Horoscop Azi

Zodii care în cea mai mare parte din timp ascund adevărul! Stați departe de ele

“O virtute perfectă este reprezentată de cinci lucruri; acestea sunt: gravitatea, generozitatea sufletului, sinceritatea, seriozitatea şi bunătatea”, a spus Confucius.

Doar că în vremurile pe care le trăim, sinceritatea e un lucru cu care ne confruntăm din ce în ce mai rar. Tocmai de aceea, ne este din ce în ce mai greu să ne mai spunem cuiva ce avem pe suflet. Mai mult decât atât, sunt câteva zodii ai căror nativi nu sunt chiar atât de sinceri pe cât vor să pară. Iată despre cine este vorba.

SCORPIONII NU FAC DIFERENȚA DINTRE REALITATE ȘI FICȚIUNE

Dintre toate zodiile, cel mai mult tind să exagereze nativii Scorpioni, care totodată obișnuiesc să-i manipuleze și pe cei din jur. Iar acest lucru se întâmplă pentru că Scorpionii fac parte din categoria celor care nu prea fac diferența între adevăr și ficțiune, motiv pentru care foarte puțină lume se încrede în cuvintele lor.

Simt prea profund: fiecare cuvânt, fiecare acțiune și orice energie pozitivă sau negativă le merge direct la inimă. Niciodată nu vei reuși să manipulezi un Scorpion. Sunt maeștrii psihologiei inverse.

Cel mai mare defect: Își varsă nervii pe persoanele nepotrivite (a se citi nevinovate). Ce îi face fericiți: să găsească pe cineva care să-i înțeleagă și care să nu-i considere nebuni.

Nici Gemenii nu stau foarte bine la capitolul sinceritate, dar aceștia excelează la capitolul bârfe. Și pentru că sunt în stare să vorbească ore întregi chiar și fără să aibă un subiect interesant, aceștia inventează tot felul de lucruri la care cu greu s-ar fi gândit altcineva.

Ar fi indicat să nu le spuneți secretele dumneavoastră Gemenilor, pentru că riscați să le afle toată lumea. În ceea ce îi privește pe Pești, chiar dacă sunt sensibili și cu un suflet mare și aceștia se pot transforma și pot inventa povești.

De asemenea, trebuie să fiți atenți când stați lângă un Pește pentru că știe exact ce să spună ca să vă facă să credeți în ei.

Nativii din zodia Gemeni nu vor lasa niciodata oe cineva sa se bage in sufletul lor cu adevarat; Gemenii sunt foarte calculati. Se gandesc la absolut toate scenariile inainte de a lua o decizie importanta;

Gemenii nu se indragostesc usor, insa au abilitatea de a-i face pe cei din jurul lor sa se indragosteasca rapid de ei;