Horoscop Azi

Sunt porecliți „Magicienii Garderobei” și au impresionat cu schimbarea rapidă de costume

Sunt unele persoane au nevoie de ceva timp pentru a se îmbrăca și aranja atunci când trebuie să meargă undeva, iar asta nu ține doar de femei sau de bărbați, deși trebuie să recunoaștem că, în general, femeile sunt cele care își alocă cel puțin o oră în acest sens.

Totuși, există ceva ceremonial atunci când ne pregătim pentru o nouă zi – părul, igiena corporală, selectarea hainelor corespunzătoare. Este un lucru bun atunci când depunem efort și intenție în spatele modului în care ne prezentăm – în cazul în care dispunem de timpul necesar pentru așa ceva.

În schimb, atunci când vine vorba despre acele zile de luni în care suntem pe grabă, despre planuri care apar de nicăieri și strică programul zilei, nu există ceva ce ne-am dori mai mult decât o schimbare rapidă, aproape imediată, de haine. Numeri până la trei și arăți minunat – cine nu și-ar dori asta?

Nu ai griji, nu ai probleme, pur și simplu ai o ținută în care arăți extraordinar în doar câteva secunde. Cred că multor bărbați le-ar plăcea să aibă o parteneră care să își schimbe ținuta în doar trei secunde! Pentru unii oameni, acest lucru nu ar fi posibil nici măcar în trei ore!

Există, din fericire, doi oameni care ne arată un talent extraordinar atunci când vine vorba despre schimbarea rapidă a hainelor, așa cum vom vedea în imaginile de mai jos. Acest duo, format din Jeki și Ellie, din Coreea de Sud, ne arată cum trebuie să fie această schimbare rapidă de haine.

Cei doi sunt căsătoriți și au călătorit din țara lor natală pentru a ajunge pe scena “Britain’s Got Talent” cu performanța lor magică. Trebuie să recunoaștem că întregul număr este spectaculos, iar, până la final, jurații sunt pur și simplu uluiți.

Jeki și Ellie și-au început spectacolul destul de lent, dar au reușit, încetul cu încetul, să construiască suspans, câștigând încredere și încurajare de la public. Totul este absolut minunat și fără greșeală. Cum sunt ei capabili să își schimbe hainele într-o clipită și să fie transformați din cap până în picioare încă nu ne este clar.

Plănuiesc totul cu grijă, iar rezultatul este o producție bine regizată, plină de umor și de voie bună. Acest gen de emisiuni are ca participanți, în cea mai mare parte, dansatori și cântăreți, dar un nhumăr diferit este mereu binevenit și nu ne este de mirare că cei doi au avut succes atât de mare.

Imaginile au strâns aproape două milioane de vizualizări de Youtube și mii de aprecieri. Până și câțiva dintre membri juriului au simțit nevoia să se ridice în picioare la finalul numărului pentru a-i aplauda. Bineînțeles, toată lumea se întreabă care este secretul lor.

Chiar dacă ne imaginăm cu hainele lor sunt prinse cu scai sau capse, cum reușesc să îmbrace noile haine atât de repede? Unele ținute sunt atât de subțiri încât nu ne dăm seama exact cum pot ascunde ceva pe dedesubt.

Poate că nici nu vrem să știm care este adevărul, este mult mai important să ne bucurăm de spectacol.