Horoscop Azi

7 zodii care au cele mai mari șanse să ajungă vedete

Mințile strălucite gândesc la fel și… tind să se asocieze. Însă pe de altă parte, dacă își dau mâna, riscă să nu aibă rezultate spectaculoase, din cauza orgoliilor puternice. Totuși, există o formulă perfectă, din care fac parte șapte membri ai zodiacului

ZODIA Berbec

Berbecul are o minte matematică. Este strălucit în găsirea unor soluții ce țin de logică, matematică, lucruri care solicită o gândire tehnică. Își folosesc inteligența pentru a descoperi nu doar cele mai logice soluții pentru problema dată, dar și cele mai pragmatice.

Fac conexiuni logice cu o repeziune pe care ceilalți reprezentanți ai zodiacului nu o dețin. Problemele cele mai încurcate care pot apărea într-o companie sau chiar în situații-limită sunt rezolvate cu o precizie de geniu de către Berbeci.

Sunt printre cei mai descurcăreți din zodiac, și de aceea careul de ași are nevoie de Berbeci.

ZODIA Leu

Leul se descurcă genial la capitolul relații interpersonale. Aceștia au o capaictate fantastică de a-i citi pe cei din jur, de a le ghici gândurile, dorințele, aspirațiile. În funcție de acestea, el îi poate manipula pe cei cu care intră în contact. În Careul de ași este nevoie de un om care nu doar să înțeleagă cum gândesc masele, dar care să știe cum să le facă să își și urmeze.

Cu toate că orgoliul său nu poate accepta un Berbec în formulă, aici intervine Balanța, care, datorită capacității sale extraordinare de a gestiona conflictele, reușește să facă nu doar să nu iasă scântei, dar și să-i facă și pe Leu și Berbec să-și dea mâna și să fie într-o armonie perfectă.

ZODIA Balanță

Fire empatică, Balanța socializează cu ușurință și are capacitatea de a împăca pe toată lumea. Dacă un impediment care apare pe parcurs pune în dificultate proiectul echipei de ași, Balanța știe să negocieze, astfel încât ”careul de ași” să iasă întotdeauna în avantaj.

De asemenea, este cea mai asertivă și mai echilibrată persoană din această formulă și dă cele mai bune sfaturi.

ZODIA Peștii

Au acea inteligență spirituală, care îi ajută să îți dea seama cum trebuie să arate produsul finit, astfel încât să atingă cel mai important segment al masei: sufletul.

Dețin o doză de manipulare, însă este acel tip de manipulare care nu deranjează, pentru că nu doar conduce masele într-o direcție pe care, fără să știe, o dorea, dar le atinge la nivel spiritual într-o foarte mare măsură.

Este o forță hipnotică pe care au Peștii și care completează perfect ”careul de ași”.

ZODIA Fecioară

Nativul Fecioară are toate datele să devină faimos. Are parte de o serie de surprize din toate punctele de vedere. Acest nativ va fi protejat de divinitate și în acest an, așa cum s-a întâmplat în trecut. Va fi extrem de încrezător în forțele proprii și are șanse să se remarce într-un domeniu artistic.

Se va preocupa de carieră mai mult ca niciodată în ultimii ani, iar rezultatele se vor vedea din primele luni.

ZODIA Scorpion

Nativul Scorpion va sta foarte bine la capitolul comunicare în anul 2018. Va reuși să transmită tot ce are în cap și să pună în aplicare multe din idealurile sale. Scorpionii vor fi ceva mai visători decât de obicei, dar vor avea numai de câștigat.

Se vor iluziona foarte mult, iar asta îi va ambiționa și mai tare.

Anul acesta poate fi anul în care numele Scorpionilor se va auzi peste tot. Acești nativi sunt în mod obișnuit oamenii din umbră, regizorii, strategii, însă acum vor ieși în lumina reflectoarelor.

ZODIA Capricorn

Capricornul echilibrat și calculat va ieși în față cu înțelepciunea sa. Poate avea foarte mare succes, asta dacă îl pasionează, în lumea modei. Ideile sale vor fi bine primite de public, iar șansele de a deveni o mică stea sunt uriașe.

Nativul va face ce va face și va ajunge acolo sus, unde e lumea bună. Acest nativ a avut niște ani ceva mai modești dacă vorbim despre mondenitate, însă în acest an va fi fără doar și poate vedetă.