati nascut. Esti curios sa afli ce surprize iti rezerva luna in care ai venit pe lume pentru anul urmator?

Horoscop dupa luna nasterii: Cum va fi 2019 pentru tine

Daca te-ai nascut in:

IANUARIE – Vei avea ocazia sa te desprinzi complet de trecutul dureros care ti-a ingreunat succesele in anul 2019. Cele mai dure provocari ale lui 2019 apar in noiembrie si decembrie. De fapt, atunci au loc ultimele zbateri inaintea unei perioade de echilibru si armonie.

FEBRUARIE – Anul 2019 va sta sub simbolul dragostei pentru tine. Vei fi mult mai linistit si iti vei castiga prieteni mai usor decat ai facut-o in trecut. Sufletul tau se va umple de pace si optimism si vei fi persoana pe care oricine si-o va dori aproape.

MARTIE – Daca te-ai nascut in luna martie, trebuie sa te pregatesti pentru un 2019… friguros. Vor avea loc o serie de schimbari bruste in viata ta. Vei avea senzatia ca asisti la o operatie pe viu care nu se mai termina.

Oricat de greu iti va parea sa treci prin anumite etape, ele vor fi necesare pentru a culege roadele la final. Se spune ca nu poti cunoaste fericirea profunda pana nu stii cum e durerea.

APRILIE – Daca ai venit pe lume in aceasta luna, 2019 iti va fi prieten si dusman in acelasi timp. Prima parte a anului nu se va remarca prin evenimente semnificative, insa in a doua jumatate vei descoperi cat de meschina poate fi lumea. Atentie foarte mare la deciziile pe care vrei sa le iei din punct de vedere profesional.

MAI – 2019 va fi un an tare… ciudat. Persoane despre care credeai ca le-a luat vantul din viata ta vor aparea din nou in cale total schimbate. Vei fi pus mereu in incurcatura pentru ca iti vor demonstra toate acele lucruri pe care le-ai reprosat demult.

2019 va fi, asadar, o zbatere intre durerile trecutului si nevoia de a merge mai departe. De tine depinde cum vei echilibra balanta.

IUNIE – Nu va fi un an foarte usor din punct de vedere carieristic, mai ales dupa primele 3 luni din an. Toata experienta ta se va dovedi inutila pentru anumite companii, iar carisma ta va deranja destul de multa lume.

S-ar putea sa iti activezi un vis mai vechi: sa te muti la casa, la tara, unde sa traiesti in tihna alaturi de plantele, animalele si persoanele tale dragi. Poate fi o solutie de scurta durata.

IULIE – Daca ai venit pe lume in iulie, te asteapta un an plin de invataturi karmice. Vei fi nevoit sa faci o serie de compromisuri mai ales in dragoste si prietenie, insa nu vei fi deranjat sa mai lasi de la tine. Te vei schimba foarte mult, vei deveni mai matur, mai intelept, de o mie de ori mai responsabil.

AUGUST – Cand credeai ca le-ai vazut pe toate, 2019 iti va arata ca ce ai trait pana atunci nu a fost nici macar preludiul. Tensiunile vor fi prezente mai tot anul, iar in dragoste se vor face si desface relatii. Va fi, din pacate, un an de cumpana emotionala pentru tine.

SEPTEMBRIE – Schimbarile incepute in 2019 vor continua pentru tine. Un eveniment pe care l-ai tot amanat isi va cere drepturile, mai ales ca este in favoarea ta. Este posibil sa te muti intr-o alta tara, sa iti gasesti un job nou, mai bine platit, unde sa te simti mai respectat si unde sa nu fi privit ciudat doar pentru ca nu esti pupincurist. Aceasta ocazie unica va aparea in a doua jumatate a anului.

OCTOMBRIE – Dupa ani grei, dupa luni in care rabdarea ta a luat-o la vale, dupa zeci de ore petrecute in lacrimi si suspine, iese Soarele si pe strada ta. Ti se deschid porti la care nu ai fi batut pana in 2019 pentru ca nu te vedeai suficient de apt. Nu te mai astepta la refuzuri si schimba-ti urgent parerea despre tine. 2019 iti aduce tot ce e mai bun.

NOIEMBRIE – Va fi un an excelent din toate punctele de vedere. Vei avea de-a face cu o serie de persoane si e posibil sa capeti o popularitate care, la un moment dat, s-ar putea sa iti scape printre degete.

DECEMBRIE – 2019 inseamna, din punct de vedere numerologic, cifra 1 (2+1+7=10, 1+0=1) inseamna cifra liderului, cifra restartarii tuturor activitatilor incepute sau abandonate in trecute. Iti vei schimba viata intr-un mod cum nu iti imaginezi. 2019 nu va fi un an bun pentru tine, ci nemaipomenit de bun!