Horoscop Azi

Horoscop noiembrie 2018 – doua zodii au NOROC, trei au GHINION

Noiembrie aduce oamenilor transformarea naturii și scurtarea zilelor și mai puțină energie. Nu e de mirare, până și poziția planetelor arată același lucru. Toanele depind de culoarea naturii, care începe să fie doar gri. Este perfect normal. Aceste instincte sunt în sinea noastră, fie că ne place sau nu.

Din cauza influenței lui Venus în Balanță, viața ta personală va fi cea mai importantă pentru tine acum. Relațiile loiale și solide sunt cheia succesului tău în această lună. Un alt avantaj pe care această poziție ți le aduce sunt manierele tale plăcute și fermecătoare în public.A doua jumătate a lunii noiembrie va fi influențată de Marte, care va intersecta Peștii. Vom părea neutri și ne vom ascunde sentimentele. Acest lucru ne-ar putea ajuta în carieră, deși în viața personală, ar putea face rău.

Horoscopul pe Noiembrie 2018 sfătuiește oamenii să compenseze oboseala cu evenimente fericite. În acest mod vei putea să îți recuperezi energia pierdută. Ai atât de multe lucruri care te așteptă, chiar dacă nu ți se pare. Nu uita să te relaxezi. Corpul tău va fi ocupat în această lună.

Berbec noiembrie Horoscop 2018

Noiembrie promite din nou o creștere sporită a activității la locul de muncă pentru Berbeci. Dar acum, ai un simț de perspectivă și ești stăpân pe timpul tău. De aceea vei trece peste aceste zile fără nicio problemă. Dexteritatea ta poate atrage chiar și atenția superiorilor. Ar putea exista unele dispute minore în relații. Dar cu siguranță nu este nimic fatal.

Taur noiembrie Horoscop 2018

Noiembrie le va aduce Taurilor avantaje la locul de muncă. Datorită abilităților de comunicare foarte dezvoltate, vei putea stabili cu ușurință contacte noi la lucru. Prin urmare, poți aduce câștiguri considerabile companiei la care lucrezi. Succesul tău nu va trece neobservat. Este important să fii umil și să nu ți se urce la cap.

Gemeni noiembrie Horoscop 2018

În noiembrie, Gemenii se pot baza pe sprijinul familiei. Orice problemă poate fi depășită mult mai ușor dacă nu duci singur această povară. Permite oamenilor din jur să te ajute. În această perioadă s-ar putea să ai unele toane. Frustrarea poate fi evitată făcând sport.

Rac noiembrie Horoscop 2018

Pentru Rac, noiembrie va fi o lună pozitivă, astrele vor favoriza în special relațiile pe termen lung. Acum vor evolua. Încrederea reciprocă dintre tine și partener va deveni din ce în ce mai puternică. Poate că acum este momentul să faceți următorul pas. Doar renunțați la temeri și asumați-vă responsabilitatea. De asemenea vei avea succes în sport.

Leu noiembrie Horoscop 2018

În noiembrie, te poți aștepta la prosperitate și armonie, care îți vor fi aduse de către astre pe plan personal. Acum este momentul perfect pentru ca Leul să facă următorul pas. De asemenea, te poți aștepta ca relațiile familiale să fie excelente. Conflictele minore care ar putea apărea, vor fi rezolvate în cel mai scurt timp.

Fecioară noiembrie Horoscop 2018

În carieră, Fecioara are șansa de a arăta din nou de ceea ce sunt în stare. Gândirea foarte înțeleaptă care te va ghida până în noiembrie, te va ajuta în rezolvarea celor mai complicate sarcini. Îți va fi foarte ușor să treci peste ele. Îți poți consuma energia făcând sport, merită să investești timp pentru acest aspect.

Balanță noiembrie Horoscop 2018

În noiembrie, relațiile pe termen lung se vor dezvolta. Încrederea pe care ai construit-o în tot acest timp va da roade. Dacă ești gata pentru următorul pas, acum este momentul potrivit. Potrivit horoscopului, Balanța nu trebuie să uite de prieteni. S-ar putea să o ia personal lipsa de interes.

Scorpion noiembrie Horoscop 2018

Horoscopul spune că în noiembrie nu e o idee bună să eliberezi frustrările tale pe partener. Doar vei ruina armonia pe care ați descoperit-o în ultima vreme. Situația va fi una calmă la locul de muncă, deci poți să planifici cum să sărbărotiți Crăciunul. În această perioadă, astrele prezic sănătate bună pentru Scorpioni.

Săgetător noiembrie Horoscop 2018

În noiembrie, Săgetătorii se pot aștepta la energii pozitive, mai ales în zona intelectuală a vieții lor. În această perioadă rațională, vei putea stabili prioritățile și nu te vei teme de probleme mai dificile. Situația în familie va fi una bună. Te poți baza că cei mai apropiați ție te vor ajuta oricând vei avea nevoie.

Capricorn noiembrie Horoscop 2018

Perioada armonioasă care te așteaptă în noiembrie poate fi folosită în carieră. Să nu îți fie frică să vorbești cu colegii sau șeful tău, deoarece în această perioadă, vei avea parte de înțelegere și vorbe bune. Pentru Capricorni, asta poate însemna o mărire de salariu sau o altă formă de bonus.

Vărsător noiembrie Horoscop 2018

În noiembrie, Vărsătorii se pot aștepta la multă putere psihică, datorită influenței lui Mercur. Poți să procesezi și să asimilezi multe informații. Totuși, acest lucru nu îl vei folosi în carieră. Horoscopul recomandă să dedici luna educației, și nu eforturilor în zadar de a încerca să progresezi în carieră. Atleții se vor descurca, mai ales cei profesionali.

Pești noiembrie Horoscop 2018

Luna aceasta, Peștii vor culege răsplata de la efortul pe care l-au depus la locul de muncă. Horoscopul sugerează celor îndrăgostiți recent să nu se lase duși de val în lumea lor imaginară. E timpul să ieși din bula perfectă și să ai o abordare realistă asupra lumii.