Horoscop Azi

Ce este bine să faci ca să te înțelegi bine cu o Săgetătoare!

Cu siguranță, Săgetătoarele sunt unele dintre cele mai dorite femei din zodiac. Pentru a sta însă lângă aceasta, trebuie să știți că sunt unele lucruri care o deranjează. Iată care sunt acestea…

Nu o împiedicați să facă ce vrea

Dacă aveți în anturaj o asemenea femeie din Săgetător, trebuie să rețineți că nu trebuie să o constrângeți cu absolut nimic. Chiar dacă vreți ca totul să fie bine, nu insistați, pentru că s-ar putea să vă fie și mai rău. Dar mai presus de toate, dacă vreți să câștigați o femeie din zodia Săgetător, trebuie să știți că doamna pune mare preț pe sinceritate. Cea mai mare greșeală pe care o poate face cineva este să o mintă pe femeia Săgetător.

Chiar dacă sunt probleme mari, spuneți adevărul iar aceasta vă va ierta.

O altă problemă a femeii Săgetător este că nu îi place să fie manipulată. Și, ce credeți? Este atât de inteligentă, încât își va da seama imediat. Iar dacă îi veți vorbi urât, s-ar putea să nu mai vrea să vă vadă niciodată. Dacă doamna Săgetător se enervează, e mult mai bine să o lăsați să se calmeze singură și să nu insistați, pentru că o veți enerva și mai tare și nu va ieși bine deloc.

De asemenea, trebuie să știți că dacă sunteți triști sau nu aveți simțul umorului, atunci mai bine plecați singuri de lângă o Săgetătoare. Nu în ultimul rând, dacă i-ați promis unei Săgetătoare, să știți că nu va avea reacții prea plăcute.

Se ghidează în viață după moralitate, iar acest nativ are tendința să se îndepărteze de persoanele care mint. Cuvântul „minciună” nu face parte din vocabularul lor. Poate că Săgetătorul nu este plăcut de toți cei din jur și asta pentru că își conduce viața cu mult tact.

Săgetătorul este și un foarte bun prieten, deoarece știe foarte bine cum să păstreze un secret. Dacă ai nevoie de o părere sinceră, nu ezita să apelezi la un nativ din această zodie pentru că lui nu îi este frică să spună mereu adevărul.

Iată câteva lucruri care definesc persoanele aflate în această zodie:

– Își ascund tristețea prin umor.

– Nu se stresează pentru nimeni în mod special.

– Se automotivează

– Trec și peste cadavre pentru a obține ce își doresc.

– Au un temperament dificil.

– Devin posesivi în iubire.

– Chiar și atunci când nu au speranțe, tot găsesc un motiv să zâmbească.

– Nu acceptă sfaturi