Horoscop Azi

Pluto va avea un impact asupra fiecărei zodii până în aprilie 2019. Cum ne va afecta evenimentul pe toate planurile

Un eveniment care ne dă oportunitatea de a ne vindeca, de a crește exact în direcțiile pe care ni le-am dorit, și de a ne satisface, în sfârșit, dorințele spirituale ale inimii care existau acolo de mult timp.

Fiecare dintre noi a fost născut cu un scop spiritual unic și, în această perioadă, te vei simți presat să începi să construiești aceste schimbări. Totul se întâmplă în timp ce o planetă atinge direct pe factorul eliberării presiunii care îți oferă determinarea de care ai nevoie.

Berbec

Vei fi extrem de ocupat pe plan profesional, iar din acest motiv vei avea momente în care te vei simți lipsit de energie. Cererile sunt din ce în ce mai numeroase, iar tu trebuie să găsești cea mai bună modalitate prin care să faci față.

Pluto îți va oferi oportunitatea de a reflecta asupra progresului pe care l-ai făcut în ultimul timp, dar vei descoperi și de ce dieta, sportul și rutina ți-au dat bătăi de cap.

Taur

Evenimentul îți va oferi șansa de a-ți revizui pasiunile creative. În ultimul an, ți-ai dezvoltat înclinațiile romantice, aducându-ți un nou hobby sau interes, poate și o relație nouă. După toată distracția de care ai avut parte în ultimul timp, este cazul să îți planifici următoarele mișcări. Stabilește-ți țelurile și atinge-le!

Gemeni
Casa este singurul lucru pe care îl ai în minte în această perioadă. Pluto te va face să te gândești mai bine la schimbările pozitive care au avut loc în familia ta în decursul acestui an și să le duci mai departe în următoarele 6 luni. Pluto este prezent în casa ta și în familie, și de aceea vei avea parte de un început de toamnă revigorant și armonios.

Rac

Vei începe luna în forță și vei putea să îți faci planuri de viitor, mai ales cu energia debordantă pe care o vei primi odată cu acest eveniment. Cercul profesional în care te afli ți-a oferit multe oportunități în ultimul an, ocazii care te-au ajutat să îți regândești metodele de lucru, să fii mai disciplinat în rutina ta zilnică.

Această perioadă îți va influența modul de gândire și comunicarea. Încearcă să nu fii critic în această perioadă!

Leu

Pluto te va face să îți regândești complet strategia economică și să fii mai înțelept pe plan financiar. Dacă vrei să vezi cum contul tău din bancă se mărește, fă-ți puțină ordine în gânduri, dar și în obiective.

Vei resimți influența în sectorul economic și în posesiunile materiale în această perioadă, așa că profită!

Fecioară

Ai avut parte de 12 luni stelare, care ți-au clădit noi orizonturi, dar care ți-au oferit și multe aventuri. Perioada care urmează îți va aduce mai multe beneficii. Pentru a te bucura de acestea în următoarele 6 luni, bazează-te mai mult pe creativitatea ta.

Balanță

Evenimentul îți va permite să începi tot ce ai plănuit până acum. Asigură-te că îți stabilești clar intențiile pentru următorul an, pentru a porni cu dreptul. Perioada te va ajuta să îți îndeplinești visele, dar și să te refaci spiritual. Meditează mai mult și vei vedea cum toate probleme vor începe să dispară.

Scorpion

Un grup special de prieteni te-a ajutat să faci față cu brio acestui an. Asigură-te că le vei mulțumi și că îi vei include în planurile tale de viitor. Cu asemenea amici de partea ta, nimic nu îți poate sta în cale. Poți să contezi pe ei la orice oră.

Săgetător

Pluto te va face să îți dorești să faci schimbări în modul în care te percepe lumea. Apelează la prieteni pentru a-ți alcătui un nou stil. Evenimentul te va influența în acest sector. Nu îți face griji în privința rezultatelor, deoarece vei avea parte de toată inspirația pentru a-ți remodela aparițiile publice.

Capricorn

Capricornii s-au bucurat de o călătorie interesantă în ultima perioadă. Acești nativi au învățat lecții importante și și-au schimbat modul de gândire și credințele. Pentru următoarele 6 luni, trebuie să îți găsești pacea interioară și să lași divinul să intre în viața ta. Influențele lui Pluto se va resimți în filosofie, puterea gândurilor, dar și călătorii și aventură.

Vărsător

În ultima vedere ai conceput planuri financiare riguroase, iar acest lucru a fost posibil doar cu ajutorul primit din partea partenerului tău de viață. Este timpul să lași totul deoparte și să te axezi mai mult pe viața de cuplu.

Pești

Ai fost ocupat în ultima perioadă cu relația de cuplu. Fie că tocmai ți-ai unit destinul cu persoana iubită sau relația cu cel drag a ajuns la un alt nivel, acum este cazul să te concentrezi mai mult asupra legăturilor cu cei din jur. Încearcă să obții armonie nu doar cu jumătatea ta, ci și cu prietenii, colegii și restul familiei.

Evenimentul poate schimba viața zodiilor într-un mod pozitiv, dacă nativii vor ști cum să profite de pe urma acestei energii benefice, dar și dacă vor ține cont de sfaturile de mai sus!