Horoscop Azi

Zodii cu noroc colosal în octombrie. Dau lovitura

Dacă pentru unele zodii luna octombrie a adus noroc din plin în plan personal, pentru altele a adus noroc de bani. Astfel, câteva zodii vor reuși să câștige sume importante de bani, ceea ce nu va face decât să le bucure teribil.

Gemeni

Prima parte a lunii octombrie le va aduce mici probleme financiare, Gemenii vor reuși să câștige o sumă importantă de bani, în preajma zilei de 16 octombrie, întrucât Mercur este generos cu acești nativi. Totuși, este important să fie cumpătați, deoarece au tendința să-i risipească fără rost.

Săgetător

Împrumuturile pe care le-ai acordat în ultima perioadă vor fi recuperate în această lună, fapt pentru care vei avea un buget mare. Iar dacă vei reuși să-ți ții în frâu cheltuielile inutile, fii sigur că te vei bucura din plin de banii pe care îi ai în conturi. Ba mai mult, sfârșitul lunii îți va aduce o sumă de bani consistentă.

Fecioară

Acești nativi au noroc de bani în luna octombrie. Astfel, ei își vor recupera sumele pe care nu le-au primit la timp. Au, însă, de plătit, câteva taxe și impozite, însă bugetul lor nu va avea de suferit.

Vărsător

Norocul va fi de partea Vărsătorului în luna octombrie. Va avea foarte multe reușite, atât în plan personal, cât și profesional. Promovări, relații noi și câștiguri substanțiale. Inteligența și convingerea lor vor fi cheile pentru atingerea obiectivelor, astfel încât norocul să îi însoțească până la sfârșitul anului.

Gemeni

Un alt semn care va avea mai mult noroc în octombrie sunt Gemenii, care, odată cu luna nouă, va înnoi complet energia și va fi eliberat de toate legăturile sale emoționale. Deschide porțile inimii sale spre noi perspective. În octombrie va reflecta asupra obiectivelor de sfârșit de an și va începe proiecte noi.

Balanță

Octombrie va fi o lună bună și pentru nativii din Balanță. Vin noi energii pozitive și norocul îi va însoțiți mai ales în dragoste, notează ele.ro. S-ar putea să rezolve o dată pentru totdeauna un conflict cu partenerul care le-a provocat mult timp probleme.