Horoscop Azi

10 imagini reale care pun în evidență diferența dintre viața de burlăciță și cea de femeie căsătorită

Una dintre schimbările sociale majore din ultimii cincizeci de ani este numărul mare al persoanelor single.

Schimbarea această este una de impact asupra societăţii, schimbând de la structurile familiale până la modul în care companiile îşi marketează produsele. Şi când spunem cifre mai mari de 300 de milioane… parcă nu mai suntem aşa single, nu?

Atunci când nu ai pe nimeni te simţi mult mai liber din orice punct de vedere. Dar uneori te poţi simţii singur mai ale atunci când nu stai cu prietenii sau cu familia.

Însă şi atunci când eşti într-o relaţie îţi dai seama că numai poţi fi atât de nebun pe cât voiai şi numai poţi face lucrurile pe care le făceai când erai singur. Este oare un lucru bun?

Relaţiile nu ar trebui să fie aşa complicate. Şi, totuşi, aşa par în ziua de azi. De fapt, relaţiile nu au nevoie de reguli. Au nevoie doar de doi oameni care îşi doresc să înveţe, să înţeleagă şi să comunice.

Doi oameni care să rămână unul lângă altul la fel de implicaţi atunci când lucrurile sunt bune sau sunt rele. Doi oameni care vor să lucreze în echipa. Pentru că, în final, echipa câştigă jocul.

Oamenii experimentează diferite schimbări pe parcursul unei relaţii, iar acestea diferă de la persoană la persoană și de la cuplu la cuplu. Iată care sunt cele mai interesante schimbări pe care le experimentează mai multe persoane pe parcursul relației.

1. Când eşti într-o relaţie nu mai ai nici un ban

Când erai singur îţi ajungeau banii să bei şi să te duci la petreceri acum însă trebuie să fi mai chibzuit pentru cumpără cadouri şi pentru a-ţi surprinde iubita.

2. Nu mai umblii aşa des cu prietenii tăi

Când erai singur te duceai împreună cu prietenii tăi pe peste tot. Acum numai este disponibil aşa de des, deoarece îţi place să fi decât tu şi partenera ta.

Dacă atunci când erai singur te duceai împreună cu prietenii tăi pe peste tot, acum îți dai seama că nu mai poți face acest lucru. Nu înseamnă neapărat că nu mai vrei, însă timpul nu îți mai permite sau preferi să stai alături de partenerul tău.

3. Din cauza relaţiei acum ştii pe ce scaun să te aşezi la cinema

Atunci când erai singur îţi alegeai orice scaun, atunci când voiai să vezi un film la cinematograf.

Însă de când eşti într-o relaţie alegi scaunul din colţ mai ferit, pentu a avea intimitate împreună cu iubita ta.

4. Apelurile telefonice durează mai mult

Când erai singur nu prea aveai ce să vorbeşti la telefon. Însă acum dacă eşti într-o relaţie ai multe explicaţii de dat.

Atunci când erai singur nu prea aveai ce să vorbeşti la telefon, asa că toate conversațiile durau puțin. Cu toate acestea, când eşti într-o relaţie, ai multe explicaţii de dat.

5. Chiar şi petrecerile s-au schimbat pentru tine

Înainte puteai să bei până ţi se făcea rău. Acum fiind într-o relaţie bei însă trebuie să ţi păstrezi cumpătul.

6. Să-ţi faci prieteni noi pe facebook acum este doar o opţiune

Fiind într-o relaţie devii mai capricios în legătură cu persoanele cu care intri în contact pe reţelele de socializare.

7. Eşti mult mai atent la cum arăţi

Când erai singur nu dădeai mare importantă look-ului tău, însă acum eşti foarte atent cum arăţi.

8. Eşti mult mai atent, deoarece ai pe cineva să protejezi

Acum vrei să trăieşti mai mult, o viaţă liniştită şi fericită.

Acum că ai un partener de viață, este normal să îți dorești să îl protejezi și să te comporți cu mai multă atenție atunci când ești într-o împrejurare riscantă.

9. Desigur, ai pe cine iubi acum

Prietenia şi încrederea sunt esenţiale în orice relaţie. Fără ele, lucrurile ar putea părea solide din exterior, dar se vor prăbuşi din interior. Mulţi bărbaţi se feresc să construiască prietenii cu femei pentru care au sentimente pentru că se tem că vor rămâne în “zona prieteniei” şi că nu vor obţine niciodată mai mult.

Dar ar trebui să îşi dea seama că multe relaţii au pornit că simple prietenii.

Îţi poţi îmbrăţişa şi sărută iubita cât de mult vrei acum.

10. Eşti mult mai drăguţ atunci când dai mesaje

Atunci când erai singur nu răspundeai la nimeni. Acum însă eşti mult mai atent faţă de iubita ta.

Femeia vrea să fie preţuită. Vrea să se simtă adorată. Vrea că partenerul ei să fie prezent emoţional, nu numai fizic. Nu are nevoie să aibă un bărbat lângă ea în fiecare moment al zilei, dar vrea să se simtă iubită.

Pentru mai multe detalii, click aici: