Horoscop Azi

Schimbările aduse de Luna Nouă din octombrie – transformare și echilibru

Prima Lună a toamnei și a Balanței este legată de data de 8 octombrie și va aduce schimbări interne și posibil conflict. Noua Lună semnifică începutul unui nou ciclu lunar și va aduce energia unor noi începuturi.

Luna nu este o excepție, existând o temă a transformărilor care se întâmplă pentru noi toți.

BERBEC

Luna nouă influenţează relaţiile de dragoste pentru nativii din zodia Berbec. Aceştia ar putea să se îndrăgostească sau, în cazul celor căsătoriţi, să facă pasul următor în relaţia lor, devenind părinţi.

TAUR

Luna nouă influenţează în cazul taurilor relaţiile de familie şi carieră. Taurii ar putea să ia decizii imobiliare, fie că este vorba despre o afacere sau despre închirierea sau cumpărarea unui imobil.

GEMENI

Luna nouă ar putea influenţa relaţia pe care gemenii o au cu familia sau cu vecinii lor. Aveţi mare grijă la cum comunicaţi cu cei din jur, irascibilitatea putând contribui nefast la legăturile pe care le aveţi cu persoanele apropiate.

RAC

Luna nouă are o influenţă majoră în ceea ce înseamnă finanţele racilor. Aveţi mare grijă la cum vă cheltuiţi banii şi la ce investiţii faceţi, fiindcă repercusiunile ar putea avea consecinţe grave.

LEU

Luna nouă are o influenţă extrem de fastă pentru lei! Leii ar putea să închege noi prietenii sau o nouă relaţie de iubire. Totodată şi în plan profesional Evenimentul ar putea să vă aducă beneficii. Este important, totuşi, să nu daţi dovadă de aroganţă, putând exista şi uşoare consecinţe negative

FECIOARĂ

Fecioarele devin mai preocupate de sănătatea lor, de încercarea schimbării modului de viaţă nesănătos. Pot lua decizia unei diete sau se pot apuca să facă sport pentru a recupera perioada în care s-au axat pe alte lucruri şi au neglijat aspectul sănătăţii.

BALANŢĂ

Este posibil să legaţi noi relaţii cu persoane. Veţi fi tentat să reconsideraţi relaţiile de dragoste sau prietenie, iar acest lucru să vă aducă beneficii în viitor, fie în plan sentimental, fie în cel al carierei.

SCORPION

Luna nouă influenţează puternic carierele scorpionilor. Poate fi momentul ca aceştia să îşi schimbe locul de muncă sau să decidă să investească într-o afacere

SĂGETĂTOR

Luna nouă îi îndrumă spre săgetători spre religie şi cunoaştere. Puteţi să primiţi o ofertă de a călători în altă ţară pentru studii sau de a vă întoarce la cursuri, pentru a aprofunda un domeniu care vă interesează.

CAPRICORN

Luna nouă poate influenţa grijile financiare pe care deja le aveţi. Este o perioadă în care puteţi renunţa la anumite relaţii, fie profesionale, fie de altă natură cu anumite persoane tocmai din pricina acestor griji şi a lipsei de încredere faţă de persoanele respective.

VĂRSĂTOR

Luna nouă ar putea să creeze tensiuni în relaţia cu persoana iubită. Aveţi mare grijă cum comunicaţi cu aceasta, gândiţi-vă foarte bine la sensul anumitor cuvinte pe care i le spuneţi fiindcă ar putea să o rănească.

PEŞTI

Evenimentul are efect în ceea ce priveşte relaţiile de muncă ale peştilor. Vă puteţi schimba fie şeful, fie programul de lucru, fie chiar locul de muncă în cazul în care primiţi o ofertă bună din partea unei alte companii.