Horoscop Azi

Un bărbat își filmează câinele lătrând frenetic la o frunză

Toată lumea are ceva de care este speriată. Poate fi un animal care vă dă frisoane, filme înfricoșătoare sau ceva puțin mai înțepător, cum ar fi trecerea peste un cimitir în mijlocul nopții (da, acest lucru nu se întâmplă doar în filme). Indiferent de situație, toți ne temem de ceva.

În cazul meu, mi-e frică de roller-coastere. Am făcut greșeala de a aștepta în liniile lungi, mi-am convins să intru în cart, să mă leg și să mă găsesc urcând pe acel traseu. Atunci când m-am îndreptat spre vârf, am fost înfricoșată.

M-am uitat în jos și am început să urlu la gândul că aș putea cădea la sute de metri în jos și am încercat să-i atrag atenția muncitorului pentru a vedea dacă mă poate ajuta. Nu s-a întâmplat.

Deci, la fel cum eu mă sperii la gandul că urmează sa mă dau într-un roller-coaster, câinele din videoclipul de mai jos are aceeași problemă. Singura diferență dintre el și mine este că îi este frică de ceva mult mai mic decât el. Acestui boxer îi este frică de o frunză!

Dacă știți bine rasa boxer, înțelegeți că acest tip de câine poate fi puțin prostuț. Ei fac unele dintre cele mai amuzante lucruri, și este o surpriză, având în vedere aspectul lor dur și dimensiunile mari.

Dar, totuși, ele sunt una dintre rasele care îi pot menține cu siguranță pe proprietarii lor amuzați. Leonardo boxerul latră cu voce tare în clipul de dedesubt. Se mișcă în jur, rapid și latră.

Acest „lucru” nu este altceva decât o frunză mică care stă pe pervaz. Este inofensivă, nici măcar nu se mișcă și, cu siguranță, nu se poate lupta împotriva latrului puternic al lui Leonardo. În apărarea boxerului,acesta nu știe că o frunză nu va face rău.

Proprietarul său a spus: „Boxerul meu, Leonardo, latră. Am vrut să mă uit și am aflat că era speriat de o frunză. Acum, este o întâlnire amuzantă între un câine și o bucată de natură.”
Care sunt unele dintre comportamentele amuzante ale boxerului pe care le-ați văzut?

Între timp, urmăriți cum Leonardo îl ia pe domnul ,,frunză” în această bătălie. Cine crezi că va câștiga?