Horoscop Azi

Cei născuți în zodia Capricornului sunt cei mai inteligenți oameni

Vorbim despre reprezentanții zodiei Capricorn, căci ei tind dă fie cei mai inteligenți dintre toți. Cu siguranță, fiecare zodie are câte o calitate de necombătut, însă dintre toate inteligența este cu siguranță punctul forte al oricărei persoane.

DE CE SUNT CAPRICORNII INTELIGENȚI?

Pentru că sunt extrem de preciși și calculați, isteți și își doresc să aibă mereu ultimul cuvânt de spus. Capricornii sunt de departe corecți, autodidacți, serioși și toate acestea sunt realmente trăsături dominante.

Capricornul are o personalitate complexă, el este calculat, exigent și este dispus să facă sacrificiul suprem pentru cei pe care îi iubește.

CARE SUNT CALITĂȚILE CAPRICORNULUI?

– exigență față de sine și față de ceilalți; disciplină; onestitate, corectitudine; simț al umorului limitat; REALISM, GÂNDIRE LOGICĂ;

– pragmatism; autoritate, subtilitate și rafinament; senzualitate; abordarea cu seriozitate a carierei, disciplină; responsabilitate; exigență; capacitate de muncă; claritate în gândire.

Nativii din Zodia Capricornului se disting prin corectiudine și autodisciplină, prin eficiență și seriozitate, uneori, exagerată. Relațiile, viața profesională, dragostea și căsnicia sunt influențate de trăsăturile lor dominante.

Nativul în Zodia Capricornului este liderul ideal, pentru cei care nu vin la muncă pentru a se distra. Fiind foarte lucid și stăpân pe sine, este un medic, chiar un chirurg bun. În general, i se recomandă profesiile în care accentul cade pe gândire, pe concentrare și mai puțin pe creativitate de tip artistic.

Dacă, totuși, alege muzica, locul lui este la pupitrul dirijoral. Este, de asemenea, recomandat pentru cariera militară în care toate șansele de avansare până la cele mai înalte grade. Nu este omul cu care să faci glume îndrăznețe sau farse de 1 aprilie, mai ales dacă ți-e superior. Nu este răzbunător dar nu le gustă.

Femeia Capricorn este, oarecum, privilegiată pe piața muncii într-o lume a bărbaților. Într-un fel doar de ea știut, reușește să câștige respectul bărbaților și îi poate conduce în muncă. Poate datorită felului său nonemoțional de a aborda orice problemă.

Are o mare disponibilitate pentru studiu permanent, deci nu va fi niciodată lăsată în urmă de progresele tehnicii și ale științei. Orice profesie potrivită pentru un bărbat este potrivită și pentru ea.

Dragoste și căsnicie

Nevoia de siguranță și stabilitate îl fac pe bărbatul Capricorn să fie reținut în relațiile afective. Pare la început rece, indiferent, neinteresat de a se lega sentimental. Greu va trece de la o relație de prietenie la una de dragoste, iar în cazul unei relații profesionale, va face pasul înainte și mai greu, fiind un mare păstrător al regulilor și conveniențelor la locul de muncă.

Femeia Capricorn ține foarte mult la principiile ei – atât de mult încât devine inflexibilă. Îi place să fie independentă material și profesional, nu face compromisuri și nu cere ceea ce nu i se cuvine. Își alege partenerul după criteriile cele mai valoroase din puct de vedere moral.

Ei bine, dacă ești Capricorn, meriți felicitările noastre!