Horoscop Azi

Horoscop noiembrie 2018. Ce zodii au o lună genială, plină de bani

Horoscopul lunii noiembrie este caracterizat de evenimente astronomice majore: Jupiter intră în Săgetător, Venus (Balanță) opoziție Uranus Rx (Berbec). Urmează o perioadă de conflicte, în care voința individuală este în contradicție cu cea colectivă.

Horoscop noiembrie 2018 Berbec

Horoscop lunar noiembrie 2018. Din 8 încolo, se întrevăd călătorii pe distanțe mai mari, dar și să simți nevoia de a te perfecționa. În cursul sau în preajma zilei de 9, viața ta socială este la înălțime și se anunță un moment bun să pui la cale proiecte de grup, respectiv să aduni sponsori.

În cursul sau jurul datei de 25, se pot întâmpla lucruri bune care au legătură cu străinătatea sau cu educația ta ori poate cu birocrația. În cursul sau în preajma zilei de 26, s-ar putea să te pândească iar totuși unele lucruri nu prea bune la nivel mental și emoțional. Viața de cuplu nu va fi pe roze!

Horoscop noiembrie 2018 Taur

Horoscop lunar noiembrie 2018. Din 8 încolo, șanse mari de bani în asociere cu alte persoane. În cursul sau în preajma zilei de 9, se întrezăresc mai multe oportunități de a te afirma pe planul muncii.

Din 15 încolo, se prea poate ca viața ta socială să urmeze o curbă ascendentă. După data de 16, vorbești mai ușor pe limba colegilor de muncă, semn că dispar unele tensiuni dintre voi.

În cursul sau în jurul zilei de 19 se prea poate să revină problemele bănești în raport cu alte persoane. Comunicați mai mult.

Pe 25 noiembrie, norocul se poate întoarce pe plan financiar, dar nu fără unele schimbări de atitudine din partea ta. Evită să dai împrumuturi ori să investești un capital prea mare în proiectele care nu-ți ofere încredere. În cursul sau în jurul zilei de 30, se prea poate să te confrunți cu unele probleme de sănătate sau de ordin profesional.

Horoscop noiembrie 2018 Gemeni

Horoscop lunar noiembrie 2018. Din 8 încolo, asocieri cu alte persoane, de natură profesională sau sentimentală. În cursul sau în preajma zilei de 9, te afli într-o dispoziție destul de bună, chiar dacă nu totul în jurul tău este pe roze. Din 15 încolo, ai mai multă inițiativă pe plan profesional.

În a doua jumătate a lunii noiembrie pot apărea unele probleme de comunicare între tine și partenerul de viață și/sau de afaceri. Se va crea o ruptură între tine și partenerul de viață din cauza accentului pe care îl pui pe carieră.

Tensiuni. În cursul sau în jurul lui 30, s-ar putea să nu găsești rețeta cea mai potrivită prin care să le oferi prietenilor, dar și persoanei iubite și/sau copiilor timpul de care au nevoie din partea ta. Trebuie să te organizezi ceva mai mult atunci. Horoscop bani noiembrie 2018. Per total, Gemenii au o lună genială, plină de bani!

Horoscop noiembrie 2018 Rac

Horoscop lunar noiembrie 2018. Din 8 noiembrie încolo, mari realizări profesionale. Din data de 15 încolo, se prea poate să întreprinzi mai multe călătorii sau să ai parte de unele victorii personale destul de mari împotriva birocrației.

În cursul sau în preajma aceleiași date, așteaptă-te să trebuiască să faci lucruri cu care nu te-ai mai confruntat sau să ți se sparcă unele oale în cap la serviciu. În cursul sau jurul lui 19, te redresezi ușor la muncă.

În cursul sau în jurul datei de 25, se prea poate ca lucruri să ia o turnură bună pentru tine pe plan profesional. În cursul sau în preajma datei de 26, se prea poate să revină problemele de ordinul muncii, dar cam știi deja ce să faci atunci când te confrunți cu ele. Va fi dificil să te împarți între familie și carieră.

Horoscop noiembrie 2018 Leu

În cursul sau în preajma zilei de 8, amor nebun. În cursul sau în preajma zilei de 9, orice discuție, ședință sau audiență pe care o ai are șanse să se finalizeze în favoarea ta. Din data de 15 încolo, se prea poate să ai parte de inițiativa unor parteneriate bănești cu anumite persoane.

În cursul sau în preajma zilei de 26, pot apărea din nou tendințele de sufocare în raport cu cel drag, dar parcă ți-este mai ușor acum să le gestionezi. În cursul sau în jurul datei de 30, se prea poate să apară unele tesniuni în discuțiile pe care le ai cu ceilalți. Evită pe cât poți certurile!

Horoscop noiembrie 2018 Fecioară

Din 8 încolo, s-ar putea ca viața ta de familie să meargă înspre mai bine sau chiar să se rezolve unele probleme locative sau de ordin imobiliar. În cursul sau în jurul datei de 9, se prea poate să se arate unele oportunități de suplimentare a bugetului.

Din 15 noiembrie încolo, viața amoroasă sau cea profesională se animă mult. După 16 noiembrie, se rezolvă unele probleme financiare.

În cursul sau în jurul datei de 19, revin iar tensiunile între tine și cei dragi ai casei pe tema vieții tale de cuplu. În cursul sau preajma lui 25, se mai rezolvă din problemele cu rudele.

În cursul sau în preajma zilei de 26, acestea pot reveni, dar parcă ești mai capabil/ă să le spui că nu este de căderea lor să se implice în lucruri care te privesc doar pe tine și pe partenerul tău.

În cursul sau în preajma datei de 30, se prea poate să apară unele probleme de ordin bănesc, dar dacă faci unele economii și tai lucruri de pe lista de cumpărături. Ai răbdare, lucrurile bune vor veni spre tine.

Horoscop noiembrie 2018 Balanță

După data de 8, se prea poate să fii ceva mai elcovent/ă decât până acum, deci bizuiește-te pe abilitățile tale de comunicare și socializare. Din 15 încolo, se arată mai mult dinamisc pe plan profesional. După data de 16, ai mai multă încredere în tine.

Din 17 încolo, s-ar putea să nu rezolvi totul doar prin vorbe.

În cursul sau în preajma zilei de 17, se prea poate să te confrunți cu unele tensiuni la serviciu cu colegii sau să ai parte de tot felul de obstacole.

În cursul sau în preajma zilei de 26, intervin iar unele neînțelegeri pe plan profesional, dar vei găsi tu o metodă să le depășești și pe acestea prin tact și diplomație. În cursul sau în jurul datei de 30, s-ar putea să te confrunți cu unele dificultăți pe plan profesional și să nu ai energia să vezi de ele sau invers. Fă o pauză în gândire, apoi acționează.

Horoscop noiembrie 2018 Scorpion
Din 8 încolo, oportunități de suplimentare a veniturilor și/sau de valorificare a economiilor. În cursul sau în jurul lui 9, dacă treci prin unele dificultăți, nu te sfii să te ceri ajutorul rudelor foarte apropiate. În cursul sau în jurul lui 15, se animă viața ta amoroasă. După data de 16, se poate să se așeze lucrurile și la nivel sentimental.

Din 17 încolo, se prea poate să fii ceva mai strâmtorat/ă cu banii, dar dacă faci unele economii, va fi bine. În cursul sau în jurul aceleiași zile, se prea poate să intervină unele tensiuni între tine și familie.

În cursul sau în preajma zilei de 26, poate ar fi mai bine s-o lași mai moale cu cheltuielile, dar nu ți se mai pare asta un lucru atât de greu. În cursul sau în jurul datei de 30, se pot ivi probleme la serviciu sau de sănătate care te împiedică să faci lucrurile așa cum se cuvine pe plan profesional.

Horoscop noiembrie 2018 Săgetător

Din 8 încolo, s-ar putea să ai mai multă încredere în tine, iar șarmul și carisma ta sunt la înălțime. În cursul sau în jurul lui 9, abilitățile tale de socializare și comunicare sunt la înălțime și caută să profiți de ele la maximum.

În cursul sau în jurul lui 19, indicat ar fi să nu apleci urechea la bârfe sau zvonuri. În cursul sau în jurul lui 25, îți revine stima de sine și te simți pregătit/ă de orice. Trebuie doar să îndrăznești.

În cursul sau în preajma zilei de 26, se prea poate să apară unele tensiuni pe plan familiar, dar deja ai experința managerierii lor corecte.

În cursul sau în jurul datei de 30, se prea poate să-ți vină dificil să te împarți între viața socială și cea sentimentală, dar cu unele eforturi de organizare mai bună a timpului, vei reuși negreșit. Caută să te axezi pe un astfel de deziderat în aceste zile.

Horoscop noiembrie 2018 Capricorn

Din 8 încolo, viața ta interioară se animă destul de mult, în cursul sau în preajma zilei de 9, pot apărea unele oportunități de suplimentare a veniturilor și de valorificare a veniturilor.

În cursul sau preajma zilei de 19, ar fi indicat să nu investești în proiecte de grup și să eviți să acorzi împrumuturi. nu stai pe roze cu banii și nu te va ajuta să pierzi unele sume acum.

În cursul sau în jurul zilei de 25, nu mai poți evita să te uiți înlăuntrul tău, să faci puțină meditație și introspecție. În cursul sau în preajma zilei de 26, evită să dai crezare bârfelor și zvonurilor.

În cursul sau în jurul datei de 30, se prea poate să apară unele tensiuni în discuțiile cu ceilalți, dar caută să eviți, mai ales dacă știi că nu vor să-și modifice cât de puțin optica acum.

Horoscop noiembrie 2018 Vărsător

După 8, viața socială urmează o curbă ascendentă. În cursul sau în jurul lui 9, dispoziția în care te afli este una extrem de bună, deci profită de ea să faci ceva cu adevărat bun. Din 15 încolo, ești mai asertiv/ă în ceea ce privește șansele de valorificare a economiilor și/sau suplimentare a veniturilor. După data de 16, se anunță vremuri mai bune pentru cei aflați în relație la distanță.

În cursul sau în jurul datei de 19, evită să acorzi bani cu împrumut sau să investești mulți bani în proiecte de grup care nu-ți oferă nicio garanție. În cursul sau jurul lui 25, viața ta socială își revine treptat.

În cursul sau în preajma zilei de 26 evită din nou să arunci cu banii pe proiecte sau colaborări despre care nu știi cum vor evolua. În cursul sau în jurul datei de 30, caută să nu intri în polemici sau discuții în contradictoriu. Abține-te.

Horoscop noiembrie 2018 Pești

Din 8 încolo, se prea poate să începi o etapă nouă la nivel profesional. În cursul sau în preajma zilei de 9, treci prin unele momente mai dificile, dar ele te călesc și-ți arată că ești mai puternic/ă decât credeai. După data de 15, ai mai multă încredere în tine însuți/ăți și aceasta se reflectă în felul în care te raportezi la orice e în jur.

După data de 17, s-ar putea să intervină unele tensiuni între tine și superiori. În cursul sau în jurul aceleiași zile, acestea s-ar putea să se accentueze, dar este în puterea ta să-ți schimbi atitudinea.

În cursul sau jurul lui 19, s-ar putea să nu te găsești într-o dispoziție tocmai bună.

În cursul sau în jurul zilei de 25, s-ar putea ca pe plan profesional să ai parte de unele victorii personale. În cursul sau în preajma datei de 26, pot apărea din nou tensiuni la serviciu între tine și șefi, dar până acum, ai aflat cum să le manageriezi eficient.

În cursul sau în jurul zilei de 30, s-ar putea să întâmpini unele probleme de sănătate sau dificultăți profesionale.