Horoscop Azi

Trei zodii care vor face orice pentru a avea o relație așa cum și-o doresc

Încă nu v-ați găsit sufletul pereche, dar îl căutați cu înverșunare? Specialiștii spun că nu trebuie să vă puneți sufletul pe tavă oricărei persoane cu care vă întâlniți, în speranța că va fi ceea ce căutați. Iată care sunt zodiile care ar face orice e omenește posibil pentru a avea relația pe care și-o doresc.

Taurii vor loialitate

Dintre toate zodiile, Taurii, conduși de planeta iubirii, Venus, visează poate mai mult ca orice altă zodie ca în viața lor să intre iubirea cea adevărată. Ceea ce nu e rău deloc, însă nu oricine merită dragostea lor.

Nu le-ar strica să fie puțin mai atenți la potențialii iubiți, asta ca să nu sta mereu să-și pună întrebări despre cine este cu adevărat omul din fața lor. Chiar și așa, trebuie să știți că un Taur nu se arunca cu capul înainte și va studia problema pentru a pune bazele unei relații bazate pe loialitate și comunicare.

Reprezentanții acestei zodii s-au născut să-și protejeze iubirea. Mare atenție la gelozii. Să-l faci pe Taur gelos e ca și cum ai trimite un elefant în magazinul de porțelanuri. Cineva va avea de suferit. Nu trezi bestia!

Taurul este singura zodie cu care poți avea o relație la distanță. Dragostea și loialitatea lui nu țin cont de kilometrii care vă despart.

Racii emotivi…

La rândul lor, Racii, persoane extrem de sensibile, dar mai ales emotive, sunt reticenți în a-și exprima sentimentele, pentru că le e teamă de suferință. Dar atunci când îl/o vor găsi pe cel/cea care merită toată dragostea lor, vor lăsa garda jos și vor face orice ca să-i acorde acestuia toată atenția pe care o merită.

Bărbatul Rac este mai degrabă un păstrător al tradiției în viața de cuplu și de familie, ceea ce nu înseamnă că își ține partenera la respect sau o brutalizează în vreun fel – dimpotrivă, o ocrotește și o menajează, luându-i cu plăcere poverile gospodărești de pe umeri.

Femeia Rac este dependentă de bărbatul ei și nu este fericită decât în cuplu. Este pasionată de gospodărie cu tot ce înseamnă ea și reușește să-și păstreze cochetăria în ciuda faptului că tot timpul își găsește ceva de făcut prin casă sau în jurul ei.

Peștii se aruncă des ”cu capul înainte”…

Cei care se aruncă cel mai frecvent cu capul înainte într-o relație sunt Peștii. Dar, odată cu această încredere, vine la pachet și dezamăgirea. Ar fi indicat să știe cui să ofere iubirea, atenția, respectul și înțelegerea, ca să nu mai descopere că oamenii pot fi și altfel atunci când îi cunoști.

Bărbatul Pești are nevoie de o femeie puternică și optimistă care să-l poată scoate din stările lui negative și care, pe de altă parte, să nu se lase antrenată de el în adâncuri.

Femeia din Zodia Peștilor nu prezintă alt inconvenient pentru partenerul ei decât, eventual, acela că poate fi obositoare cu energia și volubilitatea ei, cu entuziasmul permanent față de tot ceea ce o înconjoară.