Horoscop Azi

Trei frați cântă în memoria mamei lor pe scena America’s Got Talent

Atunci când vine vorba despre emisiuni de talente în genul America’s Got Talent, oamenii din toată lumea își încearcă norocul pentru a da lovitura la Hollywood. Bineînțeles, nu toți participanții, fie că este vorba despre un grup sau o singură persoană, reușesc să își împărtășească povestea înainte de a cunoaște membri juriului.

Totuși, momentele care sunt alese pentru a spune poveste din spate, au ce spune, au o poveste puternică. De cele mai multe ori, concurenții emisiunii au trecut prin niște evenimente marcante. Poate că scepticii ar numi aceste povești prea dramatice, dar, atunci când oamenii sunt dispuși să își dea sentimentele pe față, trebuie apreciați.

Poate că pot fi un exemplu pozitiv pentru cineva din public sau care îi privește de acasă care trece exact prin același lucru, sau, de ce nu, un exemplu pentru jurați.

Mel B, unul dintre membri juriului, are o poveste similară cu cea a momentului apărut în primul episod al sezonului 13 din emisiunea americană. Trupa „We Three” a apărut, așadar, cântând o melodie originală, numită Raiul nu este prea departe. Această melodie a fost dedicată mamei lor.

Acest cântec a fost scris din perspectiva mamei lor, așa cum le-a vorbit copiilor ei în ultima sa lună de viață. Cei trei frați, Joshua, Bethany și Manny au vrut să-și onoreze mama după ce a pierdut lupta cu o boală incurabilă și s-au hotărât că scena America’s Got Talent este cel mai potrivit răspuns.

Grupul spune că mama lor i-a învățat cum să respire, dar tatăl lor i-a învățat cum să fie o trupă muzicală. Atunci când Simon Cowell i-a întrebat câte ceva despre povestea lor din spate, Bethany a spus:

„Ei bine, tatăl nostru a avut o trupă muzicală de familie cu frații săi și ne-am decis să facem și noi același lucru.”

Tatăl celor trei era în spate, cu gazda emisiunii, Tyra Banks, alături de el. Versurile melodiei au fost extrem de emoționante. Tatăl celor trei, dar și Tyra, au fost în lacrimi la finalul melodiei, împreună cu jurații.

Mel B a trecut prin aceeași experință cu tatăl său cu un an în urmă, așa că a putut relaționa cu frații la un nivel mult mai profund decât ceilalți jurați. Aceasta a vărsat lacrimi pe întreaga durată a prestației.

Din momentul în care a fost împărtășit pe canalul de Youtube al emisiunii, filmulețul a strâns peste cinci milioane de vizualizări și peste patru mii de comentarii.
Unul dintre comentariile de pe pagina de Facebook a emisiunii a vizat-o pe jurata Mel B:

„M-am simțit atât de rău pentru Mel B pentru că a fost complet copleșită de emoții în timpul acestei melodii… Toți oamenii care au pierdut un părinte știu cât de repede se poate redeschide rana și că durerea te consumă.

Acești frați au făcut o treabă minunată , eu nu aș fi fost capabil să îmi mențin postura pe scenă dacă ar fi trebuit să cânt asta.”

Oamenii s-au simțit foarte aproape de cei trei frați care și-au pus sufletul pe tavă în fața unei lumi întregi.