Horoscop Azi

6 sosii ale vedetelor între care îți va fi greu să faci diferența

Se spune că fiecare dintre noi are undeva în lume o dublură. Dar cum ar fi ca tu să fii un anonim și să semeni perfect cu un actor, cu un cântăreț sau cu un președinte de țară?

Acest lucru li s-a întâmplat unor oameni obișnuiți care au ajuns să ducă o luptă importantă pentru o viață normală, ca înainte de descoperirea asemănării dintre ei și niște persoane celebre.

Lor le era destul de dificil deja să facă cele mai banale lucruri, cum ar fi niște cumpărături, fără să fie priviți cu multă mirare, pentru că oamenii care îi vedeau credeau că au în față o vedetă de fapt, nu o copie.

1. Ed Sheeran

Ty Jonson din Manchester are 21 de ani și încearcă acum să se adapteze rolului de sosie. Acesta este confundat cu Ed Sheeran oriunde: pe stradă, la concerte, în cluburi.

Băiatul mărturisește sincer că lui îi este dificil acum să lege o relație cu o fată pentru că nu își dă foarte bine seama dacă aceasta este interesată de persoana lui sau de ideea că seamănă perfect cu o vedetă.

Cei doi, Ed și Ty, s-au întâlnit pentru prima oară în anul 2012 și au rămas impresionați de asemănarea izbitoare dintre ei.

2. Kim Kardashian

Kamilla Osman, nu doar că seamănă perpect cu foarte cunoscuta Kim și chiar are aceeași inițială ca aceasta. Acestea s-au întâlnit întâmplător într-un salon de frumusețe și în acel moment Kim a făcut o poză pentru fanii săi.

La rândul său, acum, Kamilla are sute de mii de fani pe mai multe rețele de socializare.

3. Leonardo DiCaprio

Foarte mulți oameni au în viața lor măcar un moment în care soarta decide să facă lucruri bune. Poți să îl saluți fără nicio problemă pe DiCaprio al anilor 90, coborât parcă acum de pe Titanic. Acesta se află în Stockholm și asemănarea dintre cei doi se datorează bunicului suedezului.

4. Taylor Swift

Există o fată care se numește Morgan Jensen care locuiește în Arizona. Aceasta este model și designer grafic și arată exact ca foarte cunoscuta Taylor.

Dar acesta se pare că nu este singurul lucru pozitiv din toată povestea. Morgan a postat o poză pe internet. Datorită numărului mare de aprecieri forografia a ajuns chiar până la vedetă, care a rămas impresionată de asemănarea incredibilă.

Pentru că a fost foarte fericită că însăși Taylor Swift a distribuit materialul tânărul model și-a scăpat telefonul și l-a stricat, dar acest lucru nu a mai contat în acele momente deosebite.

5. Zac Efron

Fanele lui Zac sunt consinse că în lume nu există nimeni mai drăguț ca acesta. Avem o veste pentru ele: poate fi vorba despre sosia actorului, scafandrul din Statele Unite, Michael Hixon.

Cei doi s-au întâlnit în cadrul Jocurilor Olimpice, moment în care vedeta i-a propus sportivului să facă o poză. Fanii lui Efron au rămas uluiți tocmai pentru că nu se așteptau la o asemănăre atât de puternică.

6. Kylie Jenner

Gabrielle Waters în vârstă de 19 ani, din Michigan sseamănă foarte tare cu vedeta pe care aceasta o urmărește, mai exact cu Kylie Jenner. Cel mai amuzant în această poveste este faptul că Waters nici nu și-a dat seama de acest lucru până când prietenii săi virtuali nu i-au atras atenția.