Horoscop Azi

Doi frați se duelează cu o chitară si un bonjo, dar al treilea băiat fură atenția cu vioara

Pentru a cânta la un instrument și a cânta bine, sunt necesare ore de studiu și practică. În timp ce talentul dat de Dumnezeu este un factor și unii ar argumenta ,,norocul începătorului”, este vorba despre munca grea și dedicarea fată de meseria ta.

Pasiunea și bucuria asociate cu determinarea fac ca un muzician adevărat.

Dacă ai un frate care are o înclinație muzicală, nu e rău! Nu se compară nimic cu un frate care împărtășește același interes pentru a compara notițele și pentru a menține concurența sănătoasă.
Băieții Sleepy Man Banjo Boys în vârstă de nouă ani Jonny Mizzone pe banjo respectiv Tommy, fratele cel mare pe chitară.

Mai e și un alt coleg, dar o să ajung la asta într-o secundă. Acest grup este uimitor, talentul lor și urechea muzicală le fac mândră – ea este cea care ține camera pentru asta!

Băieții se află într-un dormitor, pregătindu-și instrumentele. Tommy cântă un pic și Jonny îl imită. Cei doi joacă „sunați și răspundeți” pentru câteva momente,pregătindu-se pentru show. Este un început lent, deoarece se asigură că instrumentele lor sunt bune pentru a merge. Dar, când au început, wow, o să se oprească vreodată?

La aproximativ minutul 1:20, îl dau viteză mare. Riff-ul lui Tommy pe chitară este redat de Jonny pe banjo și jocul a început! Cele două se combină și sunetul este foarte frumos. Banjo-ului este perfect echilibrat cu căldura chitării, complementându-se unul pe altul, pe masura ce cânta cântecul lor la viteza maxima.

Urmăriți degetele și ascultați muzica cum devine mai rapidă și mai rapidă, dar fețele lor rămân concentrate. În timp ce Jonny oprește beat- ul Tommy preia cu un solo, cântă câteva note singur înainte de a se alătura cu micuțul său frate – dar apoi devine și mai bine.

Chiar la minutul 2:17, cel de-al treilea membru/frate a începe sa cânte! Robbie se află la vioară și se alătură imediat!