Horoscop Azi

Horoscopul lunii octombrie 2018. Află dacă te afli printre norocoșii sau ghinioniștii zodiacului

Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc!

Citește horoscopul lunii octombrie 2018 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

Zodiile norocoase în dragoste

Taur

Saturn te sfătuieşte să faci câteva schimbări în viaţa personală, să îi oferi ceva nou partenerului tău de viaţă. La sfârşit de octombrie ar fi binevenite câteva zile petrecute numai în doi.

Iar până atunci încearcă să îl ajuți cu proiectele lui personale, pentru că va avea nevoie de tine și propunerile lui sunt benefice pentru amândoi.

Vărsător

Astrele te răsfaţă cu o perioadă calmă şi liniştită, plină de bucurii în familie. Jupiter influenţează din plin sectorul familiei şi al locuinţei, ceea ce te poate ajuta să înnoieşti o parte din mobilă sau să cumperi obiecte mai scumpe, pe care nu ţi le permiteai.

Atmosfera frumoasă de acasă nu poate avea decât efecte benefice şi asupra relaţiei intime.

Scorpion

Vei avea ocazia să petreci câteva momente deosebite cu persoana iubită, ba chiar să plecaţi într-o călătorie scurtă numai voi doi, lăsând în urmă obligaţiile de acasă şi de la serviciu.

Nu este exclus să primiţi o invitaţie de la prieteni aflaţi în străinătate pentru a le face o vizită. Dragostea este generoasă în octombrie cu Scorpionii!

Berbec

La începutul lunii te aşteaptă şedinţe, întâlniri sau veşti importante de la persoanele pentru care munceşti.

Până pe 24 octombrie, vei lucra intens la proiecte noi, vei primi responsabilităţi mai grele, dar vor fi pe placul tău, pentru că vei avea numai de câştigat mai târziu. Luna nouă din 8 octombrie dă startul unei perioade efervescente profesional.

Balanță

Începe o perioadă cu multe noutăți, în care vei avea multe de învăţat şi îţi vei folosi experienţa pentru a obţine avantaje mai mari pe viitor.

Oportunităţi surprinzătoare pot apărea de unde te aştepţi mai puţin, din partea unor persoane cu care ai avut o relaţie sporadică sau cu care te-ai întâlnit întâmplător datorită meseriei. Spre sfârșitul lunii, ofertele de lucru sunt mult mai bune, arată horoscopul lunii octombrie.

Pești

Venus te poate ajuta să pui în ordine multe probleme delicate la serviciu. dacă eşti în căutarea unui alt loc de muncă, pot apărea câteva oferte serioase, la care merită să te gândeşti.

Octombrie poate fi luna în care poți învăța lucruri noi și te poți recalifica pentru o meserie care are legătură cu ceea ce faci acum, dar care are mai multe perspective pe viitor.