Horoscop Azi

Energia unei femei

Energia unei femei – Ai observat că uneori un bărbat, schimbând o femeie, pierde brusc totul?

Te-ai gândit vreodată de ce există în jur atât de multe femei frumoase, inteligente, dar singure?

De ce unii își păstrează tinerețea ani de zile, în timp ce alții îmbătrânesc repede?

Răspunsul la aceste întrebări este simplu și complicat, în același timp. Este vorba de energie. Energia guvernează lumea, atrage și menține.

Femeia este forța dătătoare de viață a lumii, ea este, de asemenea, un cheag de energie, datorită căruia bărbați sunt atrași ca un magnet. Femeia atrage oportunități, bani, cunoștințe utile și cel mai important, poate să le păstreze pe toate.

Să ne gândim la următoarea întrebare: “Dacă există atât de multe femei energetice în jur pentru a avea un succes extraordinar în viața socială, de ce sunt ele singure, și adesea chiar nefericite?

Problema este că nu vorbim de energie simplă. Vorbim despre energia femeilor.

Natura unei femei are o putere infinit de mare
Cu toate acestea, în societatea modernă, majoritatea femeilor nu au deloc acces la ea. Magicienii numesc această situație “Paradoxul femeilor”.

Strămoșii noștri au recunoscut cele mai importante diferențe dintre bărbați și femei. Locuitorii lumii antice au cântat frumusețea și minunea acestor diferențe, iar  forțele și abilitățile înnăscute, unice ale femeilor, spre deosebire de cele masculine, trebuiau înțelese și folosite pentru prosperitate și sănătate. Toate femeile au fost considerate emanații ale Marilor Zeități, emanații ale lui Dumnezeu.

Femeile de-a lungul secolelor au cunoscut secrete despre cum să-și salveze și să-și consolideze energia

Femeia care deținea aceste secrete și putea să-și folosească energia avea o putere extraordinară. În acest scop, femeile au învățat practici ritualice, meditând, având în vedere gândirea profundă, folosirea mudrelor, un cod magic pentru a comunica cu zeii și forțele naturii.

În India, au existat școli sacre, temple și tradiții pe care femeile cu înaltă valoare le urmau

Create de femei aceste școli se bazau pe transferul direct de cunoștințe de la femeie la femeie, de la o generație la alta. Prin ritualuri sacre, femeile s-au perfecționat în lumina și energia intensă a împărățiilor spirituale și au transmis această lumină tuturor ființelor. Și toate acestea pentru a-și purifica trupul și mintea și a trăi în unitate cu fluxul feminin și în contact cu puterea.

În plus, femeile au învățat să-și consolideze sentimentele într-o asemenea măsură încât să poată simți corpurile subtile ale oamenilor, să prevadă posibile boli și să disperseze programe negative. Vindecarea este o prerogativă a unei alte femei, care datează din cele mai vechi timpuri.

În antichitate, șamani, mergând în călătoriile lor psihedelice, luau întotdeauna o femeie cu ei, deorece reprezenta un ghid al lumii subtile.

Femeile au primit puterea elementelor.

Fiecare element a dat o manifestare pentru femei: intuiția, feminitatea si modelarea, o au de la pământ, înțelepciunea, pasiunea și sexualitatea de la foc și aerul le-a oferit mobilitatea minții și a înțelegerii.

O femeie plină de energie feminină, în contact cu esența ei, atrage și reține cu ușurință oameni, dragoste, bani și armonie. O astfel de femeie, cu un val de energie, își duce partenerul la înălțimea succesului. O astfel de femeie nu-și aranjează înfățișarea, ci energia.

Barbatii își doresc aceste femei, au nevoie de ele .

Ei simt inconștient acest lucru și sunt gata să arunce întreaga lume la picioarele lor, doar pentru o noapte. Ei știu, la un nivel inconștient, chiar din vremurile primitive, că o noapte cu o astfel de femeie le poate schimba viața.
Dar cel mai important lucru este acesta: o femeie ajustează și vindecă câmpul luminos al unui bărbat, în momentul apropierii
Este un câmp de lumină care permite unui bărbat să acționeze eficient în această lume. Un bărbat caută această abilitate, în mod inconștient, la o femeie. Dar pentru a avea această ocazie, câmpul luminos al femeii trebuie să fie puternic.  În vremurile străvechi, femeile au fost nevoite periodic să mediteze și astfel să-și restabilească câmpul de lumină.

Desigur, dacă acest câmp de lumină, al unui bărbat este deteriorat, el nu-și poate realiza visurile, nu își poate realiza planurile, nu câștigă bani și nu obține puterea. Dacă o femeie este lipsită de energie, dacă câmpul de lumină însuși este distrus, nu contează că este tânără, bogată și frumoasă, nimeni nu va dori o astfel de femeie, pentru că bărbații nu văd și nu simt o femeie în ea.